Štve mě tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21972
14.10.21 13:00

To jsou ti postarší tatinci, co se nechávají roky opečovávat ze všech stran, sobecky řeší jen sebe a když mají mají prokázat zodpovědnost a postoj chlapa, tak zdrhaji a hystericky řeší, zda jsou připraveni. Chlapi k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.21 18:27

Já mám dvě děti, moje tchýně je daleko, v jiné zemi a moje máma k ničemu, nezajímá se, na děti jsme s manželem sami dva, bez hlídání, nema mi kdo děti pohlídat, nic jim nikdo (krom nas nic nekoupi) na výlet jezdí jen s námi, takže kdyby to šlo, tvou tchýni bych si přála a děkovala, že se tak zajímá a stará. Jo ale to člověk asi musí sám zažít. Dětem babička chybí a přála bych si jednou, aby měli taky nějakou babičku, co je vezme na procházku. Prosim anonym

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.21 18:52
@Angry_birds píše:
Tak po tomto všem bych mu řekla, ať si v té americe klidně zůstane. Vždyť to není partner. Našlapuješ kolem něj jak kolem malýho děcka, a není schopnej ti ani pomoct. To bych mu akorát zamávala. :cert:

To je těžký když čekáme dítě. Jinak by šel hned…teď jde hrdost trochu bokem

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.21 18:54
@mado píše:
To jsou ti postarší tatinci, co se nechávají roky opečovávat ze všech stran, sobecky řeší jen sebe a když mají mají prokázat zodpovědnost a postoj chlapa, tak zdrhaji a hystericky řeší, zda jsou připraveni. Chlapi k ničemu.

Je to hrozny ale nejsi první kdo tohle říká. Jenže 37 mi ještě nepřijde takový věk. Ale ano, od 15ti si dela co chce, jedinacek (ale nepřišlo mi nikdy ze rozmazleny), já kolem nej taky skakala (ne přehnaně). Je mi z toho uzko.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.21 18:57
@Anonymní píše:
Já mám dvě děti, moje tchýně je daleko, v jiné zemi a moje máma k ničemu, nezajímá se, na děti jsme s manželem sami dva, bez hlídání, nema mi kdo děti pohlídat, nic jim nikdo (krom nas nic nekoupi) na výlet jezdí jen s námi, takže kdyby to šlo, tvou tchýni bych si přála a děkovala, že se tak zajímá a stará. Jo ale to člověk asi musí sám zažít. Dětem babička chybí a přála bych si jednou, aby měli taky nějakou babičku, co je vezme na procházku. Prosim anonym

To je mi moc líto. Asi jsem nevdecna, jen mi to přišlo cele nejak líto. Dneska je mi už fyzicky lépe a vidím to trochu jinak a to i díky vám. Jen si rikam ze jsem porad ta stejná holka, se stejnými city a ne chodici inkubátor. Vždyť já jsem z ty malý paf a to zatím teprve kope. Já na ni myslím 1000× za den a kvůli ní jsem ještě otce neposlala do haje. Jinak bych to dávno skončila, po tom co teď předvádí.

Asi nikdy není nic ideální…já mám zase úžasnou maminku, neskutečné se tesi a bude fantastická babička. Druhá babička určitě taky. A dedeckove taky. Vlastně se všichni hrozne tesi. Ale asi aby to bylo v rovnováze, tak nám nefunguje tatínek :?

• Citovat
  • Upravit
1711
14.10.21 19:04
@Anonymní píše:
To je těžký když čekáme dítě. Jinak by šel hned…teď jde hrdost trochu bokem

Jsem momentálně těhotná, když jsou dny, kdy mi opravdu není dobře, tak je mi manžel při ruce, a s čímkoliv mi pomůže. A to nekolabuji. Kdybych měla vedle sebe, to co ty, tak by hrdost fakt nešla bokem. To, že jsem těhotná by přece neznamenalo, že si ze mě partner může dělat dobrý den. Navíc to, že se to změní můžeš bohužel jen doufat. Prostě je to sobec, který myslí pouze na sebe, a s tím by u mě nepochodil. Ale každý svého štěstí strůjce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bablu
14.10.21 19:09
@Anonymní píše:
To je mi moc líto. Asi jsem nevdecna, jen mi to přišlo cele nejak líto. Dneska je mi už fyzicky lépe a vidím to trochu jinak a to i díky vám. Jen si rikam ze jsem porad ta stejná holka, se stejnými city a ne chodici inkubátor. Vždyť já jsem z ty malý paf a to zatím teprve kope. Já na ni myslím 1000× za den a kvůli ní jsem ještě otce neposlala do haje. Jinak bych to dávno skončila, po tom co teď předvádí.Asi nikdy není nic ideální…já mám zase úžasnou maminku, neskutečné se tesi a bude fantastická babička. Druhá babička určitě taky. A dedeckove taky. Vlastně se všichni hrozne tesi. Ale asi aby to bylo v rovnováze, tak nám nefunguje tatínek :?

Jo všude je něco, já měla dneska na krajíčků, když se mi chlubila kolegyně, že ji přijede vnučka a co budou dělat a kde co ji koupí, moje dětičky tohle asi nezažiji :( vím, jsou asi ty a otázky občas moc, ale když nic horšího, zatnete zuby a prostě jí milé odpovězte, nic vám to neudělá a tchýně bude taky spokojená. Já mám zas úžasného manžela takže jak píšete všude je něco bohužel, snad se to změní až to maličké vykoukne na svět :srdce:

• Citovat
  • Upravit
21972
14.10.21 19:11
@Anonymní píše:
Je to hrozny ale nejsi první kdo tohle říká. Jenže 37 mi ještě nepřijde takový věk. Ale ano, od 15ti si dela co chce, jedinacek (ale nepřišlo mi nikdy ze rozmazleny), já kolem nej taky skakala (ne přehnaně). Je mi z toho uzko.

Na první dítě už je dost za zenitem. Tenhle typ sebestředných pohodlných chlapů už bývá pevně usazen ve své pohodlnosti a neradi něco kvůli komukoliv mění. Většinou dítě berou jako konkurenta, co mu bere pozornost, kterou on doteď měl. Před deseti lety by to zvládl lépe, byl ještě schopný se přizpůsobit, změnit osobní priority, teď už je usazený a nic s ním nehne, vše bere jako útok na svou pozici, kterou si vybudoval tak, aby vyhovovala hlavně jemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
15.10.21 13:43

@mado myslím si že to je přesně to jak píšeš, že před pár lety by to zvládl v pohodě. Manžel je taky strašná konzerva, a jak by si zvykl na svoje pohodlí a měl je dost dlouho taky by těžko měnil… Naštěstí jsem ho ukecala do prvního brzy, bylo mu 27, teď na druhé už se těší víc, není tak vyděšený že mu to vezme pohodlí, to jsem furt poslouchala jak s dětmi končí život a podobné řeči :-/ ještě první rok se s tou změnou nemohl srovnat a byla to dost krize, radši seděl u pc než aby šel s námi ven… No teď je skvělý táta… malému je 2 a půl… Trvalo mu to… Tak třeba se to taky srovná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.21 18:45

No holky smutný je, že si dítě strašně přál. Daleko víc než já. Já si rikala že bych klidně ještě rok dva počkala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová