Srpen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
189
10.8.06 13:44

No,doufáme,že se zase někdy vyspíme viď.Mateřství mám už jedno a naposled.!! :) Já jdu zachvíli ven asi na 15.00hod jdem do parku.Kam,nebo co budete dělat odpoledne??Joní rozebírá ovladač :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
10.8.06 17:14

Asi v 1 jsme byli na hristi (na kolotoci a klouzacce), ve 3 jsme sli na prochazku a ted jsme meli na zahrade na navsteve Honzikovu kamosku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
10.8.06 20:37

holky co děláte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
10.8.06 21:00

Před 5 minutami dorazil manžel a dočasně převzal syna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
11.8.06 11:55

Čau holky,
no kde to vázne? Jak se mají děti?
Já jsem Dájoj dávala na opupínkovanýho pinďu obklad z řepíčku a dneska už je skoro OK :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
11.8.06 14:26

Sylvus, řepík by mě fakt nenapadl. Koupila jsem ho cestou z porodnici, protože měl po těle Honzík vyrážku a od té doby stojí ve skříni. Možná to taky zkusím, náš pindík a okolo je (asi) kvůli ATB fakt jak maková panenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
11.8.06 14:30

Teď jsme se vrátili z nefrologie, zjevně po obvoďačka pěkně po…, protože když doktor zjistil, že Honzík 6 neděl sjíždí širokospektrá ATB, pak málem omdlel a předepsal nám, nějaký menší driják, který bereme jen večer. Bohužel nás čeká ještě nejméně měsíc, protože na rentgen je volno až v září :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
11.8.06 15:30

INGE,
to mě mrzí, že se v tom takhle pořád plácáte. Ale tak to bych teda obvoďačce něco pověděla :evil: !.
Ten řepíček mi poradila dr. po telefonu, ať to zkusím a opravdu to pomohlo, žádná mast, nic co jsem zkoušela. Zkus to taky, určitě to bude OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
11.8.06 19:51

Inge ahojky.Co vám je proboha??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
11.8.06 20:11

Začátkem července jsme byli v nemocnici se zánětem ledvin a od té doby bereme preventivně ATB, než se vyloučí vrozená vada. No a teď jsou prázdniny a na Karláku se dovolenkuje, takže na rengen, který by to mohl vyloučit, jdeme až 1. září a minimálně do té doby bereme ta ATB :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
11.8.06 21:20

Ahoj holky, je tady někdo?

Inge - to je teda síla, ty dětský doktoři jsou občas na ránu, co? Já bych si to pro sebe nenechala a hezky bych jí to řekla. Jinak doufám, že rentgen vám dopadne dobře a bude po lécích :-) Že má Honzík zítra narozky???? Nezatajuj nám to :lol: :lol: Co jste nakonec koupili za dary?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
11.8.06 21:44

Ahoj holky, je tady někdo?

Inge - to je teda síla, ty dětský doktoři jsou občas na ránu, co? Já bych si to pro sebe nenechala a hezky bych jí to řekla. Jinak doufám, že rentgen vám dopadne dobře a bude po lécích :-) Že má Honzík zítra narozky???? Nezatajuj nám to :lol: :lol: Co jste nakonec koupili za dary?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
11.8.06 21:48

jééé, proč se mi to vložilo dvakrát? Pardon 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
11.8.06 23:00

Ahoj ISIS :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
12.8.06 11:18

Ahoj holky..Tak co vaříte obídky??Já mám v troubě cuketový bramborák :) mňamka…A na plotně manža míchá s pomazánkou z cukety na tousty..Inspirace z emimina…A Joní spí a pak jedem za mámou.Trhat do Ujezda rybíz :( .Nemám to ráda…ale oddychnu si..Tak zatím co budete dělat Vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí