Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, k tomu alkoholu, já si občas klidně dám skleničku vína nebo i malé pivo. Mám několik známých doktorů a všichni mi potvrdili že je to v pohodě. Navíc tělo v podstatě samo vyrábí alkohol, potřebuje ho k fungování. Takže když mu ho dodáš zvenku, tak vlastně šetříš tělo ![]()
Samo, že tvrdý alkohol je tabu…
Holky, mám takovej docela problém. Jelikož jsem teď na nemocenské a peněz mám tudíž pomálu, nevíte o nějakých stránkách nebo přímo práci doma jako přivýdělek? Už jsem se kukala na internetu na x stránek, ale všude mi to příjde stejný, jako balení letáků, nedepisování obálek a podobně. A ještě chtějí posílat nějaký peníze za registraci, nebo co. Nevím, jestli se tomu dá věřit. Zkoušel to z vás někdo? Ne, že bysme byli úplný socky, ale těch mých 7000 teď, je hodně málo.Každá korunka je teď dobrá a chceme trošku zkulturnit náš byt. Chtěla bych, aby se mimi mělo fajn a bylo mu doma hezky.
Lucosku taky hledam praci na doma…zatim jsem nasla vzdycky jen ty co chteji zaplatit predem a ja tomu moc neverim…
No právě, nechci cpát peníze do něčeho o čem nevím, jestli se mi to vyplatí. Už tak jich je málo. Přijde mi, že každý z toho chce vytřískat jen co nejvíc peněz ale pořádně poradit nechce nikdo. A do podomního prodeje kosmetiky nebo šperků se mi taky nechce. Nejsem ten typ, který vleze všude a něco někomu strká.
to ja taky ne…kdybys natrefila na neco dobryho..das me vedet?? taky bych ti napsala…
No jasně, že dám, ráda pomůžu, když o něčem budu vědět.Čučím na net skoro denně, ale pořád nic. Víťa už je docela zlý a myslí si, že to dělám schválně a jsem líná. Ale on nevidí, že to jsou všechno vydřiduši. Ach jo
![]()
jsem ted zjistila ze me tece z bradavëk (no netece ale kapka) takova dobila tekutina ![]()
ahoj .tak jsem zptaky.nejak me zacly bolet zada,tak jsem ani nakupovat nesla.to neutece
.
tak luci ja zadny zkusenosti nemam,ale ma kamoska jednou nadepisovala ty obalky a dotet ji dluzi 12tisic a uz je to 5 let a druhej kamarad zase kompletoval obrazky a posilal je do nemecka a taky to byl podvod a jeste prisel o 200euro co do toho vlozil,tak nevim,ja se o to nikdy nezajimala,ale treba natrefis na neco dobreho
.
Lenuli, tak to bude to už bude to mlezivo. Píšou, že od 20. týdne se můžou objevovat kapky. Já jsem taky pár kapek už měla, ale jen párkrát.
Dalmi, já právě že vím, že většinou je to podvod. Máti kdysi (asi tak před 10 lety) taky kompletovala nějaké obrázky nebo co, dělala to snad celá dědina a pak všichni utřely nos. Zkoušela jsem i přepisování textů, ale došla mi odpověď, že mám poslat 50,– a obratem mi pošlou 1 stránku. Na to se jim můžu vyprdnout.
ja uz mam mlezivo asi mesic,ale ne kazdy den,jen obcas ![]()
no rikaj ze tam kde chtej penize do predu tak je to podvod
.ja se o to nikdy nak nezajimala,proto ze jsem nikdy nak na praci nebyla
.
delala jsem teda sefovou u taty ve firme asi 4 roky a rok jsem delala v nemecku ,ale nikdy jsem nak pracovita nebyla,tak jsem rada ze uz mam tet klid
a doufam ze uz ani do prace nepujdu
![]()
Nevím, proč by melta měla vadit, ale zkusím to ještě prověřit. ![]()
jo a k tomu alkoholu,tak treba vinko si obcas dam,ale jenom trosicku,proto ze se me hned po nem toci hlava
.pivko staci kdyz si loknu a taky se mi toci hlava a tvrdy nepiju ![]()
lidusko ja uplne prehledla ze jsi byla u dr
.tak moc moc gratuluji k dobre ko a urcite to bude holka,kdyz pindika nevidely ![]()
ja teda co jsem tehu jsem se alkoholu ani nedotkla..vim ze bych trosku mohla ale me to ted silene smrdi..i pivo kdyz si da Pavel tak jen to ze to pivo je rozdelany v kuchyni me smrdi--
Dalmi ty mas ten metrik porad spatne ze?? ![]()
kdyz si dam do metriku TP 26.7. tak me vychazi ze jsi ted 23+6 ![]()