Ztratily se mi peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148874
9.12.18 23:27
@Šarlota4 píše:
Tak to my delame bezne, jen jsem parkrat v obchode zjistila, ze nemam penize. Akorat muz obcas houkne, ze vzal penize dceri v kasicce, tak at ji je tam dodam. Vetsinou, kdyz potrebuje hotovost a nema.

Pravě proto že mám peněženku stále v kabelce a nekontroluju jí každý půlden,tak počítám s tím že tam peníze mám.Kdyby mi zmizly a zlistila bych to až na kase s nákupem,tak to se přiznám że by si doma vyslechl.Je to prostě nepříjemný a nedělá se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
9.12.18 23:56

@Anna766 no to chapu, vylozene do kabelky mi neleze. Ja jsem v obchode mela diky bohu kartu tak se nic nestalo. Spis hlasim hotove a pak, ze teda ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
10.12.18 02:44

Bezne. Privezu pizzu, ak nemam, zoberiem si od manzela. Prinesu balik, to iste. Ak nema on a potrebuje, tiez si odo mna moze zobrat. Mame spolocne peniaze, takze o kradezi nemoze byt rec. V krizovej situacii ked nam nevedeli vydat, sme zobrali aj z detskej kasicky. Decka tam maju kopec drobnych. Ako zlodej si teda fakt nepridem. :oops: Zakladna otazka: naco ich potreboval a kedy ich zobral. Vcera alebo pred rokom? Siel hrat automaty alebo potreboval nieco dolezite surne kupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.12.18 06:10
@LucieNo píše:
Střádala jsem si do kasičky peníze a dědem prababi také dala na vánoce. Mela jsem v týdnu dostat balík a věděla jsem že tam ty peníze mám. A přijdu tam a najednou koukám já tam neměla nic.
A kouknu dětem do kasičky taky nic ty tam. Tak jsem byla tak naštvaná. A píšu přítelovi ty si mi sebral peníze a on jo a dětem si je také vzal.jo.Tak jsem mu napsala že je chci ten sami den je mít splátky ať si půjčí kde chce. Prinesl je ale mohu vám říct jak si vůbec mohl dovolit si hrabat v mojich věcech. Tak teď jsem si to holt zavřela do trezoru a klíč od toho mám jen já. Jsem na něj tak naštvaná že s ním ani nemohu sedět v jedné místnosti
Nevím co dělat furt si říkám že mu není hanba s kým vlastně žijí a mám dvě děti. Nechapu jak mi to mohl udělat. Nemam v něm už žádnou důvěru. Sverila jsem se stim dědovi a prababi protože bych to asi v sobě nedokázala dusit. Kdyby žila moje mami tak bych se jo svěřila ale už tady není tak jsem se musela svěřit prababi. A on mi řek hlavně to každýmu vykvakej, ale já se potřebovala svěřit aby mi to tak neužívalo. Furz si říkám jak to asi chtěl vrátit a zatajit mi to.

Gratuluji k výtečné volbě partnera - lháře a zloděje vlastním dětem.Úžasný výběr - s takovou osobou udělat plánovaně dvě děti. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
12.12.18 13:39

Tak to my nemáme doma rozdělené peníze :nevim: prostě jsou naše.. Takže se NEdokáží do této situace vcítit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí