Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
4.8.06 17:04

Ide mi to, ale bohužiaľ úplne od nuly.

Inak konečne mám doma kočík, dnes som sa s ním dve hodiny vytešovala, priateľ sa s ním hral ako malé decko, nakoniec sme ho spakovali do krabice, lebo ho budeme musieť ísť reklamovať skôr, než ho začneme používať :roll: a ešte sme kúpili vaničku na kúpanie a myslím, že už máme všetko.
Asi by som sa mohla aj do porodnice pobaliť, ale akosi sa k tomu nemám. Mne kým nehorí za zadkom, tak ma nič nebaví. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
4.8.06 17:07

No, boooooooooože, ja som tupá ako harfa. Až teraz mi došlo, že predtým som sa prihlasovala s velkým M a doteraz som to skúšala s malým m. Takže napíšem missorke nech to moje druhé „ja“ zruší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.8.06 17:22

Mimulíku.. hlavně, že jsi na to přišla:-) :lol: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
4.8.06 17:23

Monaliso - a zkusilas už tu chytrou radu aplikovat :?: - já jen, že jsem se kvůli vyvolání porodu včera do té vany pokusila naložit (asi tak po dvou letech 8O ), zjistila, že je při tom otřesná :! spotřeba vody, místo abych se umyla, tak se v těch horkých výparech zpotím jak kráva :roll: , ale hlavně :! :arrow: : i když tam napustím cca dva kubíky, tak ten břuch pořád trčí dvacet čísel nad vodou :? (tož jsem se pokládala na bok, ale trochu jsem se bála, že mi rameno podjede a zahučím pod hladinu, odkud už se nevyhrabu 8O ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.8.06 17:27

Lentilko.. ve vaně jsem to taky takto zloušela, po dva dny, zpocená jako kráva a nic:-)
Ale ono to působí i když máš pupík venku, teda samo ne celý, zrychlí se ti krevní oběh, tím se prokrví děloha a stahy mohou začít být intenzivnější.
Otázka, jak dlouho se v tom parnu dá vydržet, já to zvládla asi 10 minut a byla jsem na umření :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
4.8.06 17:36

Lentilko, to je přesně ono:-), mě také včera koukalo ven celé břicho… asi máme blbou vanu nebo co :lol: :lol: :lol: No, a ve finále… kontrakce žádný :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
4.8.06 17:36

Matulienko, a k té teplotě vody… jak má být teplá??? Horká??? Nebo jen „teplá“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
4.8.06 17:37

Holky, tak než jsem vás dočetla, tak jsem se tady řehtala jako husa a šíleně mě z toho rozbolelo břicho. No řeknu vám, tečou mi i slzy :lol:

Strie na břichu nemám ŤUK ŤUK ŤUK , mám jenom ty na bocích a stehnech z puberty. Mažu jen večer Dermacolem a to asi až od 22. týdne, kdy už se mi začal zvětšovat pupek. Pak to zvětšování ale nabralo kosmickou rychlost 8O Vložím vám fotku do galerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
4.8.06 17:38

Mimulik :lol: Máš bod!!! :lol:

Len-til-kah já ač jsem vlastník chlupatého kamaráda (vlastně kamarádky - jezevčice), tak blechy nemívám 8) ! Ale věřím, že blešouna můžeš docela klidně chytit třeba v autobuse nebo kdekoliv jinde, stačí potkat pochybného nemytého živla. Někdy ho potkat vlastně ani nemusíš!!! Ty se určitě myješ a blešouna jsi chytla i přes to :lol: !

Vanu miluju. Nestačila by mi jen sprcha. Pravda, taky mě trošku znervozňuje, že se nepotopím celá, ale břicho kouká, jenže co se dá dělat. Vanu zvětšit nemůžeme :cry: , tak musím vydržet, třeba se tam zase někdy vejdu :!
Ve vedrech jsem se taky ve vaně nepelešila, to bych z toho asi káchla!!!
A ta zhoršená pohyblivost je fakt opruz. Kor v té vaně, co si budem povídat :roll: , ale naštěstí jsem zatím o pomoc škemrat nemusela :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.8.06 17:38

Monaliso24… co já vím, spíš hodně teplá, ne vařící, aby se ti nesloupla kůžička:-)) no, teď vážně, jak prostě sneseš, ale ne nijak moc, aby se ti neudělalo zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
4.8.06 17:39

Jo a včera jsem si tu skorohorkou vodu ve vaně přímo užívala. Jen na břicho mi bylo chladno (nevešlo se pod hladinu 8O ). Ale vylézt z vany byl nadlidský výkon :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
4.8.06 17:42

Cecetka by mě zajímalo, čemu jako se směješ :?: Tady se přeci probírají jen vážná a nesmějící témata :lol: !!!

Týjo, já jsem fakt prase. Teď se cpu jogurtem, nektarinkou, banánem a tak a mezitím píšu sem, do toho píšu SMS a hned si musím zašvihat telefon banánem :oops:

Včera mi spadl drobek od sušenky do klávesnice. No na klávesnici, ale já ho chtěla vyndat špatnou pomůckou - pravítkem - a už byl v klávesnici.
To jsem ještě nadávala, že ten počítač měl nějaký dobytek, než jsme ho koupili my, protože jsem z něj při jednom čištění vysypala nejmíň balík sušenek!!! A dělám to samý :evil: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
4.8.06 17:44

Tak jak to tak ctu,zitra zkusim horkou vodu :D ja se teda normalne sprchuju :D do vany nerada lezu(nevydrzim tam dele nez 5 minut 8O :lol:
Jak dlouho se ma byt v te horke vode????A asi to mam zkouset,jenom kdyz je pritel doma,ne :?: :lol: protoze nevim,jestli se mi podari vylezt samotny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
4.8.06 17:44

Holky, dala jsem do galerky fotku postýlky, ale je v diskzi holky z diskuze těhule?)

Jinak, Matulïenko, zkusím to, ale až bude doma manžílek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
4.8.06 17:45

Fotky máte v galerce. Ale pozor, ať z toho šoku náhodou NEPORODÍTE :lol: :lol: :lol:

Tamik prostě když je tady tak veselo, ta já zrovna musím spát. Holt po probdělé noci to na mě přišlo po obědě. A co zas budu dělat v noci? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí