Stará sousedka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
179
28.7.18 15:17

@Limi123 byt je 2+kk takže moc jiných místnosti tu není. V malinké ložnici, kde mame i postýlku asi nebudeme :) jak jsem řekla, počkáme na majitele, co řekne jemu a treba on něco vymyslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26232
28.7.18 15:18
@LucieH16 píše: :palec: :potlesk: děkuju

bezva - takže místo nějakého rozumného řešení podvod? super! :potlesk: a pak se div, až sousedka zas bude mít nějaké námitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
28.7.18 15:24
@neumisa píše:
bezva - takže místo nějakého rozumného řešení podvod? super! :potlesk: a pak se div, až sousedka zas bude mít nějaké námitky.

Jo,taky bych ten koberec proste dala.Lhat bych takhle fakt nelhala.Stejne 3 x denne vysavas.Pro dite je neklouzavy povrch lepsi a pro psa taky.Kdyz se psovi rozjizdi packy,dost tim trpi klouby.Hlavne u stenat je to problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26232
28.7.18 15:39
@anupati píše:
Jo,taky bych ten koberec proste dala.Lhat bych takhle fakt nelhala.Stejne 3 x denne vysavas.Pro dite je neklouzavy povrch lepsi a pro psa taky.Kdyz se psovi rozjizdi packy,dost tim trpi klouby.Hlavne u stenat je to problem.

ale co si budeme povídat - zalhat babce je mnohem jednodušší než najít nějaké řešení, které bude vyhovovat oběma stranám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4149
28.7.18 15:44

Ja bych za ni sla smirlive, ze si jdu ten hluk poslechnout, nechala dite nahore s tatou si hrat a lozit a sla poslouchat. Plovoucka v panelaku totiz dela uplnou ozvenu, proto se taky driv davalo vsude lino.Pak to muzes posoudit.Ale hned bych si nevyskakovala a nemluvila o ni jako o carodejnici, to neco vypovida i o vasem pristupu. :nevim:

Příspěvek upraven 28.07.18 v 15:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
28.7.18 15:44

@neumisa A kdo říkal, ze ji budu lhat pane boze? Ze se tomu zasměju a poděkuju znamená že něco udelam? :zed: kriste pane, s tou bábou už se bavit nebudu. Když neměla ani slusnost dojit, a rict, ze ji neco vadi. Bud to vyřeší majitel nebo dokoupím puzzle. Víc delat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26232
28.7.18 15:46
@LucieH16 píše:
@neumisa A kdo říkal, ze ji budu lhat pane boze? Ze se tomu zasměju a poděkuju znamená že něco udelam? :zed: kriste pane, s tou bábou už se bavit nebudu. Když neměla ani slusnost dojit, a rict, ze ji neco vadi. Bud to vyřeší majitel nebo dokoupím puzzle. Víc delat nebudu.

no vzhledem k tomu, jak srdečně jsi navrhovatelce podvodu poděkovala a rady ostatních jsi komentovala, že to nejde, tak jsem předpokládala, že to bude tvůj způsob řešení. Pokud se k tomu opravdu postavíš konstruktivně, tak se ti omlouvám. Ovšem titulovat sousedku „stará bába“, to taky nic moc.

Příspěvek upraven 28.07.18 v 15:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
934
28.7.18 15:46

Můžu jenom lehce odbočit a zeptat se zkušených - mluvíte o plovoučce, ale chovají se parkety stejně hlučně? My máme v bytě parkety a dlažbu. V bytě jsem nikdy předtím nebydlela, takže by mě zajímalo, jestli taky neděláme nějaký šílený hluh každým krokem těm pod námi. A co teprve až přijde dítě… Koberce neplánujeme. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26232
28.7.18 15:47
@elue píše:
Můžu jenom lehce odbočit a zeptat se zkušených - mluvíte o plovoučce, ale chovají se parkety stejně hlučně? My máme v bytě parkety a dlažbu. V bytě jsem nikdy předtím nebydlela, takže by mě zajímalo, jestli taky neděláme nějaký šílený hluh každým krokem těm pod námi. A co teprve až přijde dítě… Koberce neplánujeme. Dík.

parkety nedělají takovou ozvěnu, ale slyšet jsou. Záleží na konstrukci domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8472
28.7.18 15:49
@neumisa píše:
ale co si budeme povídat - zalhat babce je mnohem jednodušší než najít nějaké řešení, které bude vyhovovat oběma stranám.

Tak ona sousedka asi neni blba. Ono to tapkani psa po plovoucce je take slyset, takze ji bude jasne, ktera bije.

Pokud mate 2+kk, tak pokryt povrch jedne mistnosti velkym penovym puzzlem snad neni takovy problem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
28.7.18 15:53

@elue Jsme v paneláku, máme parkety s dobrou izolací.Žádný hluk to nedělá, jsme jak nehlučný myši. Nad námi je levná plovoučka a děs. Aby to paní vylepšila, nosí jako domácí obuv kramfleky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
28.7.18 15:53
@LucieH16 píše:
Co to meleš? Proč bych měla být líná hlídat dite? Jako hlídat aby se nehnulo na krok nebo si nehralo? Vysavam byt 3× denne od chlupů, takže mlč o linosti laskavě, když víš houby. Dekuji pěkně. :palec:

Takže nejen, že sousedka musí poslouchat tvé dítě, ale ještě k tomu 3× denně vysavač? No to musí být radost pod tebou bydlet, vůbec se jí nedivím. Já bych ti tou holí přišla poklepat na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
934
28.7.18 15:55

@tini to o čarodějnici jsem psala já a stojím si za tím - nyní odhlížím od jakýchkoliv řešení, myslím, že tu bylo zakladatelce porazeno dobře - ale pokud na mě někdo arogantně mlátí klackem, jak na nějaké zvíře, jen co šoupnu pantoflí po zemi, tak to je u mě čarodějnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
934
28.7.18 15:56

@Konnny super, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
28.7.18 15:58
@Nattx píše:
Takže nejen, že sousedka musí poslouchat tvé dítě, ale ještě k tomu 3× denně vysavač? No to musí být radost pod tebou bydlet, vůbec se jí nedivím. Já bych ti tou holí přišla poklepat na hlavu.

Si snad můžu vysavat treba 10×, žít v bordelu nebudu. Nájem platíme, takze si snad můžu doma uklizet dle libosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný