Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14015
7.8.06 09:30

Janey - ježííííš, néééééé … trefit se do toho 8O :lol: :lol: :lol: . Trefuju do jogurtové skleničky (jak roste břicho, tak se kolikrát počůrám málem po zápěstí :oops: - i když už asi chytám ten správný grif :lol: ), kterou nastavím tam, kde tuším ďurku :wink: a pak přeleju. (Mnohem horší je, když máte ten šplouchací záchod, kde vám váš výtvor okamžitě uplave, a vy máte za úkol odebrat vzorek na gastoenterologii :( - takže zlaté načůrávání :wink: :! ).
A když jsme u těch výměšků, tak můj počet „velkých“ návštěv oné místnosti včera zdárně vzrostl o plných třicet tři celých tři periodických procenta :idea: , tj. ze tří na čtyři (drží to pokupě, ale děsně smrdííííííí :oops: - pardon :lol: ), kdo mě překoná :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
7.8.06 09:34

Dobré ráno, tak jsem se konečně vykopala z postele :D . Já totiž v noci nespím a usínám až kolem třetí-pořádně. K té motorce - je do váhové kategorie až 110kg! Takže i proto se mužíkovi líbila, je si jistý, že mu jí bude Martin půjčovat :D .
Jinak jsem včera zjistila, že nám nad okny zatýká voda z deště :cry: . Tak to jsem zvědavá, co s tím budou dělat. Ten déšt se projevuje jak u nás, tak v děcáku :roll: . Tak mě napadá jediné, že budou muset vyndat okna a nějak to znova zadělat. Budu muset vlítnout na „stavbu“ , máme ještě rok záruku, ale jestli budou muset vyndat okna a do toho mimi :x , tak mám chut je zabít, zmetky, jak to odflákli! Člověk splácí hypo jako debil, teď, z jednoho platu to bude fakt dost hustý a ještě platí nějaký nekvalitní sr…!
Fakt jsem naštvaná.
Jinak jsem měla v noci nějaký hrozný bolesti, tvrdlo mi bříško, ale normálně jsem to zaspala, takže si to pamatuju jen matně :D :D . Ono, jak je to po té čtv rté hodině, tak mám nejhlubší spánek a to nevím, jestli mě něco probudí. Tohle jsem chvilku vnímala a pak chrr, chrr :wink: .
Já jdu teď na pokec k jedné těhukámošce, co čeká taky v srpnu, tak se potom zase mrknu, co se děje nového. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
7.8.06 09:35

Ahojíček kočenky,

všem gratuluju k mimískům. Ať máte hodně mlíčka jako já… :wink:

Zdeněček je pořád strašně hodné miminečko. Papá tak 90ml, už zase kaká akorát teď pořád řešíme,že chrochtá :wink: .Myslela jsem,že je nastydlý a má rýmu ale on má nosánek naprosto čistý.Tak jsem se ptala mé starší sestry (2děti) co si o tom myslí a prý malé děti nemají dovivinutou nějakou přepážku v nosánku proto tak chrochtá.Synovec to taky dělal. Pro jistotu se zeptám ve středu dr. co si o tom myslí. Ale nastydlý opravdu není. Dělá to jen když je vzhůru. Když spinká nebo papá tak krásně dýchá nosánkem a potichu. Teplotu taky nemá. Máte s tím maminy zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
7.8.06 09:35

Lentilko - já tě určitě nepřekonám, maximálně v tom smradu,ale v počtu bohužel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
7.8.06 09:39

EvikuP : tvoje sestra má pravdu, mimi chrochtají všechny… :lol: náš navíc dýchal stylem nááádech…dlouho nic…výdech nádech výdech.....dlouho nic…nádech…no bylo to na prášky, v noci jsem nespala a poslouchala dýchání.....
Máš normální a dokonalé mimi… :wink:

Raduš - sleduju tě ostřížím zrakem a trpím s tebou… :?

Všem srpňátkům přeju vše nej…
NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
7.8.06 09:45

NiKina

Díky… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
7.8.06 09:48

Lentilko vidíš, to mě blbku z Prahy ani nenapadlo se trefovat do něčeho většího a pak to přelít :roll: Já se vždycky po…skoro až po lokte :lol: ale co, stejně by to při tom přelévání nedopadlo jinak, tak je to fuk :roll: :lol: :lol: :lol: Jinak s tím větším nákladem chodím tak jednou do týdne, takže ti můžu akorát tak závidět babo :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
7.8.06 10:01

Ahojky holčiny
Tak jak vás tak čtu, tak mě docela překvapuje, že nespíte. To já spala dobře hlavně po ránu. Je pravda, že jsem chodila spát tak v půl druhý :lol: . Teď vstáváme v deset :wink: , sice je to v noci s přestávkama (kojícíma), ale vcelku to jde :lol: :lol: :lol: .

Jinak k těm zkumavkám a skleničkám - nakonec jsem to řešila ve vaně, poněvadž bych pak musela vytírat celej hajzlík, ale byla to fakt psina. Docela dobrý by bylo natočit to skrytou kamerou :D .

EvikP Terezka to taky dělá, ale jak říkáš, nosánek má čistej a když pije, tak se taky nic neozývá, tak jsem v klidu :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
7.8.06 10:04
janey píše:
Lentilko vidíš, to mě blbku z Prahy ani nenapadlo se trefovat do něčeho většího a pak to přelít :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Janey - přelití už je to nejmenší a když tak trychtýř :idea: (neboj, těhotná ještě budeš, tak se do toho ještě stihneš vpravit :lol: ). Závidět mi nemáš co - to je puch, že bych nejradši sama utekla :roll: :oops: :roll: !!!

Ale že taky máte pocit, že tam ten prcek bude věčně :! - a pak tu budem všechny svorně řvát, jak ten čas letíííííí - no jo no, baby :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
7.8.06 10:06

Kontrola proběhla v klidu. Tlak dobrý, ozvy taky. No a děloha mi ukázala jedny Himaláje a zbytek byly Jeseníky. Takže mě Dr. „uklidnil“, že to na porod ještě není. Ale i tak mi vysvětlil, kdy nemám na nic čekat a vyrazit do porodnice.
Ještě zítra ráno musím na krev kvůliu srážlivosti. Prý to musím mít, kdybych náhodou chtěla epidurál.

Teď se cítím už dobře, bříško je v klidu, jen ty kříže :? Odpoledne si musím konečně zajet koupit ten termofor, abych si mohla ty kříže nahřívat. Přece jen je to trošku úleva.

No a k tomu čurání. Taky jsem v poradně nafasovala tu zkumavečku se svým jménem. Domů jsem si koupila plastové kelímky, ve kterých se u stánků prodává kafe, a do toho vždycky bez problémů načurám a pak s problémy přeliju do té zkumavečky. A při tom si vždycky zaprasím ruce, protože je to umění se do toho trefit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
7.8.06 10:09

millhauska

Já se právě bála,že mu něco je. Ale ségra mi řekla,že je to normální. Ale docela mě to vyděsilo a už jsem chtěla jet v neděli ráno na pohotovost. Nojo první mimi a člověk se o něj tolik bojí… :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
7.8.06 10:10

Tak jdu taky dneska na kontrolu, budu na tom mém fešákovi loudit info, jestli už teda přenáším, když mu minule vyšel nový datum porodu 3.8. nebo co se jako děje :evil: Taky jsem nafasovala minizkumavku na čůrání a nepřejte si vidět jak vypadám, když se ji snažím naplnit - na to by šlo vymyslet grotesku :roll: :roll: :roll: :roll:

Cinq tak si užij poslední den s břichem, zítra ti to začne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
7.8.06 10:24

Lentilko:
To já Tě trumfnu v počtu návštěv WC, od 6 h od rána jsem byla 5 krat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
7.8.06 10:28

Verulinko - héééééj, já nehrááááju :lol: … Ale to se nepočítá, bo ty nám tu za chvilku porodíš, víš :wink: :idea: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
7.8.06 10:30

No krásne upršané ránko,

ja ani neviem ako sa mi spalo, ale cítim sa celkom OK. V noci ma zobudila zase bolesť ako pri menštruácii, bolelo to ako sviňa a prvé čo ma napadlo, keď to začalo, že chcem EPIDURAL, len som to akosi ešte nespomenula žiadnemu lekárovi, tak neviem, či mi to ešte vyjde. Našťastie to dlho netrvalo.

A prosím pekne, priateľ si ma nahral na telefón - vraj som chrápala. Tak som mu nechcela veriť a on mi pustil telefón a tam len, že chrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Ale to bolo skôr ako chrčanie než chrápanie. Vraj sa nato zobudil, že mu vrčím do ksichtu ako pitbul. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí