Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Včera jsem přišla k sd pozde, viděla jsem tance od Dariji, takže NAŠTĚSTÍ jsem viděla i Evu
úplná husina, tanec a symbolika, vypadalo to jako jeden z těch finálových freestylu🙂
Kubelková se tam na konci trochu ztratila a furt se ohlizela na partnera, což mi paradoxně trochu zvedlo sympatie k ni.
A ta Hradílkova zvedačka byla boží, i kdyby predtim a potom vůbec netancoval, tak tohle přeci doceni každá ženská 😁
A ten zpěv… si myslím, ze většina toho je špatná zvukarina, ale pořad říkám, ze jeden z těch zpěváků proste nezpiva dobře. Ale třeba když zpívá Dasha, tak to se mi fakt líbí.
Tak zatím vypadávají podle mě
Sice mám Chýlkovou ráda, ale tancování jí nešlo a bude mi chybět nejmíň. Rozloučení krásný a dojemný. Eva byla boží, myslím, že musí vyhrát. Tereza (růžová) byla krásná a bavili mě. Vávra úžasný, moc mě baví a ten úsměv
Adamczyk sympaťák, pes ještě větší, ale nemám moc ráda ty scénky. Krajča nekomentuju, ale po tom, co jsem v sobotu zkoukla Křídla Vánoc, jsem ho trochu vzala na milost
Darija mi něčím nesedí, Iva Kubelková je krásná, skvělá, ale moc mě nebaví. Zpěv byl tentokrát katastrofální, Je to vo hviezdach jsem ani nepoznala na začátku, to se jim musí i blbě tancovat na to, ne?
Jo a v prvním díle jsem taky měla ten dojem, ze mezi Darijou a Dominikem něco musí být, tak jsem zagooglila a zjistila, ze on má malý miminko, tak… no snad mezi nimi nic není 😅 ale chemie tam vidět je. I když která by s nim chemii neměla, ze, je to krasnej a sympatickej chlap🙂
@Lily-of-the-valley píše:
Jo a v prvním díle jsem taky měla ten dojem, ze mezi Darijou a Dominikem něco musí být, tak jsem zagooglila a zjistila, ze on má malý miminko, tak… no snad mezi nimi nic není 😅 ale chemie tam vidět je. I když která by s nim chemii neměla, ze, je to krasnej a sympatickej chlap🙂
Tak on ma krasnou manzelku a z insta jsem zjistila, ze jsou spolu 8 let. Takze to by byl de.bil zejo, kdyby neco ![]()
Ale jo chemie tam nejaka bude, urcite vetsi nez minule s Khek Kubarovou.
Jinak mne se zda, jestli neni taky nejaka chemie mezi Krajcem a tou slovenkou. ![]()
@willandraify jo, jak ona tam nějak nešikovně začala, ze je jeho sestricka z Kramarov😅 kor po tom, co rozebirali v medailonku, co je vlastně v textu. Tak to vyznělo divně.
@willandraify píše:Jinak mne se zda, jestli neni taky nejaka chemie mezi Krajcem a tou slovenkou.
Po včerejšku mě napadlo to samé ![]()
No, tak já bych si ho vůbec nevšimla, bez chemie
Navíc propaguje implantaci vlasů, kterou podstoupil, když mu v 18 vypadaly… Z chlapů se mi nejvíc líbí Adamczyk (nevím, jak se píše)
@willandraify jo, jak ona tam nějak nešikovně začala, ze je jeho sestricka z Kramarov😅 kor po tom, co rozebirali v medailonku, co je vlastně v textu. Tak to vyznělo divně.
No to taky. Ale celkove mi prijde, ze se k sobe proste maji.
I kdyz Trestikova taky dost oblizala toho sveho tanecnika a nic spolu nemeli. Udajne teda. ![]()
@willandraify píše:
No to taky. Ale celkove mi prijde, ze se k sobe proste maji.I kdyz Trestikova taky dost oblizala toho sveho tanecnika a nic spolu nemeli. Udajne teda.
Oblézali se už minule, teď jsem si všimla, že při rozhovoru ve zkušebně na gauči na sobě nalepení, ručička na ramínku - jako je mi to jedno, ale třeba Eva toho svého partnera taky obejme, ale u nich čiší z toho kamarádství.
@Venett píše:
Mi se líbí Mazůch
Kuba Mazůch, viď?
Radost pohledět.
Eva se k němu hodí, tvoří spolu krásný pár.
@Venett píše:
Po včerejšku mě napadlo to samé
Tak Krajčo má slabost pro krasne ženy, taky je potřetí ženatý a kromě nynější ženy režisérky byly jeho dvě předchozí ženy modelky… ![]()
@Hanka1 píše:
Tak Krajčo má slabost pro krasne ženy, taky je potřetí ženatý a kromě nynější ženy režisérky byly jeho dvě předchozí ženy modelky…
Navíc mu to jeho “Karinka to a Karinka tamto” nějak nevěřím ![]()
Jako viděla jsem hodinový výstup v létě naživo na fesťáku a spadla mi nadšením čelist, ale moc mi odjakživa, ten kluk, nesedí no ![]()
@Venett píše:
Navíc mu to jeho “Karinka to a Karinka tamto” nějak nevěřímJako viděla jsem hodinový výstup v létě naživo na fesťáku a spadla mi nadšením čelist, ale moc mi odjakživa, ten kluk, nesedí no
Dříve /?/ měl údajně zápisník s kontakty žen a dívek z různých měst, Poulíčková si ho prý ale hlídala,… stejně se rozvedli.
Třeba to teď klaplo lépe. Nemusím ho, ale štěstí přeji každému.
Podle kurzu sázkových kanceláří je favorit spolu s Evou. Začínám se smiřovat ![]()
@jednoslunicko píše:
Oblézali se už minule, teď jsem si všimla, že při rozhovoru ve zkušebně na gauči na sobě nalepení, ručička na ramínku - jako je mi to jedno, ale třeba Eva toho svého partnera taky obejme, ale u nich čiší z toho kamarádství.
U něho bych se tomu nedivila, když by si s ní něco začal. To by jeho Karin čuměla, prý jsou s tou tanečníci kamarádky;) nebo trojka no..slizoun
Jinak mě neseděl ani ten Tománek…je takový nějaký skrobeny
jestli by Chýlková s někým jiným nebyla uvolnenejsi.. ale zas když mu dávala tu sošku tak asi ví že je dřevo a měl to s ní těžké;)
Pragr se mi nějak nelíbí, přijde mi že není moc chytrý… takový frajirek ale jen na jedno
má zvláštní oči… ale není mi nesympaticky
Eva je strašně talentovaná, to ani není možné… u ní se opravdu potvrzuje že u tance je důležitá i fyzicka plus talent pro tanec