Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, jen zkouška mojí šikovnosti, jestli se mi zobrazí lišta. Ale moc v to nedoufám. ![]()
Mostulko,
to já si musím nejdřív připravit dobré podmínky, abych to mohla oznámit manželovi. On tyhle nákupy nesnáší
![]()
No teda, musím se pochválit. Ale stejně to musím ještě pořádně prozkoumat, máte mnohem zajímavější motivy a ty jsem zatím nenašla. Ale aspoň něco. Only 198 dní. ![]()
Já si říkám, že když jsem se dostala tak daleko, tak už snad by to mohlo vyjít ![]()
A pak mě zase přepadnou pochybnosti.
No nic, tady je nás víc, a když vidím, jak ostatní jsou v pohodě a plánují už nákupy, tak začínám být taky OK.
Matulienko , ten můj taky nákupy bytostně nesnáší … tedy, pokud nejdeme zrovna do obchodu s elektronikou … takže proto jsem navrhovala tu dámskou jízdu pro podobně postižené těhulky ![]()
Díky za pochvalu, musím letět, už je tu pro mě manžel, jdeme nakupovat a asi ještě do banky, kvůli hypotéce. Papa
Matulienka: já mám to štěstí, že můj manžílek má nákupy rád (někdy i víc jak já) - nakupuje i jídlo (no, jako kuchař určo nakoupí líp jak já
)
Monika: mě se ten tvůj metřík neukazuje
Ale nejspíš je chyba na mým PC ![]()
Eviku,
ale stejně je zajímavý, že když si kupuje něco on, tráví tam spoustu času ![]()
Jinak i když kupuju obyč. nákup, zaúkoluju ho a je po starostech.
Ale přesně vím, o čem mluvíš:-))
Mostule,
on velke je dobrej, taky klidně nakoupí, to jo, ale pro Polsko má opravdu ty nejhorší výrazy. Tak to nebude jen tak jej přesvědčit ![]()
On když jde do sámošky sám, tak je v pohodě … ale jde cíleně, koupí fakt jen to základní, pro něco speciálnějšího nemá cenu ho posílat. Dohromady nakupovat nesnáší, protože já projdu celý obchod, zastavím se všeho možného a to ho neskutečně vytáčí ![]()
Ale miluje takové ty Hornbachy, Bauhausy, OBI a tak … a pak Electroworld apod. … prostě obchody s hračkama pro chlapy … tam je schopen strávit celý víkend.
Eviku,
to u nás je to tak,že já mám kolikrát dřív nakoupeno, protože on prolézá regálky ![]()
Ale OBI atd. taky miluju, těch hejblátek a šroubečků..vždycky se tam vyřádím
IvcaM a ostatni - moc diky za radu ohledne te galerky ![]()
Mejte se fajn
Dobré ránko ![]()
Včera byla v práci dýl jak 10hod a mimískovi se to asi moc nelíbilo - ke konci mě píchalo bříško a málem jsem tu usnula. Tak jsem přišla domů navečeřela se (chtěla jsem ještě uklidit a zacvičit si) a krátce po 19-té jsem vytuhla
Manžílek přišel z práce okolo jedenácté, tak to jsem se tak na hoďku probudila a pak chrupčila dál, no ale z postele jsem se málem nevyhrabala
Potřebovala bych min. 12hod spánku
![]()
Mostulko,
se ani nedivím, že se mu to nelíbilo. Co takhle na sebe dávat větší pozor?
Nikdo ti nic nedá, musíš na sebe být opatrná, věř mi, vím o čem mluvím.