Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3787
27.1.06 11:36

**Holčinky, moc vás všechny zdravím :! :D

Kačenko,** držím pěstičky, ať jste s mimíškem v pořádku :!

Holky, nám včera odstřihli v práci net…pak ho zase zapojili, ale jsme ostře sledované vlaky. Já nevím, oni s tou šikanou tady fakt nezkončí. Jako kdybychom na netu viseli pořád. Ach jo. Všem, co máte pohodové podmínky k práci, fakticky závidím a važte si toho. TAdy je to fakt někdy k nevydržení. V sezoně práce jak na kostele a ještě po nás pořád dupou.
No, tak jsem si vylila srdíčko a jdu se radši odpojit… :(

Jo, včera večer jsem zase po dlouhé době zvracela, tak doufám, Mostulko, že mají na rodině pravdu a za dva dny u mě šmitec :D , ale jinak musím uznat, že už je to lepší. Teď se mi to spíš obrátilo, ráno dobře, večer špatně. Předtím to bylo naopak.

Děvčátka, opatrujte se a já sem zase nakouknu, však doufám, že už mě tady moc dlouho šikanovat nebudou. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
27.1.06 11:37

Dani,
u nás je to lautr to samé!
Na koberci v obýváku je výstelka jak na ulici. Dneska to taky musím zlikvidovat, nebo jak říkáš, shnijeme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
27.1.06 11:44

Tak to já musím manžela pochválit, za 4 roky společného bydlení jsem luxovavala snad 5×. Ale zase třeba ani jednou neumyl WC a koupelku tak 3×. A moc nemyje nádobí, protože má exzém a myčku nemáme. :( Takže vlastně jen to luxování, ale aspoň něco, jo a chodí nakupovat(ale to jen ze sobeckých důvodů, každý čtvrtek vezme auto do práce a udělá velký nákup, abych mu dala pokoj o víkendu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
27.1.06 11:50

Tak koukám, že ti chlapi jsou fakt všichni stejní. Já doma ještě navíc přeskakuju různé krabice, vyhýbám se vyžehlenému prádlu (už mu to tam leží od pondělka a ještě neměl čas si to uklidit do skříně).
V kuchyni je to každý večer jak po výbuchu a to si v podstatě jen občas namaže chleba!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
27.1.06 11:55

Evikk,
jo, jo, kuchyň ;-) to je něco, koukám, fakt úplně stejné.

Jo, přítel taky občas vyluxuje, ale většinou mu to musím říct a nebo mu to musí lézt samo na nervy ;-)

Ale abych mu taky nekřivdila - nakoupí a to z podobného důvodu jako u tebe, Moni :lol: navíc dělá na IT v jednom hypermarketu, takže aspoň o to se tolik starat nemusím. Ale jinak nádobí - občas jo, ale taky musí přetékat dřez a vůbec kuchyň musí být fuj. No a občas si i vyžehlí trička, když nestíhám a on nemá v čem jít do práce :wink: no a venčí psa. Ale toje tak asi fšecičko, přátelé :wink: Koupelna a záchod? to se taky myje? :lol: :lol: :lol: to fakt asi neví :lol: zrovna mě to zítra čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
27.1.06 11:57

Eviku, s tím prádlem to u nás bývá stejné, já vyžehlím a leží to třeba 3 dni na gauči. Ale už ví, že mu to FAKT uklízet nebudu. 8)

a když se ho ptám jestli doma někdy žehlil, tak mi řekne, že jo, že pomáhal mamce když byla moc unavená. A že mě nikdy nepomůže žehlit??? :? Asi nevypadám dost unaveně. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
27.1.06 11:58

Eviku
to moje chlapisko si ani to prádlo neuklízí do skříně…ha ha. No raději to nebudu komentovat.
Teď to stíhám líp, když jsem doma, ale jinak, když jsem chodila do práce, k tomu dělalám ještě baňkování a masáže doma,paličkuju na zakázky, taky učím první pomoc v autoškole…no stíhalo se to špatně.
Ale jsem hyper, to má být malej taky po kom, no a tak to nějak šlo.
Ale je fakt, že chlapi jsou na tom líp…teda ten můj určitě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
27.1.06 12:03

Jéééé, to je osvěžující číst že to máme všechny podobně :lol:
Já nechci aby nějak moc uklízel, ale náš pes většinou hodně pelichá a je potřeba denně luxovat, což můj muž nepovažuje za důležité :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
27.1.06 12:13

To můj manžel utírá prach, luxuje a uklízí si celý svůj pokojík. Nádobí nemyjeme ani jeden máme myčku. :-) ale prádlo bych mu nenechala nikdy uklidit, protože jak ho znám tak by to do šatny naházel a pak by chodil v sežvejkané košili do práce. :-) Jemu je to úplně jedno. :-) Záchod by asi taky umýt neuměl a koupelnu taky ne. Ale jinak mi pomáhá. Teda pokud nesedí u PC… :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
27.1.06 12:22

Tak se hlásím. Mimi je v pořádku, jen já jsem prý naprosto neschopná, tak mi dr. napsal neschopenku :-)
Prý mám krevní sraženinu, což se stává, mám nejlépe ležet, nic nezvedat, šetřit se a když slyšel, že bych chtěla na hory, tak se zamračil a vůůůbec se mu to nelíbilo.. Ale musím vám říct, jestli některá budete mít podobný problém, vážně radši zajděte k dr., budete alespoň trochu v klidu :-)
Tak zatím, jdu obědvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
27.1.06 12:29

kacenka78

Tak se koukej šetřit mamino. Bude to dobré. Na hory bych jela,ale jen tak na procházky a na opalování. Lyžování bych radši vynechala.Budeš na čerstvém vzduchu tak Ti bude lépe. Moc moc se opratruj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
27.1.06 12:30

Kačenko, tak to jsem moc ráda, že je mimi v pořádku. A ty se vážně šetři a nech se od manžílka rozmazlovat :lol:
Já jdu taky baštit, mám příííšerný hlad :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
27.1.06 13:08

Kačenko: to je super!!!! tak hlavně odpočívej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
27.1.06 13:33

To je zvláštní, moje Dr. mi řekla, že klidně na hory a lyžovat jet můžu, že jakýkoliv pohyb je jenom prospěšný … takže příští pátek vyrážíme do Rakouska :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
27.1.06 13:48

Evik,
pohyb je sice normální, ale kde máš záruku, že nespadneš, někdo do tebe nevrazí atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí