Poradna duly
Jana Čurdová
Janey - ježííííš, néééééé … trefit se do toho
. Trefuju do jogurtové skleničky (jak roste břicho, tak se kolikrát počůrám málem po zápěstí
- i když už asi chytám ten správný grif
), kterou nastavím tam, kde tuším ďurku
a pak přeleju. (Mnohem horší je, když máte ten šplouchací záchod, kde vám váš výtvor okamžitě uplave, a vy máte za úkol odebrat vzorek na gastoenterologii
- takže zlaté načůrávání
).
A když jsme u těch výměšků, tak můj počet „velkých“ návštěv oné místnosti včera zdárně vzrostl o plných třicet tři celých tři periodických procenta
, tj. ze tří na čtyři (drží to pokupě, ale děsně smrdííííííí
- pardon
), kdo mě překoná
?
Dobré ráno, tak jsem se konečně vykopala z postele
. Já totiž v noci nespím a usínám až kolem třetí-pořádně. K té motorce - je do váhové kategorie až 110kg! Takže i proto se mužíkovi líbila, je si jistý, že mu jí bude Martin půjčovat
.
Jinak jsem včera zjistila, že nám nad okny zatýká voda z deště
. Tak to jsem zvědavá, co s tím budou dělat. Ten déšt se projevuje jak u nás, tak v děcáku
. Tak mě napadá jediné, že budou muset vyndat okna a nějak to znova zadělat. Budu muset vlítnout na „stavbu“ , máme ještě rok záruku, ale jestli budou muset vyndat okna a do toho mimi
, tak mám chut je zabít, zmetky, jak to odflákli! Člověk splácí hypo jako debil, teď, z jednoho platu to bude fakt dost hustý a ještě platí nějaký nekvalitní sr…!
Fakt jsem naštvaná.
Jinak jsem měla v noci nějaký hrozný bolesti, tvrdlo mi bříško, ale normálně jsem to zaspala, takže si to pamatuju jen matně
. Ono, jak je to po té čtv rté hodině, tak mám nejhlubší spánek a to nevím, jestli mě něco probudí. Tohle jsem chvilku vnímala a pak chrr, chrr
.
Já jdu teď na pokec k jedné těhukámošce, co čeká taky v srpnu, tak se potom zase mrknu, co se děje nového. ![]()
Ahojíček kočenky,
všem gratuluju k mimískům. Ať máte hodně mlíčka jako já… ![]()
Zdeněček je pořád strašně hodné miminečko. Papá tak 90ml, už zase kaká akorát teď pořád řešíme,že chrochtá
.Myslela jsem,že je nastydlý a má rýmu ale on má nosánek naprosto čistý.Tak jsem se ptala mé starší sestry (2děti) co si o tom myslí a prý malé děti nemají dovivinutou nějakou přepážku v nosánku proto tak chrochtá.Synovec to taky dělal. Pro jistotu se zeptám ve středu dr. co si o tom myslí. Ale nastydlý opravdu není. Dělá to jen když je vzhůru. Když spinká nebo papá tak krásně dýchá nosánkem a potichu. Teplotu taky nemá. Máte s tím maminy zkušenost?
Lentilko - já tě určitě nepřekonám, maximálně v tom smradu,ale v počtu bohužel ![]()
EvikuP : tvoje sestra má pravdu, mimi chrochtají všechny…
náš navíc dýchal stylem nááádech…dlouho nic…výdech nádech výdech.....dlouho nic…nádech…no bylo to na prášky, v noci jsem nespala a poslouchala dýchání.....
Máš normální a dokonalé mimi… ![]()
Raduš - sleduju tě ostřížím zrakem a trpím s tebou… ![]()
Všem srpňátkům přeju vše nej…
NiKi
Lentilko vidíš, to mě blbku z Prahy ani nenapadlo se trefovat do něčeho většího a pak to přelít
Já se vždycky po…skoro až po lokte
ale co, stejně by to při tom přelévání nedopadlo jinak, tak je to fuk
Jinak s tím větším nákladem chodím tak jednou do týdne, takže ti můžu akorát tak závidět babo ![]()
Ahojky holčiny
Tak jak vás tak čtu, tak mě docela překvapuje, že nespíte. To já spala dobře hlavně po ránu. Je pravda, že jsem chodila spát tak v půl druhý
. Teď vstáváme v deset
, sice je to v noci s přestávkama (kojícíma), ale vcelku to jde
.
