Švagrová a její manžel se po nás opičí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
454
16.10.21 08:35

To je v podstatě normální chování. Stačí se podívat na Modrou střechu, tam jsou interiéry jak přes kopírák a kdo ještě nemá, tak je to samý komentář “jéé, kdes to koupila” a lidi se ještě rádi pochlubí.
Líbilo se mi, jak tu psal někdo výše s tou influencerkou :palec:, tak švagrová je prostě followerka, je to sice trapný, ale taková je doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
16.10.21 08:47

No tak jsi influencerka.

Řešila bych cokoliv jiného - je to přece zcela nepodastatné co mají a nebo nemají příbuzní doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
16.10.21 09:26

Já nikdy nestačím zírat z jakých konin jsou lidi schopní dělat problém. 8o A není to jedno? Problémy lvl. Základka.

• Citovat
  • Upravit
7355
16.10.21 09:37

Takže Tě vlastně na celé situaci nejvíc štve, že se často stýkáte se švagrovou a jejím manželem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15055
16.10.21 10:27

Pořiďte si víc dětí, to by v tom byl čert, aby se něco nenašlo nad jejich síly a možnosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
16.10.21 13:22
@Anonymní píše:
Všimla jsem si, že toto dělají někteří lidé z vesnice či malého města. Já jsem z Prahy a když jsem byla malá, tak cokoliv jsme si domů pořídili (telefon s faxem, mini pekárnu…) si musela pořídit i moje babička s tetou (z mamčiny strany), které bydlely na malém městě. Pořídily si to, ačkoliv to na nic nepotřebovaly (např. ten fax nikdy nevyužily).
To stejné manželův bratr s manželkou - žijí na vesnici. Manžel si před lety pořídil vodní vysavač, koupili si ho také. Pak jsme si pořídili odšťavňovač za cca 7000 a v zápětí si ho pořídili také, ovšem s tím rozdílem, že my ho již několik let používáme téměř denně, oni ho mají zastrčený ve skříni a nepoužívají ho.
Nijak mě to nepohoršuje, naopak jsem ráda, že můžeme být někomu inspirací, ikdyž v těch mnou zmíněných případech se podle mě jedná/jednalo spíš o to, “vyrovnat” se pražákům :lol:
Prosím anonym nebo smazat :-)

Tak ty mas dost, to si jako myslíš ze se někdo chce vyrovnat zrovna prazakum? Mmch dělají to i lide ve měste, třeba i v te tvoji praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
16.10.21 13:27

A není to spíš, že jste ve stejné fázi života…? Taky kupujeme podobné věci jako moji vrstevníci.. A rozhodně to není že je kopirujeme…taky jak často se vidíte?1× za půl roku?

Já bych nebyla zas tak paranoidní. Pokud vybíráte podle nějakých parametrů s pomocí vyhledávačů, srovnavacu, tak většinou dopadnete podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
16.10.21 13:28

A Vás to trápí přesně proč? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
16.10.21 13:32

My tady na vesnici jsme nejhorší opice. Opicime se po městech a taky jsme si dovolili nechat si zavést proud a máme i auta. Někteří z nás mají doma i televize!!!

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
16.10.21 13:33

Co to je odšťavňovač :P

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
16.10.21 13:33

Co to je vysávác?

• Citovat
  • Upravit
2558
16.10.21 13:36
@luckaa85 píše:
Tak ty mas dost, to si jako myslíš ze se někdo chce vyrovnat zrovna prazakum? Mmch dělají to i lide ve měste, třeba i v te tvoji praze.

Asi bych měla okamžitě vyhodit většinu věcí co doma máme (i dražších než za 7 tisíc - ano je to divný, ale můžou si to dovolit i lidi co nežijí v Praze), ještě by někoho z Prahy mohlo urazit, že se jako tupá maloměšťačka opičim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
16.10.21 13:36
@ludmilaadamkova píše:
My tady na vesnici jsme nejhorší opice. Opicime se po městech a taky jsme si dovolili nechat si zavést proud a máme i auta. Někteří z nás mají doma i televize!!!
Štastlivci, doufám, že když běží pořad ulice, schází se u vás i sousedi, aby mohli čučnout i oni :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
16.10.21 13:38
@boball píše: Štastlivci, doufám, že když běží pořad ulice, schází se u vás i sousedi, aby mohli čučnout i oni :srdce:

To nevím. Co kdyby nám tu televizi tím koukáním opotrebili :think:

• Citovat
  • Upravit
15113
16.10.21 13:43
@ludmilaadamkova píše:
To nevím. Co kdyby nám tu televizi tím koukáním opotrebili :think:

To je pravda, zaslechla jsem cosi o jedné lačné paní, co si tu svoji nadobro vyčuměla. Ale pro udržení dobrých sousedských vztahů je třeba něco udělat. Navrhuji postavit děti ke dveřím s kasičkami s nápisem na drobné výdaje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová