Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@korneli píše:
@GabinkaCh 100 korunovy?
50 tikorunový myslím ![]()
Na stírací losy asi nikdy (nevybavuju si) na sportce se nám párkrát vrátila investice. ALe i tak jsme žalostně v mínusu co se týká investice a výher z losů
![]()
Nejvíc jsem vyhrála na losu částku 1000,– a byl od tipsportu, myslim, že to byla diamantová sedma za stovku ![]()
Lidičky tak já si včera dala peníze na sázka bet, že si vsadím eurojacpot po dlouhé době, je tam možnost výhry auta
no a 100 Kč mi zůstalo, tak jsem si dala hru nevím jak se jmenuje a za 25 Kč jsem si vytocila 10500
ještě teď jsem v šoku
prachy už jsou na účtě, asi budou letos pěkné vánoce tak ještě to auto a je to
![]()
@Anonymní píše:
Lidičky tak já si včera dala peníze na sázka bet, že si vsadím eurojacpot po dlouhé době, je tam možnost výhry autano a 100 Kč mi zůstalo, tak jsem si dala hru nevím jak se jmenuje a za 25 Kč jsem si vytocila 10500
![]()
![]()
ještě teď jsem v šoku
![]()
![]()
![]()
Super
uzijte si vyhru ![]()
@Anonymní píše:
Teď je na trhu novinka se zážitkovými losy. Ale není to jak od sazky, že vyhraje jeden z několika. Ale všechny losy obsahují jednu ze tří výher, které si prohlédnete na webových stránkách. Za mě tedy úžasný dárek k vánocům a obdarovaný vždy vyhraje zážitek. Je to na setrizazitek.cz
@Anonymní píše:
Teď je na trhu novinka se zážitkovými losy. Ale není to jak od sazky, že vyhraje jeden z několika. Ale všechny losy obsahují jednu ze tří výher, které si prohlédnete na webových stránkách. Za mě tedy úžasný dárek k vánocům a obdarovaný vždy vyhraje zážitek. Je to na setrizazitek.cz
Hm to zni docela blbe, velky riziko se s darem netrefit ![]()
@Anonymní píše:
Lidičky tak já si včera dala peníze na sázka bet, že si vsadím eurojacpot po dlouhé době, je tam možnost výhry autano a 100 Kč mi zůstalo, tak jsem si dala hru nevím jak se jmenuje a za 25 Kč jsem si vytocila 10500
![]()
![]()
ještě teď jsem v šoku
![]()
![]()
![]()
Pěkné to by se mi taky hodilo na Vánoce pro děti
… A nevite jak se to menovalo?
@monbia ano hra se jmenovala Twin Spin padly mi všechny sloupce v písmenu K
držím palce ![]()
Tak jsem koupila 5 losů a zase nic. Opravdu se dá na los vyhrát částka větší než 100 nebo snad ta hlavní vyhra?
anonym
My meli letos 5× los Zlata maxi rybka po 200 Kc. 3× nic, 1× vyhra 200 Kc, 1× vyhra 1000 Kc.
Existují..ale hlavní výhra je myslím jen jedna..
Jinak občas mám po 1000,– někdy i 2000,–
Kamarádka i 20 000,–
Z 30 losu po 20, 30 a 50Kc bylo vyhernich 5 a to 20 ci 50Kc 😀 Takze kdyz uz, tak se jen vratila cena losu.
Já tenhle rok celý prosinec celkem 4× koupila los 30 korun a pokaždé vyhrála 30 korun, naposledy jsem koupila 30 korun a vyhrála 100, tak jsem ještě jednou celá nadšená, vzala další los a tam nula…takže zase na pár měsíců si dám pauzu ![]()