Jinak k těm zkumavkám a skleničkám - nakonec jsem to řešila ve vaně, poněvadž bych pak musela vytírat celej hajzlík, ale byla to fakt psina. Docela dobrý by bylo natočit to skrytou kamerou
.
EvikP Terezka to taky dělá, ale jak říkáš, nosánek má čistej a když pije, tak se taky nic neozývá, tak jsem v klidu
.
janey píše:
Lentilko vidíš, to mě blbku z Prahy ani nenapadlo se trefovat do něčeho většího a pak to přelít
Janey - přelití už je to nejmenší a když tak trychtýř
(neboj, těhotná ještě budeš, tak se do toho ještě stihneš vpravit
). Závidět mi nemáš co - to je puch, že bych nejradši sama utekla
!!!
Ale že taky máte pocit, že tam ten prcek bude věčně
- a pak tu budem všechny svorně řvát, jak ten čas letíííííí - no jo no, baby
.
Kontrola proběhla v klidu. Tlak dobrý, ozvy taky. No a děloha mi ukázala jedny Himaláje a zbytek byly Jeseníky. Takže mě Dr. „uklidnil“, že to na porod ještě není. Ale i tak mi vysvětlil, kdy nemám na nic čekat a vyrazit do porodnice.
Ještě zítra ráno musím na krev kvůliu srážlivosti. Prý to musím mít, kdybych náhodou chtěla epidurál.
Teď se cítím už dobře, bříško je v klidu, jen ty kříže
Odpoledne si musím konečně zajet koupit ten termofor, abych si mohla ty kříže nahřívat. Přece jen je to trošku úleva.
No a k tomu čurání. Taky jsem v poradně nafasovala tu zkumavečku se svým jménem. Domů jsem si koupila plastové kelímky, ve kterých se u stánků prodává kafe, a do toho vždycky bez problémů načurám a pak s problémy přeliju do té zkumavečky. A při tom si vždycky zaprasím ruce, protože je to umění se do toho trefit ![]()
millhauska
Já se právě bála,že mu něco je. Ale ségra mi řekla,že je to normální. Ale docela mě to vyděsilo a už jsem chtěla jet v neděli ráno na pohotovost. Nojo první mimi a člověk se o něj tolik bojí…
![]()
Tak jdu taky dneska na kontrolu, budu na tom mém fešákovi loudit info, jestli už teda přenáším, když mu minule vyšel nový datum porodu 3.8. nebo co se jako děje
Taky jsem nafasovala minizkumavku na čůrání a nepřejte si vidět jak vypadám, když se ji snažím naplnit - na to by šlo vymyslet grotesku
![]()
Cinq tak si užij poslední den s břichem, zítra ti to začne!
Lentilko:
To já Tě trumfnu v počtu návštěv WC, od 6 h od rána jsem byla 5 krat!!
Verulinko - héééééj, já nehrááááju
… Ale to se nepočítá, bo ty nám tu za chvilku porodíš, víš
!
No krásne upršané ránko,
ja ani neviem ako sa mi spalo, ale cítim sa celkom OK. V noci ma zobudila zase bolesť ako pri menštruácii, bolelo to ako sviňa a prvé čo ma napadlo, keď to začalo, že chcem EPIDURAL, len som to akosi ešte nespomenula žiadnemu lekárovi, tak neviem, či mi to ešte vyjde. Našťastie to dlho netrvalo.
A prosím pekne, priateľ si ma nahral na telefón - vraj som chrápala. Tak som mu nechcela veriť a on mi pustil telefón a tam len, že chrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Ale to bolo skôr ako chrčanie než chrápanie. Vraj sa nato zobudil, že mu vrčím do ksichtu ako pitbul. ![]()