Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bublinek jéé to neznáš?? Já už nevím kde jsem to slyšela a moc se mi to líbilo
@medunka23 píše:
@bublinek jéé to neznáš?? Já už nevím kde jsem to slyšela a moc se mi to líbilo
ne, toto ne.
Ale je pravda, že co jsou holky, tak jsem omezila svůj sprostý slovník. A když jsem se zaslechla říkat a do prde.lky, tak i můj muž zpozorněl
, že tady něco nehraje ![]()
Tak koukám, že diskuse jede, ale očičko mi neblikalo. Našla jsem vás, uf ![]()
Letošní sestava se mi moc nelíbí. Myslím to, jak je znám odjinud. Milušku Bitnerovou nemusím vůbec, Ondřej Bank je tragéd jako prase a ani Olga Šípková není má oblíbenkyně. Ale třeba mě zaujmou ![]()
Docela se těším na Janu Plodkovou a překvapil mě Roman Zach. No a Dasha, to je klasika ![]()
Já tam moc ráda vidím Annu K. - setkala jsem se s ná osobně a je to moc milá osůbka, i když hodně lidem připadá namyšlená
@kometaO5 píše:
Já tam moc ráda vidím Annu K. - setkala jsem se s ná osobně a je to moc milá osůbka, i když hodně lidem připadá namyšlená
Namyšlená mi nepřijde, ale přepískla to s botoxem. Nevypadá vůbec dobře. Kromě vlasů, ty má krásný!
Dámy, zdá se mi to, nebo má ten Chlopčík nabarvené vlasy? Vypadá jak sňatkový podvodník ![]()
Nazdar holký! ![]()
Co jste říkaly na vstup moderátorů?- co to Terezka blbla s tím ocasem co má na šatech?? Jinak nevím proč- místo ní jsem viděla její maminku.
Chlopčík nějak nepřirozeně omládl, za to Taťána zbabkovatěla- nezdá se Vám?
@KPKristy tak já se zrovna na Ondřeje Banka těšim nejvíc jinak mě ta letošní sestava taky nijak zvlášť neoslnila. Hlavně teda nemusim Milušku a Anu K tak uvidíme…
@IvaB píše:
Dámy, zdá se mi to, nebo má ten Chlopčík nabarvené vlasy? Vypadá jak sňatkový podvodník
Vypadá rok od roku hůř. Kromě těch vlasů jsem si všimla i nepřirozeně bílých zubů. Vypadá jako připálený kůň..
@Hanulínek píše:
Nazdar holký!
Co jste říkaly na vstup moderátorů?- co to Terezka blbla s tím ocasem co má na šatech?? Jinak nevím proč- místo ní jsem viděla její maminku.
Chlopčík nějak nepřirozeně omládl, za to Taťána zbabkovatěla- nezdá se Vám?
Protože jí zase udělali příšerný účes. Hladký jí sluší víc ![]()
@KPKristy píše:
Vypadá rok od roku hůř. Kromě těch vlasů jsem si všimla i nepřirozeně bílých zubů. Vypadá jako připálený kůň..