Ztratily se mi peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7205
8.12.18 16:32

No a co budeš dělat?odpustíš mu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
8.12.18 16:33
@Ou píše:
máte dobrý vztah, když vybere dětem pokladničky a nejvíc ho trápí, že si to někomu řekla?

A co když si jen půjčil? A ona jak slepice chodí po příbuzenstvu a tvrdí jim, že jim je ukradl. Já být tím chlapem, tak ji kopnu do zadele, pokud jsem si je jen půjčila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
8.12.18 16:40

Taky bych byla naštvaná, kdyby někdo sebral peníze dětem dřív než já. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
8.12.18 16:49
@jenny.fields píše:
A co když si jen půjčil? A ona jak slepice chodí po příbuzenstvu a tvrdí jim, že jim je ukradl. Já být tím chlapem, tak ji kopnu do zadele, pokud jsem si je jen půjčila.

Půjčka bez vědomí majitele peněz je krádež. A je úplně jedno, na co je potřeboval.

• Citovat
  • Upravit
26574
8.12.18 16:54
@Černá vdova píše:
Půjčka bez vědomí majitele peněz je krádež. A je úplně jedno, na co je potřeboval.

To myslíš vážně?
Přijede ti balík, zjistíš, že nemáš peníze, tak si půjčíš od dětí-jsou ve škole, nemůžeš se zeptat a od manžela. Takže jsi kradla, jo?
Aha, je to manžel, tak to vlastně ne, že jo. Ale u partnera s kterým máš dvě děti, ale nejsi jeho manželka, to krádež bude. Tak jo. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
8.12.18 16:57

@jenny.fields No tak předpokládám, že když tak nutně potřeboval peníze, že vybral i kasičky dětem, což je teda něco, tak mohl zvednout telefon a říct jí, že si je půjčil. Nebo jí napsat sms nebo cokoliv a ne čekat, až na to přijde sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
8.12.18 17:18
@jenny.fields píše:
To myslíš vážně?
Přijede ti balík, zjistíš, že nemáš peníze, tak si půjčíš od dětí-jsou ve škole, nemůžeš se zeptat a od manžela. Takže jsi kradla, jo?
Aha, je to manžel, tak to vlastně ne, že jo. Ale u partnera s kterým máš dvě děti, ale nejsi jeho manželka, to krádež bude. Tak jo. :zed: :zed:

Když mi přijde balík, zjistím, že nemám peníze (to se mi fakt nestává, platím všechno předem), tak si peníze vezmu, balík zaplatím a hned, jak to půjde, vyberu z bankomatu a vrátím je. A navíc, když už bych teda ty peníze nemohla vrátit hned, tak bych to řekla, že jsem si je půjčila. Tady pán musel být upozorněn, že se ztratily peníze.
A to, že u manžela by to nebyla krádež a u přítele ano jsi napsala Ty. Já si myslím, že kdo si bez dovolení vezme něco, co není jeho, tak ukradl bez ohledu na to, jestli je manžel nebo přítel. ;)

• Citovat
  • Upravit
2351
8.12.18 17:23
@jenny.fields píše:
Já Vám nevím, když si nahradíme slovo přítel slovem manžel a představíme si situaci, kdy chlap si ráno vzpomene, že potřebuje na něco peníze, nemá hotovost ani čas vytáhnout z bankomatu, tak holt vezme peníze od manželky a dětí s tím, že je vrátí.
Normální manželka by s tím předpokládám neměla problém :nevim:

Slovo přítel lze slovem manžel nahradit až po svatbě. Do té doby jsou to cizí spolubydlící a to, s čím by manželka nemusela mít problém, lze u spolubydlících nazvat krádeží a z jako takové vyvodit závěr. Ani v manželství by si ale nikdo nedovolil vzít peníze bez vědomí druhého. K čemu bychom pak všichni nosili v kapse telefon?

Příspěvek upraven 08.12.18 v 17:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
8.12.18 17:33

Nostress.Omluva byla taková to jsem ale posral omlouvám se.Jsme spolu 6let a nikdy to neudělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
8.12.18 17:44

Gábinka.Asi tomu nechám čas.Nechci zahodit náš vztah ,ale bude těžký mu zase začít věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
8.12.18 18:24

Pokud by to vybral ráno a ona na něj nastoupila odpoledne, tak ani nestačil nic říct.
Upřímně při té hysterii tady se nedivím, že se 50% manželství rozvádí a rozchodech vztahů bez papíru ani nemluvě. :roll:

V tomhle případě to klidně může být chlap, co ty prachy sebral už před týdnem a neměl v úmyslu je vrátit, ale to z toho jasné není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
8.12.18 18:27

Teď se nechci motat v tom přítel vs manžel. Pokud spolu mají děti a společnou domácnost, považuji je za rodinu. Přijde mi správné, aby rodina měla společný rozpočet. A tudíž by měli být podle mého domluveni, že např. tady jsou peníze na dárky a tady na domácnost. Pak chápu, když muž potřebuje hotovost, tak si ji vezme a později doplní nebo tak. Podle mě zde chybují oba dva. Nedovedu si představity, že bych tady škudlila drobné a zavírala je do trezoru před manželem. :nevim: Ale my doma spolu komunikujeme a když si beru větší obnos hotovosti z domu, tak to manželovi řeknu, aby věděl, že tam chybí a nepočítal s ní. V tomto případě mi přijdou mimo oba dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.12.18 19:17

@jenny.fields kdyby mi to řekl, neměla bych problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
8.12.18 19:17

Tak tohle bychom si s manzelem k sobe nedovolili. Musela by to byt velmi zavazna situace, kdy proste clovek rychle potrebuje hotovost a nemuze si treba vybrat v bankomatu. A kdyz uz, tak v dobe mobilu neni snad problem, tomu druhemu pak napsat a vysvetlit situaci.
Me zarazi, ze ti to vubec nedal vedet, ze ti slusne nevysvetlil na co ty penize potreboval, to vidim jako veliky problem. A to bych teda byla nastvana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
8.12.18 19:19
@LucieNo píše:
Nostress.Omluva byla taková to jsem ale posral omlouvám se.Jsme spolu 6let a nikdy to neudělal.

A ty jsi se tedy nedozvedela, co se stalo a na co potreboval tak rychle hotovost ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí