Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1070
2.8.07 10:30

Ahoj Luci,
ja jsem tu :lol: Rano jsem byla hodinu se psem v lese, tak jsem to dospavala :D Mam hrozny hlad, musim si udelat neco k snidano-obedu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
2.8.07 10:38

No konečně, já už myslela, že tu budu celý den sama.

Teda Lenul, to je mi líto, že se to nerozjelo do porodu. Jestli to tak budet trvat dýl, užiješ si ještě před porodem. No, já ale myslím, že už to u tebe nebude dlouho trvat. Třeba si další na řadě fakt ty :wink:

Klaudul, já mám od rána najezeno jak za celý den. Už jsem stihla sníst bagetu, pak 2 makové hřebeny, 1 koblihu a teď jsem dojedla jogurt. Bohužel mě dneska nějak honí mlsná, tak už se zase rozhlížím, co bych snědla. Jo, a ještě jsem zapoměla, že jsem vyžrala i Jesenku - smetanu do kávy. A to jsem ji chtěla nechat fakt do kafe. Jsem teda ale prase :oops: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
2.8.07 10:38

Tak jsem si udelala bananovy koktejl, mnam :lol:

Lenul, teda Ty nas strasis, takhle to stupnovat. Ale zase nic, vid :( Ale ja jsem na druhou stranu rada, vzdyt jsme s Evikuli jedine tri, ktere maji rodit takhle ke konci zari, takze me holky nepredbehnete, nebo se tu sama zblaznim :wink:

Sedmi, krasny fotky, moc Ti to slusi a brisko nemas obrovske. Baracek se uz rysuje a Robik ma krasny pokojicek :D

Luci, bud rada, ze je Ti dobre, mne je posledni dobou furt spatne. Vcera jsem si lehla a furt jsem jen funela, bylo mi teplo, tvrdlo mi bricho, nemohla jsem se otocit. Ach jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
2.8.07 10:40

Klaudul neboj, sama tady nebudeš, já tu budu strašit asi až do konce :lol: :lol: Tak jsem přišla na to, že se mi do toho porodu už ani tak moc nechce. Je mi fajn, nic mě netrápí a ty nervy už mě taky nějak přešly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
2.8.07 10:41

Luci ja myslim ze ne..i kdyz uz neberu to magnezko tak asi tim..uz me asi v tele dosli zasoby z nemocnice :lol: :lol: …

zitra mam poradnu tak jsem zvedava co me reknou..ale myslim ze nic moc..

no 37tt uz jsme dnes dokoncili tak uz muzu v klidku rodit :) a nebudou Misu brat jako predcasnou..

ja ted uz takovy chute a hlad nemam..prijde mi ze ted jim uz uplne normalne jako pred tehu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
2.8.07 10:43

no vlastne ne…s cokoladou porad bojuju :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
2.8.07 10:46

Leni, já teď taky jedla jakž takž normálně, ani jsem neměla moc hlad, ale poslední 2 dny jen doma čmuchám co bych sežrala. Asi si sbírám energii do zásoby nebo co.
Já jsem taky zvědavá na tu tvoji kontrolu. Ale myslím, že ti řeknou, že už je tam nějaký pokrok. To mi neříkej, že ty bolesti máš jen tak. Já si myslím, že už se ti to tam hezky chystá. Každopádně na tebe budu zítra myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
2.8.07 10:46

Luci, to se prave rika, ze je ten nejlepsi okamzik na zacatek porodu. Kdyz ho nejmin cekas, chces, jsi smirena, ze neprijde, jsi v pohode, nic Te neboli a hlavne na to nemyslis… To ten oxytocin se zacina vyplavovat a sup, uz to muze byt tady. Tak v tom rozpolozeni zustan a mas vyhrano :D

Lenul, ja podle menstruace taky dnes zacinam 38. tyden, podle ultrazvuku az v nedeli :D

Ja posledni dobou chute mam, i kdyz driv byly mnohem vetsi, ale je mi porad hrozne tezko, asi jak pupik utlacuje vnitrni organy, tak se musim trochu krotit 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
2.8.07 10:51

Klaudul, tak toho se nebojím. To právě říká každý. Mě už je takhle delší dobu a pořád se nic neděje. Takže já už se smířila, že budu přenášet. A četla jsem i diskuzi o vyvolávaném porodu a už se ho ani tak nebojím. Prý je to fakt rychlejší a holky si teda nestěžovali. A taky, jak mi ho naplánují, už budu vědět, že mi to moje mimi neuteče a nebudu muset čekat pořád jak trouba. Trochu jsem to přehodnotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
2.8.07 10:51

holky a pribirate jeste ..ja uz nee..zastavilaa jsem se na 70kg…

Klaudul neboj sama nezustanes…ja tu urcite taky budu strasit…

no Luci za nejaky pokrok bych byla rada ale moc tomu neverim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
2.8.07 10:56

To já Lenul nevím, pokazila se nám váha (asi jsem ji strhla :lol: ). Ale říká se, že když se váha zastaví, nebo klesne, tak už to nebude dlouho trvat, protože je miminko vyvinuté a má všechno co potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
2.8.07 11:00

Ja jeste trochu pribiram, ale hrozne pozvolna a obcas taky ne. Ja pribrala 21 kg za cele tehu, tak bych byla rada, kdyby se to uz zastavilo 8O Ale moje segra i mamka taky vzdycky hodne pribraly, tak se tim uklidnuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
2.8.07 11:05

Klaudul, já když jsem se naposledy vážila, tak jsem měla nahoře 18kg. Takže určitě to teď bude taky ke 20kilům. Moje máti u mě přibrala přes 30, u bráchy taky tak nějak a u nejmladšího 26. Takže já jsem ještě v klidu. Jen jsem zvědavá, jak to půjde dolů :nevim: :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
2.8.07 11:11

No, nejak to slo nahoru, nejak to pujde dolu :D Budeme se navzajem podporovat a motivovat, souhlas? :wink:

No tak a je to tady, je mi pekne zle po tom koktejlu… Ach jo :cry: Jdu sebrat pradlo a trochu to tu poklidit, pak jeste nakouknu. Odpoledne jedu do mesta - mam nejake zarizovani a na kafe s kamaradkou, doufam, ze uz naposledy pred porodem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
2.8.07 11:15

Tak jo, beru tě za slovo. Musí to jít dolů, ať jsou z nás zase hezké štíhlé mamči.
Tak si to na kafi s kamarádkou užij, třeba je to tvoje poslední :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital