Špatný sex ve vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15055
8.8.23 20:19
@Nurofen píše:
Proto si pořizuji ženy s vaginálním orgasmem na vztah, tyhle klitorisy a nějaký lízání frnd mě nebaví :nevim: jsem chlap, ne dítě :nevim:
:D. Největší chudáčci mají na netu vždy největší ramena.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
8.8.23 20:21
@Mango_Lassi píše:
To seznamování je práce. Tvrdá dřina to je. Chodit tam a cíleně se nabízet a „prodávat“
nabízet, rikais tomu , ze si někde na seznamce udělas profil ?
@Kutil Tom píše:
Ano, pokud hledá JEN sex, může přehrabovat vidlema. Pokud hledá vztah, je to poněkud horší… sice asi taky může přehrabovat, ale spíš to, co nechce :mrgreen: :andel: :mavam:

Ano, tak to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nurofen
8.8.23 20:22
@Kfětoslava píše: :D. Největší chudáčci mají na netu vždy největší ramena.

Největší borci maj na netu největší ramena :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15055
8.8.23 20:23
@Nurofen píše:
Největší borci maj na netu největší ramena :nevim:

Pírko, tys zase vstal z mrtvých?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.8.23 20:25
@Venetia píše:
nabízet, rikais tomu , ze si někde na seznamce udělas profil ?

Nerozumím otázce. Zakládáš si na seznamce profil, abys ho tam měla jen tak? Asi ne. Musíš tam být aktivní a seznamovat se. Ale přiznám se, že tvým komentářům často vůbec nerozumím. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Nurofen
8.8.23 20:28
@Kfětoslava píše:
Pírko, tys zase vstal z mrtvých?

Jako Ježíš :nevim:

• Citovat
  • Upravit
107638
8.8.23 20:28
@Mango_Lassi píše:
OK. Tohle celé vnímám jinak a nemá moc cenu to řešit. Můj vnitřní dobrý pocit vychází z jiných věcí, než jestli na mě stojí fronty.
tak , jak to mas ty , je to správně
Ale myslim, ze většina lidi ten zájem opačného pohlaví potřebuje , at uz se jedna o jednoho jediného nebo celkove
@Nurofen píše:
Proto si pořizuji ženy s vaginálním orgasmem na vztah, tyhle klitorisy a nějaký lízání frnd mě nebaví :nevim: jsem chlap, ne dítě :nevim:

stitis se dámského pohlaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nurofen
8.8.23 20:29
@Venetia píše:
stitis se dámského pohlaví?

Neštítím, ale lízat ho nemusím, jako nemusím lízat něčí zadek, i když se umytého ženského zadku neštítím :nevim:

Nebaví mě to, chci akci, chci soulož :nevim:

Příspěvek upraven 08.08.23 v 20:30

• Citovat
  • Upravit
107638
8.8.23 20:29
@Mango_Lassi píše:
Nerozumím otázce. Zakládáš si na seznamce profil, abys ho tam měla jen tak? Asi ne. Musíš tam být aktivní a seznamovat se. Ale přiznám se, že tvým komentářům často vůbec nerozumím. :nevim:

ja ho mam jen tak, nijak aktivně se neseznamuju…nikdy jsem to nedělala…co je na tom k rozumeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nurofen
8.8.23 20:30

Chci, abysme se oba udělali u soulože (ne nutně najednou), to propojení je jiné než dodělávat se zvlášť mimo soulož…

Chci aby ta radost z toho, že jí píchám, byla opravdová a ne že jen čeká na lízání než se dodělám…

A chci to tak často (ne nutně vždy), proto preferuji ženy co ho mají, co mají vaginální orgasmus… Nepoznám to hned, ale časem ano…

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
8.8.23 20:32
@Venetia píše:
ja ho mam jen tak, nijak aktivně se neseznamuju…nikdy jsem to nedělala…co je na tom k rozumeni?

A ty si tam s nikým nepíšeš? Máš ten profil jen tak?
Pokud jsem na seznamce a s někým si dopisuju kvůli seznámení, tak tomu věnuju čas, úsilí a energii, čili ano, nabízím se pro účely seznamování.

Nebo nechodíš pak na schůzky? Tohle není seznamování?

Příspěvek upraven 08.08.23 v 20:35

• Citovat
  • Upravit
107638
8.8.23 20:34
@Mango_Lassi píše:
A ty si tam s nikým nepíšeš? Máš ten profil jen tak?
Pokud jsem na seznamce a s někým si dopisuju kvůli seznámení, tak tomu věnuju čas, úsilí a energii, čili ano, nabízím se pro účely seznamování.

tak takhle ano…pokud napise někdo sympaticky, tak si s nim pisu
ale nikoho neoslovuju, nebo jen nenapadne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.8.23 20:37
@Venetia píše:
tak takhle ano…pokud napise někdo sympaticky, tak si s nim pisu
ale nikoho neoslovuju, nebo jen nenapadne :D

Ale já počítám samotný fakt přítomnosti na seznamce. A nemusíš mi psát, že tam nic neděláš, anebo nikoho neoslovuješ. Pokud tam jsi a odpovídáš, tak se toho aktivně účastníš.

• Citovat
  • Upravit
107638
8.8.23 20:38
@Mango_Lassi píše:
Ale já počítám samotný fakt přítomnosti na seznamce. A nemusíš mi psát, že tam nic neděláš, anebo nikoho neoslovuješ. Pokud tam jsi a odpovídáš, tak se toho aktivně účastníš.

ano, takhle to chápu…z toho, jak jsi to napsala to vypadalo, ze to je desna otročina to seznamování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.8.23 20:40
@Venetia píše:
Tak , jak to mas ty , je to správně
Ale myslim, ze většina lidi ten zájem opačného pohlaví potřebuje , at uz se jedna o jednoho jediného nebo

Ale houby. Neseznamuju se posledních 18 let a těžko se mi už představuje, jak se to dělá a kdo u toho jaké má pocity. Nepamatuju si to.
Popravdě, já bych už více zájmu o svou osobu fakt neunesla :D :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí