Poradna duly
Jana Čurdová
Dalmi jím salámy dle chuti, nejím hermelínový sýry, majonézový saláty a tak…
…malej vstává, dneska končím…pááá
Dalmi, já salámy jím normálně. Nejím je samozřejmě po kilech, ale normálně na chleba a tak, salámy nějak neřeším. Spíš se vyhýbám plísňovým sýrům, majonézám a tak. S takovou bysme nemohli jíst nic, co je těch nemocí. A umírat hlady já rozhodně nehodlám ![]()
Dalmi, jím salámy, majonézy, saláty jen vyjímečně a ne vážené, ale balené. Listerii můžeš chytnout i ze špatně umyté zeleniny a ovoce…takže to už vůbec neřeším.
K míči-měla jsem ho doma a omylem na něj někde shora doskočil kocour se zaťatýma drápkama a je v něm díra jako vrata
Takže až budu mít chvilku, musím od firmy zjistit, jestli ještě něčím půjde slepit. Měla jsem ho od listopadu ![]()
tak to jsem rada.ja si tet vycitam i to kolecko uheraku,ale ostatni tehulky ji vsechno,tak jednou taky vyjimku udelam.me uz se totiz i o salamech zda a dneka uz jsem to nevydrzela
.
pastiky ale nejim,z tech mam strasnej strach ![]()
no ja jsem hlavne na to dost hystericka
![]()
Dalmi , nešil, to by nesměla nic…
Spíš si dávej pozor, kde to koupíš a kdo to vyrábí. Salámy jsou většinou dostatečně tepelně zpracované, ale paštiky a uzené ne, to se zpracovává při nižší teplotě. Někdo to je dokonce na obalu napsané.
Já měla minulý víkend strašnou chuť na uzeného lososa a prosuto, ale odolala jsem ![]()
zdarec holky,
teda salámy taky neřešim a dávám si i prosuto nebo schwarzwaldskou šunku. ne pořád, ale když na to mám chuť, tak si to dám. dokonce i s tou majonézou mi to odříkání tak dobře nejde
. tousty bez ďábelky by prostě nebyly ono ![]()
Andis, máte zajímavý jména
Yasmínka je náhodou fajn. Když jsem byla v DE, jmenovala se tak mladší, kterou jsem měla na starosti (… ale byl to teda pěkněj spratek
) Mi když jsme prvně řekli Justýna, tak to taky každej jen hanil, ale pak už se jim to taky začalo líbit. takže vydržať! ![]()
hmm … poslední dobou sem lezu v nějakou blbou dobu. než se rozkoukám, všichni zmizí ![]()
Dobré ráno. Ještě všechny spíte?Dneska jdu jen na skok. Odpoledne fičíme na další oslavu. Už včera jsem slavila trošku opožděně, ale aspoň to stálo za to. ale té práce, unavená jsem ještě teď, ale ne a ne usnout. Tak nakukuju tady a nikde nikdo. Já tu sem tam ještě nakouknu, tak se někdo přidejte.
taky obcas nakouknnu ) ale ted ais pujdu ven je tam krasne ![]()
ja jsem tak nervozni z toho pondeli… ![]()
taky sem se přišla mrknout…ale asi jen na oko, páč je mi zase ňák blbě…celí dopoledne sem skákala kolem děcka, sporáku, úklidu a tatínek si milostivě seděl u PC a hrál ňákou stupidní hru…a pak se diví z čeho mě může bolet břicho, tvrdnout břicho, bolet záda a proč se furt vymlouvám ze sexu!!!! grrr…pardon, su naštvaná…to jen abyste viděly co vás taky může čekat v budoucnu…není to vždycky…on se snaží, ale zrovna dneska je ňák línej a mě to hrozně štve!!!
no nic, zdá se že mi pes vzbudil dítě, takže zase do toho kolotoče…mějte se, užívejte klídku a pááá
Lenul držím pěsti v pondělí…
Lída
SRPEN 2007
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)22+5
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček 21+6
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7chlapecek 21+6
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8holčička21+6
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeni 21+2
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8 21+2
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 překvapeni21+2
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8překvapeni 21+2
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8. 20+6
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 20+0
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.19+5
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP23.8 19+3
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8 19+3
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 19+2
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP25.8 asi holčička19+2
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)19+3
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)18+1
iza(28let/Praha)
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky ______________ Čestní hosté
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
dlouho nas nenavstivilyJankaR,konstans,gabule,iza,
vsichni moc drzime palecky evikulce
lidusko koukej toho tveho chlapa pekne zamestnat.vis ze kdyz tvrdne brisko,tak by jsi mela odpocivat aby to prestalo,jinak prej tvrdne stale,takze nohy nahoru a odpocivej
![]()
lenul taky drzim na pondeli palce
.urcite bude vse o.k a mimisek se ukaze.jsem zvedava zda bude i pindik ![]()
stou listerii jste me trichu uklidnily.mela jsem z toho kolecka salamu strasne vycitky a uz vim ze se budu stejne radsi salamm vyhejbat,proto ze ja jsem takovy pako,ze jsem samozrejme mela hned pocit ze mam listerii a mela jsem i priznaky
.no proste jsem na to blazen,tak se radeji tim nebudu nervovat a uzeninam se radsi zase budu vyhejbat.kdyz jsem to vydrzela do tt,tk to vydrzim i kdyz jist dalsi 4 mesice jen k snidani rohlik z maslem se mi taky nechce
![]()