Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
13.10.07 10:31

Ke kávě, v bezkofeinový je totiž zbytek rozpouštědel, kterýma odstraňujou kofein. :-( :poblion: Já piju kafe normálně, jedno denně skoro standartně, vyjímečně i dvě. Snažím se pít ho po kóju,ale ne vždycky to vyjde. :oops: A nějaký rozdíl u Ládíka fakt nepozoruju. Stejně tak to tolik neřeším s alkoholem. Myslím, že tak jednou do týdne je vždycky příležitost a tak si dám třeba trošku vína (max.1 skleničku), tuhle jsem měla celý malý pivo.
S malou se to určitě upraví, ale chápu tvoji depku. Taky jsem cholerik, i když myslím, že pohodář zároveň(to se nevylučuje). A jednu noc nějak na začátku taky skoro celou probrečel, já byla sama doma, hlava mi únavou padala a broučka furt něco trápilo a já mu nebyla schopná pomoct. Ráno jsem pak Radkovi brečela a byla z toho zdeptaná, přetažená. :-) :-( Nechtěla bys zkusit šátek??? Malej v něm vždycky krásně spinká a ulevíš rukám. Třeba jestli ho pro začátek nemá nějaká známá, že by ti ho půjčila. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
13.10.07 10:44

Rozmrazuje se mi maso v mikrovlnce.
Jo Evi, o těch rozpouštědlech už vím, škoda, že jsem to nevěděla v těhu. Následy to ale nezanechalo, nebo aspoň žádný nepozoruju :nevim: Šátkování je děsná věda, když to uvážu blbě, zničím jí záda…nějak si na to netroufám…musela bych to hodně studovat, jsem velká nešika, neumím uvázat ani uzel (už ve 2. třídě mi dali z prac. vyučování trojku), musel by mi to někdo ukázat, samostudium z netu u mě nehrozí a nemám žádnou šátkovací kamarádku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
13.10.07 10:57

Patsy, žádná věda. :wink: Klidně ti můžu natočit video a to ti poslat mailem nebo na cd, ale myslím, že i takový videoukázky na netu jsou.Já umím ten jeden úvaz a ten je STRAŠNĚ jednoduchý…zbytek holek, co to tady používají jen potvrdí. A to je úvaz od malinka až dokud záda unesou. :lol: A Ládík se mi tam sesunul snad jen jednou,když jsem měla šátek moc povolený. Vždycky v šátku zachvíli vytuhne a tuhle jsme jeli na výlet a on v šátku zlomil denní rekord 5hodin bez jídla. :wink: Používám doma,když mám práci a potřebuju volný ruce nebo nemůžu odbíhat, na kratší procházky ven nebo běhání po obchodech,kdy se mi nechce tahat kočár a nechci ho nechávat před obchodem. Prostě vřele doporučuju. Navíc je to prý přirozená poloha, zádíčkům i kyčlím to prospívá. Ale je to na tobě, jen že u nás když nic, tak v šátku se uklidní-je mu skoro jako v bříšku-hřeju, slyší moje srdce a pohupuje se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
13.10.07 10:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
13.10.07 11:08

PAtsy, co vaříš? Já se ke sporáku (po tom, co oddělám přebalovací podložku :lol: ) chystám až ve 12. Radek spí ve vedlejší místnosti po noční, tak abych ho nerušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
13.10.07 11:52

Budu dělat jen zeleninový salát s naloženým kuřecím masem, je to naše oblíbený jídlo :lol:
Mám úplně spravenou náladu. Teď jsem Innu měla na posteli a zpívala jí písničky, celou půlhodinu se na mě smála a zpívala (broukala) se mnou :lol: Tohle jsou přesně ty okamžiky, za který stojí vydržet to horší 8)
Potom jsem jí na chvíli pustila kolotoč a teď leží v kolíbce, nevím, jestli bude spát, hlavně že nebrečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
13.10.07 11:55

S tím šátkováním jsi strašně hodná, ale abych řekla pravdu, nepřijde mi to jako extra výhra, pže místo na rukách bych ji tahala na zádech, na ven mám kočár, tam je jak andílek. Můžu zkusit klokanku, mám ji půjčenou od známé, ale je to ta špatná - bez podpěry hlavičky, takže bych jí opět ničila záda :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
13.10.07 16:10

tak máme po vycházce a hádáme se kdo umyje nádobí…beztak to zase prohraju, ale zatím to nedávám tak znát a zkouším co R. vydrží a jestly poleví a umeje to…naivka su… :lol: on totiž ze zá:,–(y nádobí neumejvá, to je jediná práce kterou od začátku říkal, že nikdy dělat nebude, musel jen když sem byla v porodnici nebo když mě zkolila angína, ted není žádná vyjímečná situace, tak to zdřejmě budu muset zase udělat já…

brrrr venku je kosa jak v rusku, Nikolka už byla navlečená ve fleesové kombinézce…Ríšovi sem nedala rukavice a měl ruky jak led…už je to fakt na rukavice…brrrr…ale naštěstí aspon to sluníčko svítí…

Evi já šplíchala difusilem jen koberec v obýváku a její pelech,hodinu působit a pak pořádně vysála, tak snad už je to ok, psa sem koupala v nějakým šetrným šamponu proti blechám a parazitům…sem se schválně zašla mrknout na název…ENICA…se to menuje…myslím že sem to vyhubila, ale uvidíme za pár dní…Richard tvrdí že to mohla chytit i v trávě…no je to fuk, hlavně že už sem to vyhubila…sem si připadala jak šmudla bordelářská, když sem zjístila že máme blechy… :lol: …to je snad větší potupa než vši… :o

Patsy já su taky pro šátek, je to fakt super…ale zase doma sem to použít ještě nemusela, páč než bych to uvázala, tak to mám většinou hotový a nebo obdíhám dávat dudlíka…

Niky je dneska takováhle usměvavá a výskací jako Inna celej den…a to sem se včera bála že si z toho cvíča udělám uřvánka…

no nic, zdřejmě du na to nádobí…Richard se rýpe v plynovým kotlu jen aby nemusel na to nádobí…snad nám aspon poteče teplá voda, když se do toho pustil… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
13.10.07 18:04

Lliduško,naše 2 kočky měly asi dva roky nazpět červy a blechy a to vůbec nechodí ven :! :! :! Prý si přineseš třeba na nohavici blechu a už to jede. Blechy si kočka vylízává, jenže ony mrchy můžou přenášet červy. :roll: A bylo, a taky doma nechodíme v holínkách. :wink: :lol:

Dnešní úlovky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.10.07 23:05

ahojky.
Lidusko jsem rada ze uz jsi klidnejsi :wink: nas matyasek nepase a nepase a taky mam z toho nervy ,ale rikam si ze zase umi jiny veci a hlavicku drzi uz krasne :wink:

patsy tak ten satek vyzkousej,treba vam to opravdu pomuze :wink: ja mam klokanku a vubec ji nepouzivam,proto ze si rikam ze kdyz je hodnej,ze to je zbytecny :wink:

evi ty jsi takova hodna a obetava :wink:

a ja mam sice z malim pohodu,ale asi jsem nekde nastydla a tak me boli ledviny vajecniky az jsem dneska bolesti brecela a jit se vycurat je pro me neueritelna bolest :cry: :cry: uz jsem z ty bolesti vyrizena a ani nemuzu usnout :cry: je to strasny a ani jsem nevedela ze to tak boli :roll: ach jo :cry: :cry: snazim se hodne pit,ale zatim to moc nepomaha a prasky jist nechci :cry:

A je zvlastni ze matyasek se budi presne na cas,jak kdyby mel v sobe hodinky :lol: :lol: :lol:

vsem preji krasnou dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.10.07 23:05

a ladik je uzasnej :wink: .je trochu podobnej matyaskovi.
jaky ma evi ladik vlasky?svetle hnedy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
14.10.07 08:55

ahojky…

Evi tak to jsi mě uklidnila že nejsu jediná co bojovala doma s blechama…zatím to vypadá dobře a na žádnou už sem nenarazila, jenže ony mrchy mohly někde naklást vajíčka a za chvilku s tím můžu bojovat na novo…nesnáším parazity!!!!! :twisted:

Naštěstí sem to asi podchytila včas, páč nikdo z nás nebyl poštípanej…na koberci v obýváku byla asi jen ta jediná blecha kterou sem tam objevila jinak nic.....to jen abyste si zase nemyslely, že nám v obýváku skákalo stádo blech…našla sem tam fakt jen tu jednu…nejspíš vypadla Sindě z kožichu, ale koberec sem rači vystříkala…kdyby tam náhodou chtěla bejt schovaná ještě jedna…

no snad už o blechách nikdy nic nenapíšu a tímhle to hasne…

Dalmi, vyzkoušej URINAL!!!!! já to jedla celí těhu, po porodu jak když utne, nic mě netrápí, takže už to nejím, ale celí těhu mě trápil močák…jakmile sem jeden den nevzala URINAL tak mě bolest neminula…je to čistě přírodní, jen výtažky z brusinek…může se to v těhu i při kóju…opravdu to zkus at tak netrpíš…a pít urologickej čaj!!!

jo a Evi…Ládík je k sežrání…ta první fotka je jak z časáku…je fakt úžasnej… 8)

za chvilku vyrážíme zase na nějakou tu výstavu zvířátek, tak doufám že dědu zase nenapadne nechat malýho tahat losy z tomboly a když jo, tak doufám že nevyhraje zase nějakou kačenu nebo tak… :lol:

tak se mějte hezky a pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
14.10.07 08:59

jo a Dalmi, k tomu nepasení…Nikča taky drží hlavičku předpisově, když jí držím v náručí, nebo když jí zkouším přitáhnout za ručičky do sedu (to se ale prý nemá dělat)......jen když byla na bříšku, tak prostě tu hlavu nezvedla a nezvedla…nebo když zvedla tak jen o trošičku a měla jí furt jen na jedný straně, nechtěla s ní na tom bříšku otočit…a to byl ten problém…jestly má Maty taky oblíbenou stranu na kterou dává často na bříšku hlavičku a nechce pást, tak bys to rači měla říct Dr.....my cvičíme od pátku a schválně dneska vyfotím abyste viděly jakej pokrok za ty 2 dny udělala, je to až neuvěřitelný!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
14.10.07 09:11

moc krasny fotky ladicka, porad tady probirate to paseni, co to vlasnte je?ja myslela ze jak na brisku zvedaji hlavicku, mahi to dela, ale nema to rad, zacne brecet jak se mu to nelibi, tak ho musim otocit zpet na zada.

dneska se chvilku uplne nahlas smal jak jsem ho lechtala, poprve.
zas tu kuknu, musim prebalit a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
14.10.07 09:41

Čauky,
Lidušky, ty blechy to je hnus, náš kocour je taky jednou měl, ale dovnitř do domu moc nechodil, takže jsem vystříkala Difusilem jen pelech a koupila jsem takový ty kapsle, co se nakapou za krk. Koupila jsem tři do zásoby, je to drahý jak blázen a ta mrcha hned za týden utekla :roll: a už jsme ho neviděli.
Luděk naštěstí s umýváním nádobí nemá problém, naopak mu vadí, když je neumytý, klidně to udělá sám, aby se na to nemusel dívat :lol: :lol: Ale jinak je bordelář ukázkovej :!

Evi, k fotkám Ládíka nemám co dodat, je nádhernej :D Jak to děláš, že se na těch fotkách tak směje? Inna se usmívá jen asi na dvou, na foťák se ji nechce smát :(

Dalmi, au au, sice jsem zánět močáku nikdy neměla, ale musím to být hrozný. Určitě na to jsou nějaký léky, co můžeš při kojení, třeba jak psala Liduška, zeptej se v lékárně.

Včerejšek zase hroznej, Inna odpoledne a večer řvala a řvala, kroutila se u toho, já nevím, možná ji bolí bříško, ale takhle moc to nikdy neměla :( Ale vynahrazuje mi to v noci, dneka trhla rekord - 8 hodin, takže jsem se aspoň zase vyspala. A zkoušeli jsme ji teda koupat se mnou ve vaně, taky bez úspěchu, ale budeme to opakovat, snad si jednou zvykne :roll: :(

Andisko, pasení koníčků je tohle, ale je to stará fotka, teď to umí ještě mnohem líp, zvedá hlavu až úplně nahoru, je to srandovní
 http://foto.dama.cz/…7/177546.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital