StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13826
30.10.23 09:31

Včera jsem přišla k sd pozde, viděla jsem tance od Dariji, takže NAŠTĚSTÍ jsem viděla i Evu :srdce: úplná husina, tanec a symbolika, vypadalo to jako jeden z těch finálových freestylu🙂
Kubelková se tam na konci trochu ztratila a furt se ohlizela na partnera, což mi paradoxně trochu zvedlo sympatie k ni.
A ta Hradílkova zvedačka byla boží, i kdyby predtim a potom vůbec netancoval, tak tohle přeci doceni každá ženská 😁

A ten zpěv… si myslím, ze většina toho je špatná zvukarina, ale pořad říkám, ze jeden z těch zpěváků proste nezpiva dobře. Ale třeba když zpívá Dasha, tak to se mi fakt líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
30.10.23 09:31

Tak zatím vypadávají podle mě :mrgreen: Sice mám Chýlkovou ráda, ale tancování jí nešlo a bude mi chybět nejmíň. Rozloučení krásný a dojemný. Eva byla boží, myslím, že musí vyhrát. Tereza (růžová) byla krásná a bavili mě. Vávra úžasný, moc mě baví a ten úsměv :srdce: Adamczyk sympaťák, pes ještě větší, ale nemám moc ráda ty scénky. Krajča nekomentuju, ale po tom, co jsem v sobotu zkoukla Křídla Vánoc, jsem ho trochu vzala na milost :roll: Darija mi něčím nesedí, Iva Kubelková je krásná, skvělá, ale moc mě nebaví. Zpěv byl tentokrát katastrofální, Je to vo hviezdach jsem ani nepoznala na začátku, to se jim musí i blbě tancovat na to, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13826
30.10.23 09:36

Jo a v prvním díle jsem taky měla ten dojem, ze mezi Darijou a Dominikem něco musí být, tak jsem zagooglila a zjistila, ze on má malý miminko, tak… no snad mezi nimi nic není 😅 ale chemie tam vidět je. I když která by s nim chemii neměla, ze, je to krasnej a sympatickej chlap🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
30.10.23 09:51
@Lily-of-the-valley píše:
Jo a v prvním díle jsem taky měla ten dojem, ze mezi Darijou a Dominikem něco musí být, tak jsem zagooglila a zjistila, ze on má malý miminko, tak… no snad mezi nimi nic není 😅 ale chemie tam vidět je. I když která by s nim chemii neměla, ze, je to krasnej a sympatickej chlap🙂

Tak on ma krasnou manzelku a z insta jsem zjistila, ze jsou spolu 8 let. Takze to by byl de.bil zejo, kdyby neco :lol:
Ale jo chemie tam nejaka bude, urcite vetsi nez minule s Khek Kubarovou.
Jinak mne se zda, jestli neni taky nejaka chemie mezi Krajcem a tou slovenkou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13826
30.10.23 09:54

@willandraify jo, jak ona tam nějak nešikovně začala, ze je jeho sestricka z Kramarov😅 kor po tom, co rozebirali v medailonku, co je vlastně v textu. Tak to vyznělo divně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
30.10.23 09:55
@willandraify píše:Jinak mne se zda, jestli neni taky nejaka chemie mezi Krajcem a tou slovenkou. :think:

Po včerejšku mě napadlo to samé :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
30.10.23 09:57

No, tak já bych si ho vůbec nevšimla, bez chemie :) Navíc propaguje implantaci vlasů, kterou podstoupil, když mu v 18 vypadaly… Z chlapů se mi nejvíc líbí Adamczyk (nevím, jak se píše)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
30.10.23 10:01
@willandraify jo, jak ona tam nějak nešikovně začala, ze je jeho sestricka z Kramarov😅 kor po tom, co rozebirali v medailonku, co je vlastně v textu. Tak to vyznělo divně.

No to taky. Ale celkove mi prijde, ze se k sobe proste maji. :lol: I kdyz Trestikova taky dost oblizala toho sveho tanecnika a nic spolu nemeli. Udajne teda. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
30.10.23 10:15
@willandraify píše:
No to taky. Ale celkove mi prijde, ze se k sobe proste maji. :lol: I kdyz Trestikova taky dost oblizala toho sveho tanecnika a nic spolu nemeli. Udajne teda. :mrgreen:

Oblézali se už minule, teď jsem si všimla, že při rozhovoru ve zkušebně na gauči na sobě nalepení, ručička na ramínku - jako je mi to jedno, ale třeba Eva toho svého partnera taky obejme, ale u nich čiší z toho kamarádství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
30.10.23 10:24
@Venett píše:
Mi se líbí Mazůch :srdce:

Kuba Mazůch, viď? :srdce: Radost pohledět. :lol: Eva se k němu hodí, tvoří spolu krásný pár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.10.23 10:24
@Venett píše:
Po včerejšku mě napadlo to samé :oops:

Tak Krajčo má slabost pro krasne ženy, taky je potřetí ženatý a kromě nynější ženy režisérky byly jeho dvě předchozí ženy modelky… ;)

• Citovat
  • Upravit
9319
30.10.23 10:34
@Hanka1 píše:
Tak Krajčo má slabost pro krasne ženy, taky je potřetí ženatý a kromě nynější ženy režisérky byly jeho dvě předchozí ženy modelky… ;)

Navíc mu to jeho “Karinka to a Karinka tamto” nějak nevěřím :oops:

Jako viděla jsem hodinový výstup v létě naživo na fesťáku a spadla mi nadšením čelist, ale moc mi odjakživa, ten kluk, nesedí no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
30.10.23 10:47
@Venett píše:
Navíc mu to jeho “Karinka to a Karinka tamto” nějak nevěřím :oops:Jako viděla jsem hodinový výstup v létě naživo na fesťáku a spadla mi nadšením čelist, ale moc mi odjakživa, ten kluk, nesedí no :lol:

Dříve /?/ měl údajně zápisník s kontakty žen a dívek z různých měst, Poulíčková si ho prý ale hlídala,… stejně se rozvedli.
Třeba to teď klaplo lépe. Nemusím ho, ale štěstí přeji každému.
Podle kurzu sázkových kanceláří je favorit spolu s Evou. Začínám se smiřovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1397
30.10.23 11:16
@jednoslunicko píše:
Oblézali se už minule, teď jsem si všimla, že při rozhovoru ve zkušebně na gauči na sobě nalepení, ručička na ramínku - jako je mi to jedno, ale třeba Eva toho svého partnera taky obejme, ale u nich čiší z toho kamarádství.

U něho bych se tomu nedivila, když by si s ní něco začal. To by jeho Karin čuměla, prý jsou s tou tanečníci kamarádky;) nebo trojka no..slizoun

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1397
30.10.23 11:21

Jinak mě neseděl ani ten Tománek…je takový nějaký skrobeny :( jestli by Chýlková s někým jiným nebyla uvolnenejsi.. ale zas když mu dávala tu sošku tak asi ví že je dřevo a měl to s ní těžké;)
Pragr se mi nějak nelíbí, přijde mi že není moc chytrý… takový frajirek ale jen na jedno ;) má zvláštní oči… ale není mi nesympaticky
Eva je strašně talentovaná, to ani není možné… u ní se opravdu potvrzuje že u tance je důležitá i fyzicka plus talent pro tanec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová