Poradna duly
Jana Čurdová
Kachni a to počkej, až budeš mít noc před tím UTZ, já včera vůbec nemohla nadšením spát. Hrozně jsem se těšila, že konečně uvidím, co se „tam“ děje ![]()
Holky tak vkládám fofo našeho prdíska, sice tam nic není vidět,jen ta tečka, však se mě taky ptal, jestli mi to za tu 100,– stojí, ale pro mě je to poklad a stálo by mi to i za ty stovky 2
![]()
to je to vlevo dole? vždyť je to velký jak blázen, má to víc jak cenťák, takže je to velký dost ![]()
já jsem nemohla spát ani před tou krví, protože jsem netušila, co bude. a bylo to za pět minut hotový, jak na běžícím pásu ![]()
ach jo, už aby bylo pondělí
mám volno, takže holky v 10,45 h 21.12. na mě myslete ![]()
Ahojky holky. Tak jsem konečně tady. Kontrola tedy nic moc ale špatně to taky nedopadlo. Nic moc tam ještě neviděl a po dlouhým hladání že tam nějaká malá dutinka je. A na další sono jdu až 7.1. No do tý doby se zbláznim. No ale říkal že velmi málo ale gravidní jo. Řekl to ale když jsem na něj hodně naléhala jak to tedy je. Já osobně jsem tam totiž neviděla nic. Ptal se mě i jestli mám příznaky a když jsem řekla že jo tak tedy hledal.
A jinak pro úpravu infa poslední MS 8.11. a // 11.12. a první dítě Matěj 1 a 3/4 roku.
LEM moc gratuluju
, při příští KO už ti to určitě potvrdí na 100% a i ti ho ukáže.
Kdy tam jdeš znovu?
Kachni jj, je to to vlevo dole. No je fakt, že cenťák není zanedbatelná míra, ale přece jen na fotce je to taková tečička ![]()
Já teda taky čekala, že se mě zeptá na listovku, poučí mě a ono nic
Naštěstí si my ženský víme rady a vše potřebné si zjistíme samy
![]()
Lem, budu držet palce na další kontrolu…jestli našel dutinku je to dobré znamení. A klíďo jsi mohla otěhotnět později. A co máš za příznaky asi jsi touž psala, že?
Luci, nádhera…to je prostě krásné to vidět
. A je jasné, že já ten flíček mám větší. Mám ho focený z větší blízkosti a ty to máš hezky z dálky;-).
Kachni, neboj dočkáš se a brzy…to pak budem závbidět my, co máme po UZ. A myslet samozdřejmě budem.
No znovu jdu 7.1. Jinak když nepočítám to že jsem to od 6. 12. stále nedostala tak je mi pořád blbě a trpím nechutenstvím, závratě a taky mě šíleně boleli bradavky ale už je to trochu lepší. A náladovost k tomu.
Jinak LucieL gratuluji k tečce. už aby byla taky tak vidět ta moje. Pokud opravdu je.
Ahojky. Můžu se k vám přidat? Dle všeho se zadařilo a vyjde nám srpňátko.
Ahoj Mishaczku, jasně jen se přidej a dovol mi ti pogratulovat. už máte těhu potvrzené, nebo zatím jen podle těhu testu?
SRPEN 2010
LEM píše:
No znovu jdu 7.1. Jinak když nepočítám to že jsem to od 6. 12. stále nedostala tak je mi pořád blbě a trpím nechutenstvím, závratě a taky mě šíleně boleli bradavky ale už je to trochu lepší. A náladovost k tomu.
Jinak LucieL gratuluji k tečce. už aby byla taky tak vidět ta moje. Pokud opravdu je.
Určitě tam je, když ti to vyšlo na testíku, není ti dobře a bolí bradavky, to přece není vsugerovné. ![]()
Ale chápu tě, dokud to nepotvrdí dr. tak tam ten strach je, já to měla úplně stejně ![]()
Neboj, 7. ledna se pochlubíš krásnou fotečkou. ![]()
LucieL píše:
Ahoj Mishaczku, jasně jen se přidej a dovol mi ti pogratulovat. už máte těhu potvrzené, nebo zatím jen podle těhu testu?
Luciel děkuju. Zatím jen podle 6sti testů
Kontrolu mám za týden, tak snad bude vše ok.
Mishaczek píše:LucieL píše:Luciel děkuju. Zatím jen podle 6sti testů
Ahoj Mishaczku, jasně jen se přidej a dovol mi ti pogratulovat. už máte těhu potvrzené, nebo zatím jen podle těhu testu?Kontrolu mám za týden, tak snad bude vše ok.
Super, koukám taky jsi testovací maniak, já jich mám zatím 9
![]()
Tak jestli chceš, písni nám údaje do tabulky a já tě přidám ![]()
LucieL píše:Mishaczek píše:Super, koukám taky jsi testovací maniak, já jich mám zatím 9LucieL píše:Luciel děkuju. Zatím jen podle 6sti testů
Ahoj Mishaczku, jasně jen se přidej a dovol mi ti pogratulovat. už máte těhu potvrzené, nebo zatím jen podle těhu testu?Kontrolu mám za týden, tak snad bude vše ok.
![]()
Tak jestli chceš, písni nám údaje do tabulky a já tě přidám
Luci bez toho jaksi nic
Mám doma ještě 4 testy koupené. Fakt je že s dvojčaty jsem se ujišťovala až do třetího měsíce ![]()
Tak // jsem našla 6.12. poslední MS jsem měla 13.11 a kontrolu mám 22.12 a mám dvojčata 2 roky
SRPEN 2010