Srpen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
163
13.8.06 23:15

Já zkoušela jen Hipp ovocný a tem kolem ovoce jen prolítnul. Aspoň pro nás teda.

Glukopur je hroznový cukr. Je to taková žlutá krabička a v ní prášek jako moučkovej cukr. Já to taky koupila v pátek poprvé. Je to prostě lepší než klasický řepný cukr. Je to „zdravější“ a pokud někdo dětem sladí, tak hlavně toto doporučujou. A že to jedí i sportovci, že je to hodně, jak to říct, prostě dává to energii. Jinak já mu taky nechci ani nemusím sladit, ale když jinak UM nepije :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
14.8.06 07:10

Ahojda,

tak Dája mi dneska ráno vypil HIPP ovocný aniž bych do toho něco ještě přidávala :lol: , no já snad půjdu slavit :lol: :lol: . Tak kéž by u toho zůstalo. Nožičky už nemá ani olezlé, ale ta tvářička pořád :( . Snad to brzy op+t zmizí.

A ISIS, chutnala jsem znovu HIPP ovocný a tak je to přeci jen sladší než neochucené mlíko, resp. Sunar. Jiný jsem neměla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
14.8.06 08:59

Dobré ranko..Tak Joní se vzbudil ve 2v noci a to jsem mu prso nedala,jenom si na mě položil hlavu a spal dál do 4.30hod No a to jsem mu dala prso,měla jsem je jak kámen.Pak spal do 6.30hod :) Takže jestli tolik najedený po tom Sunaru nebo to byla náhoda no uvidíme…Dál..

Co budete dneska dělat malím k obědu?Já tam mám od včera dětskou rajskou s těstovinou-rýžovou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
14.8.06 09:07

Ahojda, no to bude taky chvilku trvat, než se tvorba mlíka přizpůsobí tomu, že začneš v noci kojit míň nebo vůbec. Ale u mě to bylo docela rychlý a ani nic moc netlačilo :) .

Já dám Dneska Dájoj skleničku - Sunárek. Jdu s kámoškou na oběd, tak vařit nebudu.

Zatim tu do teď svítilo sluníčko, ale začíná se to nějak smoušit 8O , snad nezmokneme.

Co budete dělat Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
14.8.06 09:39

Omlouvam se, ale vubec nezvladam psat, i kdyz pocitac mam zapnuty. Honzik me proste nenecha.

Obed - jeste nevim, dneska mame bezmasy den, tak bud pohankove testoviny se zeleninou nebo mozna zajedeme ted v kocarku neco koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
14.8.06 12:46

To je v poho,Já jsem teď s Joním spala asi 2,5hod.No tak je mi o.k.ale Joní spí dál a máme jet na návštěvu na Chodov ve 14.00hod tam máme být tak neztíhám :) Oběd bude po cestě,Joní Hippku, já Gyros..Tak zítra bude jiný obídek..Doma uvařený..Tak zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
15.8.06 19:33

Teda holky, kde to vazne? Ja mam za sebou prvni pracovni den, Honzik to doma s tatou suverenne zvladl. Prislo mi, ze Honzik nebyl ani rad, ze me vecer videl :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
15.8.06 21:20

No Ahojky..kde jsi byla v Práci???? 8) A kde??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
16.8.06 14:13

Ahojda,
nám nějak blbnul net, nemohla jsem se sem dostat..

No ale koukám, že to tu nějak spí? Co je nového?

Já oslavuji, Dája mi pije mlíčko, sice to ochucené - Hipp ovocný, ale pije. A dala jsem na radu ISIS a ze Sunaru jsem udělala banánový koktejl a taky ho bumbal :lol: . Jen mě mrzí, že má nějak olezlé tváře, pořád, tak asi zítra skočíme na kožní pro radu, protože se to nelepší :cry: .

Jinak momentálně mi spí už 2,5 hodiny na dvorku, což je teda co říct !!

Začala jsem řešit, jakou autosedačku koupit teď po vajíčku… Poradíte? Zda-li 0-18kg nebo 9-18kg, ale 9-36kg mu jsou velký. Má 8kg a 72cm..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
16.8.06 21:11

Sylvus mi jsme koupili 9-36kilo.Joní má 11kilo a je dost velkej..Možná pro vás bude lepší ta 9-18kilo.Někde jsou diskuze o autosedačkách.Ale to je samý Maxi-cosi..My jsem koupili za 2200kč.A je taky bezpečná..A polohovací..Takže cosi nemáme ale máme pegro..Tak uvidíte…

Jinak Joní po láhvi spí do 5 a pak ho nakojím a spí do 7.00hod.Dávám mu ten Sunar vanilkový s banánem..Zítra jdem na kontrolu po Ant a kontrolní výtěr..Doufám,že už nebude mít tu potvoru-captilobaktérii nebo jak..

Tak zatím Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
16.8.06 21:16

Ahoj holky, zase jsem přišla juknout :-)

Silvus - je dobře, že malej pije to mlíčko :-))

Malá byla od pondělka do dneška u babičky. Začala si pořád strkat prst do nosu, to je hrůza :roll: :roll:

Teďka je postýlce, ale nějak nemůže zabrat, snad nebudou scény.

autosedačku máme 9-18

Jonka - viděla jsem tvoji diskuzi o hračkách.....já na netu už párkrát objednávala a vždycky maximální spokojenost. Dodání až do domu a i ty ceny jsou mnohem lepší než normálně v obchodech - ale vyplatí se hledat. Zjistila jsem, že v jednotlivých obchodech se cena může hoooodně lišit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
16.8.06 21:52

Ahojky…No včera jsem si objednala Světlušku Freddie od Lamaze 319kč přes net.ale musela jsem si tam dojet jinak to poštovné cca-50až 90kč.To je fakt lepší si vybírat ve větším..Jinak to měli v akci a lepší cenu jsem neviděla.To má malej na kočárek k narozkám.. Teď zase lovim a hledám protizkluzovou podložku do vany.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
16.8.06 23:08

Holky,
a co sedačka 0-18kg, to je blbost ji kupovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
17.8.06 07:57

Sylvus - a neni ta sedačka 0-18 dražší než ta 9-18?? Ale zase si ji pak třeba můžeš schovat pro další mimi a to jí může mít už od narození........možná se to nakonec fakt vyplatí :-)

Holky, jak s dětma stíháte uklízet? Já to nějak přestávám zvládat :oops: Na jednom místě uklidim a než uklidim další věc, tak ta první už je zase rozházená..... :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
17.8.06 11:18

Ahojiky..Uklid nic moc–Cédéčka z polic jenom lítají..A to už se dvd obaly s cd naučil otvírat,tak točí s cedéčkama…Jenže to všechno vyhází a to jich je!!a pak dál pokračuje v řádění,šuplíky,ponožky,boty knížky..A hračky?Nezájem :(

Ráno jsme byli na kontrole.Výtěr a roční..Tak jsem zvědavá na výsledky ty budou za týden..Co budete dělat odpolko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí