Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
7.3.06 13:42

Eviik
tak to moc gratuluji k dobrým výsledkům a k chlapečkovi. A nech se dál rozmazlovat, je to třeba a zasloužíš si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.3.06 13:46

Evikk
Tak to ti gratuluji k chlapeckovi :D :D :D a ty testy urcite budou v poradku taky a tvuj pritel je vazne super,takto se o vas starat (vzdyt ted je to jejich povinost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
7.3.06 13:46

Evikk

Gratuluju k dobrý výsledkům… A k chlapečkovi… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
7.3.06 13:56

No manžel byl fakt k sežrání. Ještě jsem ho takhle starostlivého nezažila. Je i teď takový mazlivější méďa, jakoby ho ty těhotenské hormony taky postihly :D

Já nevím proč, ale já stejně už od začátku tak nějak tušila, že to bude kluk. Ani mě vlastně nenapadlo, že by to mohla být i holka :) Manžel to ale nechce vědět, takže to musím tajit. Stejně je to „Homer“, tak o něm mohu mluvit jako o klukovi :D
Nám to sice bylo dost jedno, co to bude, ale tak na 60% jsme oba chtěli kluka. Manžel proto, aby s ním sdílel jeho motorkářskou vášeň :) Alespoň bude mít důvod pořídit si novou motorku pro synka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
7.3.06 13:59

Ahojky,
teda vy mi dáváte, už snad hodinu sedím u PC a jenom čtu, co jste dneska všechno napsaly!!! :wink:

EvíkuK , gratuluju k částečným výsledkům AMC, ty další budou určitě taky v pořádku!!! A samozřejmě taky k chlapečkovi!! Už máte pro něj jméno?

Já byla dneska na ko u svýho gyndaře. Strávila jsem zase 2,5 hodiny v čekárně, hrůza! Mám pocit, že v poslední době trávím čas jenom po čekárnách. :x Hlavní je, že včerejší pád mimískům asi nevadil, všechno vypadá v pořádku a drobečkové se mají čile k světu. A co se týče toho přibírání, tak podle váhy u dr. mám nahoře 6 kg, což je asi tak akorát. :)

http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
7.3.06 14:01

Evikk

Chlapečka Ti moc závidím. Je mi to jedno co to bude, ale manžel je taky motorkář a miluje formule,tak by chtěl kluka, aby mohl tuhle vášeň sdílet s ním. Pořád mluví o autodráze, o motorkách… vždycky mu nakonec řeknu,ale co když to bude holčička.Že bude zklamaný, a on na to odpoví,že i holka může jezdit na motorce a jezdit ve formulích… :-)My si to říct nenecháme.Já to mám zakázané, manžel to vědět nechce a já kdybych to věděla,tak bych mu to určitě vykecala…Tak to vědět nesmím… :lol: :wink: I když v duši si myslím,že to bude holka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
7.3.06 14:12

EvikP - to mi taky manžel říkal, že i holka se dá na motorku vytrénovat :D jeho kamaráda manželka dokonce i na motorkách závodí. Teď drahoušek vystavuje od čtvrtka na té Motocykl výstavě, já se uvolila k tomu, že tam budu asistovat, ale jenom když mi tam dá i židli. Tak židle prý bude :D

Helli , bude to s největší pravděpodobností David. Vzhledem k tomu, že manžel je Skot, museli jsme (nebo vlastně chtěli jsme) vybrat něco, co bude fungovat v obou jazycích … stačí, že už bude mít „blbé“ příjmení … sice padala absolutně úžasná, prý krásná, keltská a velšská jména, ale na tom bych si přelámala jazyk i já :D , takže tyhle myšlenky jsem mu už v zárodku zatrhla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
7.3.06 14:15

Tak se taky hlásím mezi srpňačky, chvilku mi to trvalo, než jsem vás našla a taky než jsem se zaregistrovala. Jen nějak nevím, jak na ten metřík. Poraďte prosííím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
7.3.06 14:16

My chceme oba chlapečka (i když, víte jak to je, hlavně ať je mimi zdravé, ať je to co je to… ale kdybychom si mohli vybrat…)… manža to vědět chce, já ne, takže nevíme jak to vyřešit
Hlavně mě naštvala máma, která řekla, že to vědět chce a že si to zjistí (je porodní as. a já chodím k ní do nemocnice), že se prostě zeptá doktora co mi bude dělat utz… to mě opravdu vytočilo!!!!! Jak si to může dovolit? Když jsem řekla, že si to nepřeju???
Omlouvám se, vždycky když si na to vzpomenu, vytočím se… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
7.3.06 14:17

Holky, musím se s vámi podělit o radost!! teď jsem si volala na genetiku na výsledky triple testů a představte si, že mi řekli, že jsou docela v pořádku!! Všichni automaticky předpokládali,že budou v mým případě totálně zkreslený a tím pádem špatný, takže je to opravdu překvápko!!! Příští čt mě čeká genetický utz a jestli i ten bude Ok (jakože bude, proč by taky nebyl, ne? :wink: ), tak na plodovku opravdu nebudu muset!!! Já mám najednou tolik energie, že půjdu snad uklízet ...... :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
7.3.06 14:19

Evikk

Původně jsme na veletrh chtěli jít,jako každý rok,ale letos jsme to zavrhli. Přijde nám,že je tam každý rok to samé a moc lidí. Takže letos se tam nevydáme. Můžu se zeptat co bude manžel vystavovat?
Jinak moje kamarádka taky jezdí na mašině… Takže už vidím co čeká holčičku… :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
7.3.06 14:20

Helli
Moc gratuluju a s tím úklidem to moc nepřeháněj… :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
7.3.06 14:22

EvíkuP , neboj, ono mě to zase rychle přejde!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.3.06 14:22

Helli
Gratuluji ti k vysledkum :D :D

Jitka81
Ahoj tak te vitam :wink: kdyz se podivas k Listopadu2006,tak na strance 4-5 to tam presne popisuji jak vytvorit metrik,tak tam jukni :wink:

DanielkaT
Tak to by me taky vytocilo,ale kdyz je to mamka co muzes delat 8O :D prece se na ni zlobit nebudes.....takove jsou mamky,delaji si co chteji :wink: ale chapu te…

A my chceme holcicku :D oba dva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
7.3.06 14:25

EvikuP … máš tam SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...