Ztratily se mi peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9918
8.12.18 19:19
@LucieNo píše:
Nostress.Omluva byla taková to jsem ale posral omlouvám se.Jsme spolu 6let a nikdy to neudělal.

A ty jsi se tedy nedozvedela, co se stalo a na co potreboval tak rychle hotovost ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4464
8.12.18 19:20

Jako do vztahu vám nevidím… Ale ja si taky vezmu od manžela peníze, když mi přijde třeba balík a zjistím, že nemám zrovna vybrané. Nebo jsou tady všichni tak neomylní a nikdy se vám něco podobné nestalo? A ano, vzala jsem si aj od dětí, to jsem ale zlodejka :mrgreen:
My si doma tak nějak věříme, že se nechceme vzájemně okrádat a vrátíme si i když ne třeba ten den. :nevim: Stejně to má manžel a nepřijde nám na tom nic nemorální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
8.12.18 19:28

Děkuji všem za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
8.12.18 19:33
@cverunka píše:
Jako do vztahu vám nevidím… Ale ja si taky vezmu od manžela peníze, když mi přijde třeba balík a zjistím, že nemám zrovna vybrané. Nebo jsou tady všichni tak neomylní a nikdy se vám něco podobné nestalo? A ano, vzala jsem si aj od dětí, to jsem ale zlodejka :mrgreen:
My si doma tak nějak věříme, že se nechceme vzájemně okrádat a vrátíme si i když ne třeba ten den. :nevim: Stejně to má manžel a nepřijde nám na tom nic nemorální.

Očividně jsou neomylní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
8.12.18 19:36
@atominnka píše:
@jenny.fields kdyby mi to řekl, neměla bych problém.

Očividně to ani nemusel stačit udělat.
Když si půjčím od dětí, tak jim to fakt nebudu volat do školy. Když si půjčím od manžela, tak mu to taky nebudu volat do práce, nejsem pošahaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
8.12.18 19:46

@jenny.fields pokud si od někoho půjčuju peníze, tak se s ním předem domluvím. Vzít si něco, co patří někomu jinému bez dovolení je krádež.

Společný rozpočet je společný, pokud se na tom dotyční domluvili. Předem. Pokud jsou někde odložené peníze stranou na úspory, tak je dost zásadním porušením důvěry ty peníze ostatním lidem bez ničeho jen tak sebrat a pak být zpruzelý, že to ten druhý řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
8.12.18 19:55
@Ou píše:
@jenny.fields pokud si od někoho půjčuju peníze, tak se s ním předem domluvím. Vzít si něco, co patří někomu jinému bez dovolení je krádež.Společný rozpočet je společný, pokud se na tom dotyční domluvili. Předem. Pokud jsou někde odložené peníze stranou na úspory, tak je dost zásadním porušením důvěry ty peníze ostatním lidem bez ničeho jen tak sebrat a pak být zpruzelý, že to ten druhý řeší.

Presne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.12.18 20:16

@jenny.fields já bych napsala SMS. Nemusím kvůli všemu volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
8.12.18 20:19

@Ou POkud s někým žiju 6 let, mám s ním dvě děti a on tohle udělá jednou, tak bych ho na základě tohohle fakt nenazývala zlodějem a nechodila si po příbuzenstvu stěžovat. Tady je špatně něco jinde a to asi zakladatelka radši neuvádí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4464
8.12.18 20:31
@jenny.fields píše:
@Ou POkud s někým žiju 6 let, mám s ním dvě děti a on tohle udělá jednou, tak bych ho na základě tohohle fakt nenazývala zlodějem a nechodila si po příbuzenstvu stěžovat. Tady je špatně něco jinde a to asi zakladatelka radši neuvádí.

Přesně tak. Ve fungujícím vztahu nenazvu manžela hned zlodějem za to, že si jednou vzal prachy z mojí kasičky, když je nutně potřeboval. Pokud má někdo potřebu zamykat si před členy domácnosti peníze, bude tam asi hlubší problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.12.18 20:43

Kdybyh si vzala manželovi peníze, což opravdu dělám dost často, protože třeba potřebuji drobný pro dceru, tak mu to řeknu, až se s ním uvidím a někdy i dokonce zapomenu :lol: . Nemyslím si, že jsem zlodějka, my to takhle neberem. A kdyby mě manžel nazval zlodějkou, tak bych si řekla, že je někde něco hodně špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
8.12.18 21:37

@cverunka @janakonda Jsem ráda, že někdo sdílí stejný názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
9.12.18 07:19

Na co ty peníze potřeboval? Kdy si je vzal? Řekl ti to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148793
9.12.18 23:01

Vidím velký rozdíl v tom,když mi muž řekne „nemáš tolik a tolik peněz,potřebuju na to a to ,nemám“ a vezme si je,a když mi vleze do peněženky,nebo kasičky to je jedno,a vezme si je aniž by mi to oznámil.Já mu to taky nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
9.12.18 23:09
@Anna766 píše:
Vidím velký rozdíl v tom,když mi muž řekne „nemáš tolik a tolik peněz,potřebuju na to a to ,nemám“ a vezme si je,a když mi vleze do peněženky,nebo kasičky to je jedno,a vezme si je aniž by mi to oznámil.Já mu to taky nedělám.

Tak to my delame bezne, jen jsem parkrat v obchode zjistila, ze nemam penize. Akorat muz obcas houkne, ze vzal penize dceri v kasicce, tak at ji je tam dodam. Vetsinou, kdyz potrebuje hotovost a nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí