Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
17.8.06 10:45

Ahojky. Preju dobre ranko nebo uz vlastne dopoledne.

xaxkx - do 2.9. mas jeste cas, tak se neboj, ze by se miminko nevylodilo samo, urcite to stihne.

Jinak gratuluji Tamik a dalsim maminam, ktere uz maji svoje mimisky u sebe, at jste vsichni zdravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
17.8.06 11:00

Holky, Danielka , zakladatelka našeho tématu píše:

Tak od dnešního rana, od půl osmé, máme Klárku, 52 cm a 3400 g a vse je OK. 

Veliká gratulace Danielce a Klárce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
17.8.06 11:00

xaxkx,
jsem na tom stejně, o vyvolávání zatím nic neříkali, ale zítra na kontrole už budu 41 + 2, takže se mi to asi nevyhne…celkem nic mě taky nebolí, občas mám poslíčky, ale za chvíli jsou fuč…pracuju doma i u mamči na zahradě a naše bábetko se drží „zuby nehty“.
Holky, už se těším, až s váma budu řešit plíny a podobný věci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
17.8.06 11:05

Posílám velikánskou gratulaci Danielce ke Klárce, hodně zdravíčka a mlíčka.

To se nám to pěkně rozrůstá. Už aby byla Monalisa doma a aktualizovala seznámek. Začínám v tom mít hokej. Ale kdo ví, jestli na to bude mít s mimískem chuť a čas. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
17.8.06 11:38

xaxkx- no fakt to byla plodovka, nejdřív mi to připadalo že jsem si cvrnkla páč to bylo v noci, no a potom se to opakovalo ještě dvakrát, ale vždycky jen troška. Já jsem myslela že plodovky jsou vždycky nejmíň dva litry ale prdlačky.Tak se raději hlídej ona ta plodovka může vytíkat po troškách.Malá se narodila 39+2 takže máš ještě do zítřka čas.

Cinq - tak mě napadlo jestli se Ti Gabrielek vejde do té hluboké kobičky od Buzzze, jak to tak vypadá s jeho růstem tak za dva měsíce mu budou trčet nožičky ven, tu naši berušku by jsi v té korbě hledala.Tak doufám že do jara v ní vydržíme.

Vůbec nemám přehled kolik je tu ještě nenarozených mimísků, ale už asi moc ne co.

BLAHOPŘEJU DANILCE KE KLÁRCE!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
17.8.06 12:11

NellaB HAHA taky me to uz napadlo,ale zatim tam ma mista dost :lol: uvidime,to same resim s autosedackou 8O prece jenom mi z ni vyroste rychle taky 8O budeme proste dlouhani 8) bude krasny a vysoky po tatinkovi :D a tatinek je na to pysny jak pav :lol:

Holky vcera vecer nam poprve pasl 8O :D sice jenom trosicku a kratoulince,ale pasl :D je to muj prdola…a pak se mi pokakal az na zada 8O byla toho tuna :lol: dcera prchala pryc a pritel najednou musel neco delat :twisted: jakmile se jedna o pleny,tak je nevidim ani jednoho :lol: ale mazlit se s prdolou nebo tlacit kocar,o to se perou…asi jim nastane vojna :lol: a zaprahnu je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
17.8.06 12:13
NellaB píše:
xaxkx- no fakt to byla plodovka, nejdřív mi to připadalo že jsem si cvrnkla páč to bylo v noci, no a potom se to opakovalo ještě dvakrát, ale vždycky jen troška. Já jsem myslela že plodovky jsou vždycky nejmíň dva litry ale prdlačky.Tak se raději hlídej ona ta plodovka může vytíkat po troškách.Malá se narodila 39+2 takže máš ještě do zítřka čas.

Cinq - tak mě napadlo jestli se Ti Gabrielek vejde do té hluboké kobičky od Buzzze, jak to tak vypadá s jeho růstem tak za dva měsíce mu budou trčet nožičky ven, tu naši berušku by jsi v té korbě hledala.Tak doufám že do jara v ní vydržíme.

Vůbec nemám přehled kolik je tu ještě nenarozených mimísků, ale už asi moc ne co.

BLAHOPŘEJU DANILCE KE KLÁRCE!!!!!

Tohle bylo ale už v sobotu. Tak jsem si říkala, že by to mohla být ta zátka. Sice to nebyl hlen, ale četla jsem někde, že to může být i jako voda. A tohle bylo maličko jako do běla. Takže jsem byla v klidu a dr. na mě včera koukal jako puk. Jinak ze mě žádná jiná „zátka“ nevyklouzla. Takže mě akorát vyděsili a už mám pocit, že budu těhotná ještě sto let a dneska na mě padla normální depka. Fakt. Nefalšovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
17.8.06 13:16

Holky, jen jdu nahlásit … stále 2v1

Gratulace novým maminám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
17.8.06 13:24

Cecetko - vítej do klubu :D :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
17.8.06 13:32

xaxkx však máme ještě čas. Ale žáha mě pálí furt :evil: a od včerejška mám šílené křížové bolesti :evil: :evil: :evil: ani horká vana nepomohla. Jenže břicho furt nic :evil: Umřu z těch zad dřív než porodím 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
17.8.06 13:43

me ted taky pekne boli v krizi
blbec jsem si sla na postu vyzvednout balicek a on mel pres 4 kila…tak nevim, jestli jsem to nepretapla :oops:
jdu si lehnout a uvidim, co se z toho vyvrbi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
17.8.06 14:28

Tak mě žáha už nějaký ten den nepálí. Jen malinko a občas, ale přejde to. Záda mě neboli, pouze, když dlouho ležím na zádech. Jen mi občas tvrdne břicho, jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
17.8.06 15:04

tak jsem usnula a je mi lip :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
17.8.06 15:46

Ahojky , tak jsem byla se svyma ratolestma venku :D ale jenom chvilku,zacalo tam prset :? je mi lito dcerky,ma prazdniny a musi byt zavrena doma :( ale zotra jede na vikend ke tchyni,tak si uzije trochu venkova :wink:
A v nedeli jedeme nastivit pradedu(jak jsem tu uz psala,mel nehodu a vypada to s nim spatne,je mu prece jenom pres 80let a vcera nam volala tchyne,ze to vypada opravdu zle,tak at uvidi aspon sveho prvniho pravnuka),je to hodina cesty,snad to prdola prezije 8O nesnasi autosedacku :roll: aspon kdyz jsem ho tam zkousela davat doma,tak vyvadel jak nevim co 8O on totiz nesnasi byt v pozici na zadech :lol: nejradeji na boku :wink:

Holky jak perete ty pletene svetry na miminko…ja to vyprala jenom v ruce…snad to staci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
17.8.06 17:33

Cinq

Určitě stačí v ruce…

Holky maminky, chtěla jsem se zeptat, jestli už jste přemýšlely o antikoncepci. Vůbec nevím jaká existuje,která se dá brát při kojení. Na to že kojím a nemůžu přijít do jiného stavu, nevěřím. Takže bych ráda nějakou brala,ale jakou?
A taky jsem říkala,že by mě docela zajímalo, kolik miminek se narodilo přirozeně a kolik císařem. Přijde mi,že nás tu tím císařem bylo nějak moc. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí