Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@IvaB píše:… a to hodnotím kladně, že to v obličeji vidět je. Začíná to být vzácnost, to přirozené zrání. Celkově i tak vypadá skvěle 👍
A Chýlková má na svůj věk (v září 60) skvostnou postavu a nohy. V obličeji to tedy vidět je.
@Iv.Sa. píše: … a to hodnotím kladně, že to v obličeji vidět je. Začíná to být vzácnost, to přirozené zrání. Celkově i tak vypadá skvěle 👍
Ovšem zubaře a jeho laboratoř mají s manželem viditelně totožnéhoAž moc dobrá práce 😁
Souhlasim. Vsak vek ma, proc by mela mit oblicej vysponovany jak umela figurina a byt bez vyrazu? ![]()
Marsalkovi taky vcera skoro svitily zuby za tmy. ![]()
@Iv.Sa. píše: … a to hodnotím kladně, že to v obličeji vidět je. Začíná to být vzácnost, to přirozené zrání. Celkově i tak vypadá skvěle 👍
Ovšem zubaře a jeho laboratoř mají s manželem viditelně totožnéhoAž moc dobrá práce 😁
Souhlasim! Diky za kazdou zenu, ktera se nesnazi nasilim preprat prirodu a rozhodne se stárnout hezky ![]()
No Kraus má dobrýho matlala…
Ale asi to takhle chtěl. Když to stojí takovou raketu, tak ať je to i poznat…
Můj favorit je Hradilek, strašnej sympoš. A hlasy posíláme cukrářovi, to chce dítě - ale myslím, že víc než kolo dvě to platný nebude ![]()
Irituje mě Krajčo, i sám o sobě, a ta jeho východní tanečnice teda taky. Ale bojím se, že dojdou daleko.
Z těch, co jsou na medailové pozice, u mě nejlepší Adamczyková.
Nejmíň by mi chyběla Chýlková a Mašková.
@Slečna Ferka Krajco mne primo s..e. Jak byl vcera straaaaasne prekvapeny, ze postupuje. Iva a Eva jsou bozi ![]()
A mně se zas Terka líbí, fandím jí.
Adamczykovým taky, jsou sympoši oba.
Kubelková si myslím, že vypadne docela brzo, tak jak Šípková třeba.
@Sonmi píše:
A mně se zas Terka líbí, fandím jí.Adamczykovým taky, jsou sympoši oba.
Kubelková si myslím, že vypadne docela brzo, tak jak Šípková třeba.
Já bych si dovolila nesouhlasit - zatímco Kubelková je dost oblíbená, je to prostě sympoška a její empatii jí opravdu věřím, tak Šípková je taková snaživá roztřesená neurotička a to se pozná. Navíc na rozdíl od Ivy netančila, ale cvičila
. Tak držím Ivě pěsti, ono to může být všechno úplně jinak
.
@jednoslunicko píše:
Já bych si dovolila nesouhlasit - zatímco Kubelková je dost oblíbená, je to prostě sympoška a její empatii jí opravdu věřím, tak Šípková je taková snaživá roztřesená neurotička a to se pozná. Navíc na rozdíl od Ivy netančila, ale cvičila. Tak držím Ivě pěsti, ono to může být všechno úplně jinak
.
Hele uvidíme. Mně přijde, že spadají do podobné kategorie urputných snažilek, stejně jako třeba Soukalová. Ale můžu se plést samozřejmě, nemám patent na veřejné mínění.
A adeptek na vyloučení je tam pravda dost, slabá (pro mě překvapivě) Chýlková, bezkrevná Darija, kterou navíc vůbec neznám, ta Terka asi taky nebude mít kdovíjakou podporu…
@Sonmi píše:
Hele uvidíme. Mně přijde, že spadají do podobné kategorie urputných snažilek, stejně jako třeba Soukalová. Ale můžu se plést samozřejmě, nemám patent na veřejné mínění.A adeptek na vyloučení je tam pravda dost, slabá (pro mě překvapivě) Chýlková, bezkrevná Darija, kterou navíc vůbec neznám, ta Terka asi taky nebude mít kdovíjakou podporu…
U Chýlkové si říkám, proč tam šla - ten tanec je fakt o ničem. Fyzicky nezvládá, vášeň v tom taky není… Darja hrála v Kukačkách, ale ne zas tak stěžejní roli, aby si na tom vybudovala popularitu, která je ve StarDance potřeba. A je unylá, to ano.
Zatím vidím jako „urputnou snažilku“ jenom Krajča ![]()
@jednoslunicko píše:
U Chýlkové si říkám, proč tam šla - ten tanec je fakt o ničem. Fyzicky nezvládá, vášeň v tom taky není… Darja hrála v Kukačkách, ale ne zas tak stěžejní roli, aby si na tom vybudovala popularitu, která je ve StarDance potřeba. A je unylá, to ano.
Zatím vidím jako „urputnou snažilku“ jenom Krajča
Chýlková je při tanci taková trochu kobyla, přitom jinak mi přijde elegantní dáma, ale asi při její výšce je možná těžký to nějak uhopsat. Taky už má samozřejmě věk, ale jako taneční pár jsou mi sympatičtí. Krajčo katastrofa, jak píše někdo nade mnou „urputná snažilka“, i ten jeho úsměv, kdy vypadá, že se mu rozpůlí hlava
A i když si odmyslím moje nesympatie, tak nechápu hodnocení poroty, protože mi přijde, že skáče jak koza, navíc ty krátké nohy, no nic pěkného na pohled. Adamczykovi oba super, růžovka mi nevadí, mám ráda lidi, kteří jsou něčím jiní a ty její vlasy se mi prostě líbí, Hradilek je mi hrozně sympatický, ale tanec trochu pokulhává, nicméně moc mu fandím. Prachař jsem doufala, že vypadne, takže spokojenost. Maršálka nijak neznám, ale určitě sympatičtější. Teď nevím, kdo další tam je
Jo, Kubelková mě se*e, krásná a jde jí snad všechno, moc pěkně se na ni dívá, když překonám žárlivost
Druhý díl jsem viděla jen letecky, tak to jdu ještě pořádně zkouknout.
EDIT: Tak Krajčovo tango bylo hezké, ať ho jen nehaním ![]()
Příspěvek upraven 23.10.23 v 12:01
Pánové Josef Maršálek a Vavřinec Hradilek mi trošku asociují hereckou dvojici Bud Spencer a Terence Hill, mohli by nafotit kalendář ![]()
Libi se mi, jak tanci Adamczyk a vlastne i jeho manzelka. Na te me bavi hlavne to, jak konecne vypada krasne zensky
On se mi vlastne zacina pomalu libit i jako chlap. Nastesti jsem ted zjistila, ze neni mladsi az tak o moc, tak se mi ulevilo, ze jeste nezacinam byt na zajicky ![]()
Kubelkova paradni, ale vlastne to neni prekvapive, takze asi ani tak zajimave ![]()
Hradilek je sympatak, ale asi tou stavbou tela se mi pri tanci nelibi. Podobne Krajco.
Marsalek holt bude odpadlik, ale jako cukrare ho mam moc rada a tesim se na Pece cela zeme ![]()
@jednoslunicko píše:
@Slečna Ferka Krajco mne primo s..e. Jak byl vcera straaaaasne prekvapeny, ze postupuje. Iva a Eva jsou bozi
Mě sral. Krajčo tím jak urputně čuměl do kamery, když čekali na verdikt plus ten jeho vyceněný úsměv, kdy má člověk pocit, že slyší hudbu z filmu Čelisti…
a hlavně přijde mi jak poskakující trpaslík a ještě jak si holduje ve výstřihách, odhalené hrudi a prusvitnych outfitech..
.
Letos to asi vyhraje ženská, minule to vyhrál Cina. Tipuju Ivu Kubelkovou a v těsném závěsu Evu Adamczykovou ![]()