Poradna duly
Jana Čurdová
Lliduska píše:neboj,treba uz tetko nebude zkracenej
Dalmi asi ste se na to ptaly obě…no není to zase úplně ok, když je to 10× za den…nejlepší je když to prostě netvrdne vůbec…já si taky myslela že to nemá vliv a jak jsem psala z poslední ko u gyndr. tak čípek mírně zkrácenej byl…takže má to vliv…
holky chtela jsem se zeptat zda nechcete do seznamku dopsat i jmeno vasich miminek
aby jsme vsichni vedely jaky mimiskove na nas vykouknout ![]()
Dalmi steh??? popiš mi to..poslední dobou už ordinaci nesleduju a o žádným stehu nic nevím.....
ale su ráda že vám nic netvrdne, že se jen napínají svaly a vazy jak roste bříško…to je normální…
Dalmi se jménama nevím…mě tam rači zatím nech holčička, páč mám furt pocit že je tam kluk…dokonce se mi o tom už i 2× zdálo, že sem porodila a byl to kluk jako buk…
Lliduska píše:no delaly i to i me zname asi v 6 mesici.jako ze ji zasijou,aby byla uzavrena.dela se jenom jeden steh a musi se casto sledovat aby se neprotrhl a ten steh drzi pochvu zavrenou a brani predcasnemu porodu.ten steh se pak take sleduje ultrazvukem.
Dalmi steh??? popiš mi to..poslední dobou už ordinaci nesleduju a o žádným stehu nic nevím.....ale su ráda že vám nic netvrdne, že se jen napínají svaly a vazy jak roste bříško…to je normální…
tak jeste pockame jestly chcete ![]()
jo a ta znama pak jeste prenasela a ten steh se pred porodem zase nastriihne jako odstrani
hmmm tak mladej vstává..jdeme papat a pak hurá na bazén.....tak pááá…dneska to tady bylo super…všimly ste si kolik sme dneska popsaly stránek???…a nejlepší byla uklízečka…tak páááá
lidusko tak papa a preji krasny den ![]()
u nas je osklive,ale taky pujdu vyvetrat brisko a matyaska a megi.
dneska to tu bylo super.ani nevim kolik jsme toho popsaly,ale urcite strasne.
uklizecka byla dobra
.skoda ze se nam nas sen nesplni
![]()
papa vsem a krasny den a koho neuvidim,tak preji krasny vikend.ja zase urcite nakouknu vecer a hodim znovu seznamek abych ho pak nehledala tri dny
![]()
lenulko prosimte kolik jsi dala za tu zavinovacku do autosedacky?
jezis tolik stranek jsme snad nepopsaly normalne ani za tyden
mely by jsem zarijatka chodit casteji
![]()
Dalmi, musíte někdy přijít k nám do září, ať se nám taky napraví reputace v počtu stránek
![]()
Jdeme ven, papa.
Lenak
Úúúůůů, vy jste se,dámy, rozjely
Nejvíc mě oslovilo „Bordel v bytě, spokojené dítě“ . Určitě to platí i před narozením.
Tak to je moje mimi v sedmém nebi. ![]()
K mírám- mám 93cm přes břicho i prsa a 100 přes prdel
a ke 171cm už 65kg.
Dalmi,klidně bych jména do seznámku přidala. ![]()
Dalmi stala myslim kolem 900..ja uz to nevim ppresne jsem tam toho brala vic…ale uz jsem to nekde psala..kouknu