Sperma na prstu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
265
26.3.13 10:31

Koukam, ze jste to tu jeste rozjely :lol:.
No holky, ja se spis budu muset zamyslet, proc nejsem stale tehotna.
Nekde delame chybu :zed:.
Asi to musime udelat jinak: sperma-stehno-dovnitr-a byt den pred MS.
My blbove to tam davame rovnou :zed: :zed: :zed:
Jeste jsem zapomnela, ze co zbyde frknu do sprcky na pozdeji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
26.3.13 11:05

@alik111 :D souhlasím.. mě se to taky pořád nedaří:D.. hold si to neotírám o to stehno!!!:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.14 22:16

Holky chtěla jsem se zeptat, jestli je možné otěhotnět, když se sperma z prstu dostane do pochvy. Mě to přijde jako naprostý nesmysl

• Citovat
  • Upravit
59398
27.12.14 22:18
@Anonymní píše:
Holky chtěla jsem se zeptat, jestli je možné otěhotnět, když se sperma z prstu dostane do pochvy. Mě to přijde jako naprostý nesmysl

zas takový nesmysl to neni, pokud to je hned za čerstva :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101759
27.12.14 22:18
@Anonymní píše:

No, možné to je, koneckonců spermijky jsou v pochvě a mohou se vydat na cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.14 22:24

Přijde mi, že na to by jich muselo být mnohem víc než jen kapka na prstě a taky by to muselo být okamžitě

• Citovat
  • Upravit
101759
27.12.14 22:25
@Anonymní píše:
Přijde mi, že na to by jich muselo být mnohem víc než jen kapka na prstě a taky by to muselo být okamžitě

A z čeho jsou myslíš ty nechtěná těhotenství při přerušované souloži, tam toho tak není víc jak kapka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.14 22:29

@j.a.n.i1tam si myslím, že to chlap zkrátka neohlídá a pustí něco dovnitř

• Citovat
  • Upravit
12550
27.12.14 22:30
@Anonymní píše:

Možné to je určitě. Samozřejmě se s množstvím zvyšuje pravděpodobnost, ale ne nadarmo se říká "stačí kapka a je z tebe matka " :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
27.12.14 22:31
@Anonymní píše: @j.a.n.i1tam si myslím, že to chlap zkrátka neohlídá a pustí něco dovnitř

Nemusí to tak být, stačí ta kapička lásky, to je ta první kapka, co se udělá při erekci…ta třeba s vyvrcholením nemá nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.14 22:34

@majki.r četla jsem, žeta právě spermie vůbec neobsahuje, že když to chlap umní, tak žena jen tak neotěhotní

• Citovat
  • Upravit
2940
27.12.14 22:35
@Anonymní píše:

možný to určitě je. Nestrkej prst do fifinky ale do pusy, to pak neotěhotníš 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
27.12.14 22:36
@Anonymní píše:
@majki.r četla jsem, žeta právě spermie vůbec neobsahuje, že když to chlap umní, tak žena jen tak neotěhotní

Já zas četla, že ano :-) A že i při souloži, kdy si muž dává pozor a vyvrcholí mimo, je možnost otěhotnění. Prostě pokud není použit kondom (a nepraskne), nebo se neužívá HA, tu ta pravděpodobnost otěhotnění je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
27.12.14 22:38
@Anonymní píše:

8o 8o To ti je 15?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101759
27.12.14 22:39
@Anonymní píše:

Jo, o tom by mohla kolegyně vyprávět… vlastně dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí