Poradna duly
Jana Čurdová
Dalmi Matyášek pak může klidně rovnou do vany…Ríša šel ve 3 měsících do velké vany, ale mělo by být to lehátko do vody…měl ve velké vaně víc místa a tak se rozkopal až byla v koupelné povodeň…a Díky za pochvalu jména Niky…taky ho žeru.. ![]()
Doufám že nebudu zase za blbce, vložila sem holkám do Jarnulek fotky bříška a fotku UTZ a už se mi to nechce hrnou do Srpna, tak vám sem zkouším napsat odkaz, měly by se objevit přímo fotky ne???
https://www.emimino.cz/modules.php?…
https://www.emimino.cz/modules.php?…
a když né, tak prostě jen nakoukněte… ![]()
Lliduska píše:lehatko uz jsme radeji koupily.ta zabudovana vanicka v prebalovaci komode je vytvarovana jako to lehatko a pak holt malej pujde do vany a tm mu dame to lehatko
Dalmi Matyášek pak může klidně rovnou do vany…Ríša šel ve 3 měsících do velké vany, ale mělo by být to lehátko do vody…měl ve velké vaně víc místa a tak se rozkopal až byla v koupelné povodeň…a Díky za pochvalu jména Niky…taky ho žeru..
lidusko uz mas taky peknej pupik ![]()
kdyz chces rovnou vlozit foto,tak musis na tu fotku kliknou pravou mysi a dat vlastnosti a
skopirovat tu adresu url(je to asi treti od zhora)
pak das odpovedet v diskuzi a img a vlozis adresu a zase img a mas to tu rovnou ![]()
Ahojky holky… Tak jsem si dneska pobrečela u Pošty pro Tebe, já jsem citlivka a vůbec teď v těhu… Nikolka je opravdu moc hezká… S tím kyblíkem bych měla pocit,že se mi tam ještě k prckovi nevejdou ruce a utopím ho tam a navíc mi přijde, že ten kyblík je jen na chvilku, protože mimi z něj vyroste.....
Už se nám blíží termín utz, já se moc těším, hlavně aby bylo vidět, co tam máme… Jsem moc napnutá… Přítel tvrdí, že si udělal holčičku, tak tam musí bejt..
Navíc nám tady okolo okna lítá vrána… tak jsem opravdu vědavá… jinak se máme moc dobře… prďola už kope ostošest, dneska ho taťka hladik a on se tak krásně rozkopal, bylo to fakt nádherný…
Dneska jsem trochu záviděla sousedce… Přivezla si z porodnice miminko… Ach jo, já už chci taky..... Ale ono nám to uteče.....
![]()
Dalmi tak to mi taky neprošlo…už to neřeším…
Peťulko taky se dočkáš miminka, moje známá včera porodila chlapečka a taky mi ukápla slzička…tak držím pěsti ať na tom UTZ objevíte taky holčičku…
petulko tak to jsem zvedava zda to s tou vranou opravdu vyjde ![]()
jinak ja u posty pro tebe taky plakala
.bylo to tet fakt dojemny.bylo mi lito ty holciny co si myslela ze ten pan co umrel byl jaji tata.tet jeste bude hledat dalsich 10 let sveho praveho tatu ![]()
tak ja se jdu na chvilku natahnout.vecer nebo odpolko zas nakouknu.papa ![]()
Dalmi díky…sice to není vidět tak krásně jak váš Matýno, ale já v ní vidím už to, že má nosánek jako Ríša…hihi…asi budou stejní nebo si hodně podobní