Stařééénky... :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
803
1.8.08 12:53

Peti, tak to se něčeho podrž 8O 8O 8O
Právě točím cd Joe Cockera…GREATEST HITS… :D
Když mám „nostalgickou“, tak si ho pouštím, a zpívá, jen pro mě… :oops:
Mám k němu krásný vzpomínky…na svojí první lásku… :oops: , ale i na porodní sál, (než mě vzali na císaře) kde jsem si ho pouštěla.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
1.8.08 13:01

Jééééé..... :oops: :oops: to se máš, tak krásnej poslech :-)
Já jsem rodila s Nešvilským krůžkem, to jsem jela od rána dokola pořád jen jedno jejich CD a pak samotnej porod byl s Ryvolákama, ale to už jsem moc nevnímala…úplně jsem měla pocit, že rodím pod celtou v lese, u táboráku :wink: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
1.8.08 13:10

Ahoj bábušky :D

teda, vy si pamatujete co jste poslouchaly u porodu? 8O 8O

Já jsem měla teda takový šupec, že vůbec nevím :roll: Byla to taková rychlovka, že jsem se ani nespotila :lol: :lol: :lol: Joooo, rodit bych mohla za prachy :wink:

U nás to vypadá o víkendu taky na pořádnou oslavu, psal brácha, že už jsou v nemocnici a švagrová RODÍÍÍ!!! Bude to veliké překvápko, nevíme ani pohlaví ani jméno. Pohlaví nám prďolka nechtěl ukázat a na jménu se rodičové nemohli dohodnout :roll: :wink:

Peti - krásnou dovolenou, ať vám vyjde počasí a vše nejlepší k narozeninám :D :D
 http://www.beruska8.cz/…lonky1/3.gif

Terko - tak co??? Už ses probrala??? Co bylo v noci???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tei
1546
1.8.08 13:44

Jani, neprobrala…takhle nějak si představuji předsmrtné delirium.........

A stále nevím, na co reagovat…

Snad jen- katko, užijte si oslavua čekám fotk,jak je rozka zabořená do veselého dortu a taky maminka, aby byla vidět :wink:
Jinak tedy, to budou hody, tak přemýšlím, esli bych se tam mezi homolkovýma neztratila :wink: :twisted: :lol: 8)

Klári, to samé s křtinami, jasný?

Šarpi, krásnou dovču, taky se chystám směr Třeboň, když jsou takové tropy tropické.....tedy dá-li mi muž na benzín…vlastně na naftu, to je ještě horší…

A k žehlení jen toliko, že nás nevyžehlené prádlo asi vystěhuje z bytu, za chvíli......sice nevím, jak hodlá platit nájemné majitelce, ale to je mu asi jedno...... :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.8.08 09:44

holky kde jste?

• Citovat
  • Upravit
1
6.8.08 10:28

Ahojte holky

chtěla bych se k vám přidat :wink:

Je mi 30 roků(12.3.)a jmenuji se Eva můj manžel má 31 (30.10.) a jmenuje se Zdeněk máme spolu krásnou dceru Adélku

ale vydím že jste tady dlouho nepsaly

budu moc ráda když mě mezi sebe vemete :wink:

Ahoj Eva a Adélka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová