Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj stařenky
děkujem všem za přáníčka ![]()
Tak a hádejte co si nadělila Týnuška k svátku?..................PUPÍNKY ![]()
Zub zatím nikde, ale už je cítit.
Takže si to prdelka vybrala 2v1.
No a po krásné princezně ani stopy
http://www.celysvet.cz/…le/s2116.gif
Tolik novinky od nás. Babušky čtu pravidelně, ale nějak nemám sílu reagovat.
Ahoj Marci,takže je to teda šestá nemoc?…tak to je blbý…
Pěkně tu začalo pršet,naštěstí jsme byly venku dopoledne…
Jani pěkně Kryštůfek vystrkuje růžky…myšlenky na up-grade mám hlavně v noci. ![]()
Šerpi - pizzu!!! Jůůů, já chci taky
U nás dělali výbornou, úplnou delikatesu a já jsem se s ní ládovala celé těhu. Pak bohužel krachli a už tady v okolí žádná tak dobrá není ![]()
Marci - teda, to je dáreček
Tak už alespoň víte co to je a opravdu to vypadá, že si to Týnka vybrala 2v1 - to se holt pozná šetřivá hospodyňka ![]()
Klárko - jo, je to protiva protivnej
Myslím, ale že ho nic nebolelo (zuby), celé dopoledne byl OK, až když viděl polívku tak spustil cirkus. Holky, on se vztekal, ani jedna slzička
Kdyby tu byla moje máti, tak by mi řekla to svoje oblíbené - já ti to přeju - prý jsem byla stejná
![]()
A kdoví co Káťa??? Snad si nabalili i zimní bundy, tady u nás to vypadá jako na dušičky http://img.mimibazar.cz/foto/i/82.gif
To bude skok o víkendu na 30 stupňů http://img.mimibazar.cz/foto/i/97.gif
Marci, držíme palce tfujtfujtfuj, ať je to už za vámi…
Jani, tak teď jsem se opravdu nasmála.......
Já tady mám od poledne trochu výčitky, neboť jsem se neudržela a třepla jsem cácoru přes plenu taky, neboť ten záchvat vzteku, co mi tu předvedla, to bylo nad mé síly.......nechtěla sedět v sedátku, nechtěla bryndák, vlastně se začala celá svlíkat, plivala po mně jídlo a řičela na celé kolo, u toho stavěla mosty...........
Já mám hrůzu z toho, že ji nevychovám........nevím, která kukačka nám nadělila vzteklé dítě........
Šarpi, to víš, ďolíčky
Eliška je má po tatínkovi.....
jani, tak aspoň můžes být klidná, po kom malej je........já tu sondovala po poříbuznejch…ale mamka mi přísahala, že já vzteklá nebyla…v ledové vodě se koupala moje segra.....a Petr prý si lehal na zem a kopal kolem sebe nohama, ale to až ve školce..........takže to je jasný celej táta…
Holky, já včera prohlížela Petrovo fotky z dětství a vůbec jejich rodinné......ještě teď z toho mám hrůzu, v noci jsem pomalu nespala..........Eli je celá babička
![]()
Terko - vítej v klubu
Holka, ani nevíš jak jsem ráda, že v tom nejsem sama
Já mám vždycky takové výčitky, že mu plesknu po plíně, ale to se prostě nedalo vydržet. A to jsem to rozdýchávala dlouho
![]()
Tvůj chlap - to jsem byla celá já
Cestou ze školky jsem si lehla na chodník a řvala a mlátila s sebou
Máti se v klidu otočila, šla pryč a zřezala mě až doma
Tak a teď to mám asi taky a já taaaaak doufala, že bude flegmoš po Pavlovi ![]()
Mimochodem - moje máti prý dělala to samé, tak nechápu proč mi to chování pořád vyčítá
![]()
Jinak holky - geny jsou potvory - náš Kryštof má úplně modré oči a já i Pavel máme hnědé, dokonce i prarodiče nemají modré
Tak po kom to má??? Každý se na mě výýýýýznamě podívá a zeptá se
Načeš se mě zeptal švagr, jaké oči má náš soused
![]()
Terko - taky mám doma tchýni - Pavel je celá maminka
![]()
Jani, tak to je docela zvláštní, s tima očima, nerozumím sice genetice, ale teď nevím který ten případ je nemožný- jestli 2 modroocí nemohou mít hnědooké dítě anebo dva hnědoocí modrooké.......ale asi ten první, že?
Je to ale s podivem, hnědý pigment je dominantní.......Eliška má hnědé oči po tátovi, ale s podivem, už od mala.........takže my nečekali, jak se jí oči vybarví.........ona se jaksi vybravila celá…hergot, už je zas celá rudá, dneska má obzvláště vydařený den…
![]()
Stejně mám výčitky, že jsem hrozná matka, asi jsem tu jediná, kdo třepnul takhle malé dítě......
no stydím se, ale to už nešlo vydržet .....to nebylo k zubům, to bylo jen tak......prostě hysterák........úplně si maluji ty scény, jak zoufalá maminka, vláčí za ruku vzpouzející se, kopající a ležící dítě, po přechodu ............
![]()
Terko, pamatuju si, že jsme se učili ve škole, že hnědý pigment je dominantní ![]()
Ale my jsme asi vyjímky
I moje sestřenka má hnědé oči a tmavé vlasy a její syn je jak andílek - blankytně modré oči a světle žluté vlasky
Ale u nich je alespoň její manžel modrooký blonďák ![]()
Kde se to vzalo u nás - čert ví
Malej měl modré oči hned v 6nedělí a všichni tvrdili, že mu ztmavnou. Houby . . .
![]()
Stařenky, jdu na spinning, ukecala jsem kámošku, tak jedeme autem a můj drahoušek bude hlídat našeho zlobra a navrch ještě její 3letá dvojčata - holky. Pak vám popíšu jak to tady bude vypadat po mém návratu
No ale - není zlatej ten můj chlap
![]()
Tak jsem si tak vzpomněla, že se mě Katka ptala, jestli pomáhá na zoubky ten olejíček Jakoubek…nooo, celkem jo, matlala jsem si s ním dásně i já,kdyžmě bolel zub a docela to znecitliví. Na chvíli. Mají ho nawww.nobilis.cz Mají spoustu zajímavých věciček.
Jinak u nás vyhrály taky modrý oči a světloučký vlásky…no celej tatínek ![]()
Jony…hmmm… zase sport, kam to povede? kde se to zastaví?
Prý je u vás na náměstí někde u pekárny výborná točená vanilková zmrzlina? Říkala kamarádka, tak jestli nekecala
Až si uděláme výlet do Rožnova, tak ať nejdu na náměstí zbytečně
![]()
Tei…jsou ty naše holky ďolíčkovatý šikulky ![]()
Jo a jak tak dumám nad kravinama, tak jsem místo granulovanýho česneku hmátla po bílým pepři
a přepepřila jsem vepře, chjo…
kmotře Petře, nepřepepřete mi toho vepře, když přepepříte vepře, to si toho přepepřeného vepře, kmotře Petře, snězte sám..... ![]()
(podobné perličy se učila segra, když měla hodiny mluvení…aby mohla vylézt na obrazovkua nebreptat.....
)
Tak, přiznám se Vám bez mučení, naprala jsem se k prasknutí a jdu ležet........závidím Jaňule, že je takový sportovní nadšenec, to by se mi taky líbilo…jenže mě, bavil vždy sport jen v horizontální poloze… ![]()
Jo, to jsem zvědavá, zda to taťka ohlídá.....má tedy docela kuráž ![]()
Šarpi, a nevíš, co pomáhá na vzteklinu?
Už jsem tu
![]()
Stařenky jsem vysportovaná, jelo se mi super
A taťka to zvládnul perfektně, takže si to brzo zopáknem a kamarádka doufá, že se z toho stane takový příjemný zvyk
Vrátily jsme se domů, byt nehořel, nábytek byl na tom místě kde jsme ho nechali a dětičky krásně zpacifikované
![]()
Tak a já jsem si po sportu dala porcičku buřtguláše - a stařenky - je famózní
tak jsem si dala ještě jeden nášup ![]()
Šerpi - zmrzlina je VÝBORNÁ!!!!! Žádná voda, skvělá vanilkovo-smetanová chuť - DOPORUČUJU!!! A tam kde ji prodávají je hnedle cukrárna a tam mají delikatesní poháry - speciálně ORIO a MERANO. Už se na ně delší dobu chystám, snad mi to už zítra klapne
My jsme tam s Pavlem chodívali na Orio a na kafíčko, ale co máme malého jsme tam nebyli
Vevnitř je to maličké a kočár se tam nevleze. Až tady budete, tak se můžeme sejít
![]()
Nazdárek bábinky…
copak,dneska všechny ještě vyspáváte? ..nějak dlouho… ![]()
Jani jééé já už ti to jednou psala,že bych do spinningu chodila,kdybych měla s kým,no a před tvým chlapem smekám,je to borec…to ten můj není schopnej ani k malé v noci vstát. ![]()
Marci jak jste na tom s nemocí? Je to aspoň trošku lepší?
No na dnešek už jsme o trošičku líp spali a já už jsem tak zblblá…Terka to nazvala zubní fata morgana…,že mám pocit,že máme zub úplně nicotně venku…tak vlastně ani nevím,jestli se mám radovat nebo se mi to fakt jen zdá.Tak asi radši ještě pár dnů s tou radostí počkám.
Jdu se chystat na odjezd do civilizace…brrrr se mi tam vůbec nechce. ![]()
Kačce jsem objednala lepší počásko,tak snad už tam dorazilo,tady svítí sluníčko,konečně pod delší době… ![]()
Jony…tak já se pak ozvu a určitě se s váma rádi uvidíme
My jezdíme do Rožnova každej rok a letos jsme ještě nebyli, tak to určitě napravíme:-) Má ta zmrzlina otevřený o víkendech ![]()
Jsem stará babička, které změny počasí nedělají dobře. Včera se mě na procházce sekly záda a dneska se nemůžu pořádně předklonit
Odpoledne mám masáže, tak snad to nějak rozmasírujeme…
A zítra jsme pozvaní na hody, na kačenu se zelím, tak musím být fit, ať si můžu chodit přidávat ![]()
Holkýýý, písmenkujte, co odjela Kačenka, tak je tu pusto prázdno…
Jak to u vás vypadá s těma slibovanýma tropama? U nás akorát neprší, ale jinak změna žádná…CHCI LÉTO ![]()