Poradna duly
Jana Čurdová
SRPEN 2007
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)18+2
andiska(28.11.1981/Brighton/V)17+3
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7 19+0
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8 16+6
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8 16+5
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 16+5
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8 16+4
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.15+2
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP23.8 15+0
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8 15+0
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 14+5
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP25.8 14+5
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)13+6
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)13+4
iza(28let/Praha)
Lucia1
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu _________________ Čestní hosté drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
fakt
no mě přišlo taky divný, že bych tolik přibrala jen z toho co snim, protože jsem se nijak nepřežírala. ba naopak, chodila jsem cvičit a na vánoce jsem vůbec nepekla (moc tomu nedáme) a ještě na vánočním firemním večírku jsem sklízela pochvaly za zhubnutí. no fakt jsem si v tý ordinaci připadala jako blbec, když mě dr. upozornil, že moc tloustnu.
no tak to si koupim taky to co jíš ty a tyhle pak někomu daruju ![]()
lenysku nejdriv jsem si rikala ze je to naky divny ze tak pribiram a pak jsem zjistila ze je to po nich.spoustu znamich mi to potvrdilo.dokonce jsem to pak cetla i v nake poradne.ono se trochu pribere po vsech,ale po tehle prej jeste vic.no ja mela za necely tri mesice 6 kilo navic a to muzu snist co chci a nepriberu a nejednou jsem mela z 46 52.kdyz jsem je prestala brat tak to trvalo asi 2 mesice nez jsem to schodila a to ne uplne vsechno jsem schodila(asi kilo mi zustalo),ale bylo to hned znat ze je neberu.tyhle jim uz 5 mesic a pribrala jsem jen jeden a pul kila a to jsem i tehotna ![]()
ty gravital prej hodne zadrzuji vodu.stoji stejne,tak je vymen
no tak ještě, že teď to vim. to bych v devátým vypadala jak slon a skoro zbytečně.
dalmi budu končit. dorazil venda tak si jdem udělat něco k jídlu a naplánovat víkend u známých ![]()
tak pa zítra
Ahoj holky, jste tu ještě někdo, nebo jste se rozutekly? Dřív mi to nevyšlo, dneska jsem měla náročný den.
Dalmi, máš moc krásný bříško, docela velký
, ale moc hezký. Aspoň už nikdo nepřehlédne že jsi těhu. A taky musím pochválit ty džíny, jsou úžasný a vypadají jako těhu i když jsi psala že nejsou. No prostě kočka.
No nic, je tady mrtvo, tak to vzdávám. Kuknu sem třeba později.
ahojky .
tak jsem zpatky.byla jsem v kfc.ja vim ze by se palivy moc v tehu nemelo,ale ja to tet miluju tak jednou za cas zhresim ![]()
lucosku moc dekuji.jsi hodna
jakpa se mas??copa brisko?uz povyrostlo?
Dalmi, jen k tomu palivemu…cetla jsem, ze je to povera. Mimiskovi to VUBEC nevadi, jedine, ze po tom muze tehulky vic palit zaha.Takze feferonkam zdar! ![]()
Evikule píše:opravdu.tak to je super.to jsi mi udelala radost.zaha me nepali.spis konecnik kdyz jdu pak na velkou
Dalmi, jen k tomu palivemu…cetla jsem, ze je to povera. Mimiskovi to VUBEC nevadi, jedine, ze po tom muze tehulky vic palit zaha.Takze feferonkam zdar!
dneska jsem byla na dlouhe prochazce..jak jsem dosla domu tak jsem si sla lehnout a zase jsem citila bublinky
ale teda min nez predtim…uvidim co vecer…snad to zase nezaspim ![]()
Ahoj holky, kde jste, to všechny ještě chrupáte? ![]()
Vstávat, je ráno, vlastně už skoro poledne ![]()
Ahoj…holky kolik mate v tehu prukazce v kolonce vyska fundu???