Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sarkita píše:
Da se tady v es sehnat hruba mouka a krupice???
Krupice jo, ale není to jako česká krupička. Mouka ne.
Ses zbláznila, to je samá reklama a ještě založíš x diskusí.
Ahoj mam kamaradku ktera by tu chtela prijet bydlet finance ma sve a zkusit najit praci.. pokud do trech mesicu praci nenajde tak co potom? musi jet zpet domu nebo proste muze tady byt kdyz bude zit ze svych penez.. ![]()
Ahoj je nezbytne nutne po 3 měsících zažádat o nie? Nebo pokud jedu ze svých rezerv tak nemusím?.
Nezbytne nutne to neni, jelikoz nikdo neeviduje, jak dlouho uz v te zemi jsi. pokdu nepracujes, nestudujes a nic od statu nechces, ani to nepotrebujes jinam, tak bez toho prezijes.
nicmene po me to chteli i pri nakupu sim karty ![]()
@stock píše:
Jenže si zlomis nohu a co pak? Nemáš pojištění.
tak NIE neznamena, ze by byla pojistena
NIE muzes mit i nekolik let a pojistena nebyt. prepdokladam, ze pokud tu je na vlastni pest, tak ma cestovni.
nebo si aspon plati pojisteni v CR a tim padem by ji aspon na pohotovosti osetrili.
@Ali-Ali píše:
tak NIE neznamena, ze by byla pojistenaNIE muzes mit i nekolik let a pojistena nebyt. prepdokladam, ze pokud tu je na vlastni pest, tak ma cestovni.
nebo si aspon plati pojisteni v CR a tim padem by ji aspon na pohotovosti osetrili.
Já to pochopila tak, ze nie musíš obnovovat/prodluzovatI když to číslo mas doživotne. A mas pravdu, jak to má s pojištěním vi docela určíte ona sama