Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jednoslunicko píše:
Vždyť jo. Akorát mi vadí, že mu porota nadržuje. V životě snad Chlopčík nedal nikomu vyšší známku než ostatní z poroty a Krajčovi hnedle.
Jo, to souhlasim, taky moc nechapu, co se to tam deje
@Iv.Sa. píše:
Asi je to panu Chlopčíkovi blízké - styl tance ala králík Duracell
Přesný, jinak mně přijde jak gumák, jemu by sni nemuseli vyrábět masku.
A souhlas s tanečníkem Zelinkou, vzhledově slizoun jak z první republiky a Doležalová přerostlé nehezké dítě…
Onder nafrneny uz od pohledu…
@Hanka1 píše:
A souhlas s tanečníkem Zelinkou, vzhledově slizoun jak z první republiky a Doležalová přerostlé nehezké dítě…
Mne hlavne pripada od sameho prvopocatku jako gay, ale to uz nema cenu rozebirat ![]()
@Janadel píše:
Mne hlavne pripada od sameho prvopocatku jako gay, ale to uz nema cenu rozebirat
To me taky, nechapu tu o hodne mladsi a hezci ženu…
@Hanka1 píše:
Do vzhledu bych se až tak nenavážela, oceňovala jsem tehdy originální choreografie, a to, jak si ti dva lidsky sedli. Marii jsem pak viděla zblízka naživo a dojem: fajn holka* Oba kreativci, za blog a knihu „Kafe a cigárko“ sbírala Maruš ocenění ![]()
@Hanka1 píše:
Styl „králík Duracell“ je pro mladší ženu asi přínosný
![]()
@Hanka1 píše:
Ale zase by se pak dalo pochopit jeho zalibeni v Krajcovych pruhlednych a sitovanych svršcích ![]()
Ne, nechci byt zla. Proste ty nausnice no. Ale jinak ho mam v porote rada, bez nej by to nebylo ono.
@Iv.Sa. píše:
Asi je to panu Chlopčíkovi blízké - styl tance ala králík Duracell
Tak to chcípám
![]()
@alun-ka píše:
Taky Ebena nepouštím všechno, spíš,,ve zkratce" a vůbec osekávám všechnu tu omáčku kolem, jak je dlouze představují, jak trénují, potom než vyzvou porotu k hlasování…Je to zbytečně dlouhé, až páry ubydou, bude to mít větší spád.
Dodatečně sledují přes e-vysilani a taky mi přijdou některé záběry hodně zdlouhavé. Například ty trapné dotazy na pohovce. Pak bych ještě zkrouhla okecavacky kolem tréningu. Jinak fandím nejvíc Ivě, na druhém místě Tereze a nejslabším článkem jsem shledala pana cukráře Maršálka a pak Davida Prachaře. Jsou mi oba i jako lidi nesympatičtí
Ač bydlím od Prahy na druhém konci republiky, začínám sbírat i tady perličky ke Stardance. V den 100. večera jsem v zahradní restauraci slyšela maminku od Šárky Kašpárkové, jak říká kamarádce, že tam Šárka bude, ale že není taková celebrita, aby byla moc vidět natož slyšet. Byla vidět i pár slov rozhovoru proběhlo, tak jsem to mamince, bývalé kolegyni, moc přála ![]()
Dnes jsem mluvila s dcerou, která se včera na podnikovém večírku sponzorské firmy seznámila s Vávrou Hradílkem - prý je moc fajn a pil jen nealko, protože SD ![]()
Dnešní outfity, až na Kubelkovou a Adamczykovou, jsou strašný. A Krajčo nemá rozhalenku!
![]()
@bjetuschka Jo Iva ma krasnou robu a tanec se mi libil.
Jeste mi prisla pekna Terka. ![]()
Kvuli te zdejsi diskuzi o chlapech se mi ted ten Pragr fakt libi
A ten od Evy taky. Tak aspon me to vic bavi ![]()
Tereza Kostkova ma dnes saty, ktere se mi nelibi, ale zase musim uznat, ze ona je umi vynest i tak ![]()
@bjetuschka A to na mě na Instagramu vyskočila fotka Krajča se sitovanym vrskem (kde mu strašně cumela bradavka😅). Šaty nevím no🙈 ale jsem moc zvědavá na paso doble Adamczyka. Mám takový ten dojem, ze by mohlo být dobré.
Kubelková byla dobra. Nechápu ze vypadá stejně stara s Pragrem, neuvěřitelně krásná ženská. A to ji nefandim😁