Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Chytrak Chytrák promluvil. Když to nechápete, tak se k tomu nevyjadřujte. Nikdo Vás nenutí. Můžete chytračit jinde.
@Dumija píše:
@Chytrak Chytrák promluvil. Když to nechápete, tak se k tomu nevyjadřujte. Nikdo Vás nenutí. Můžete chytračit jinde.
Ne ne, ja to chapu dobre a vidim, ze ty jsi uplne zoufala a potrebujes poradit, tak budu ted psat tobe ![]()
Za prvé nevím o tom, že bychom si potykali a za druhé když někdo někoho v rodině využívá, z druhých tahá peníze, protože má neustále potřebu něco nakupovat a někoho kopírovat tak to fakt zoufalství je. Bohužel příbuzné si člověk nevybírá. Takže asi tak. Kdo to nezažil nepochopí.
@Dumija píše:
Za prvé nevím o tom, že bychom si potykali a za druhé když někdo někoho v rodině využívá, z druhých tahá peníze, protože má neustále potřebu něco nakupovat a někoho kopírovat tak to fakt zoufalství je. Bohužel příbuzné si člověk nevybírá. Takže asi tak. Kdo to nezažil nepochopí.
Tak v uvodnim ani druhem prispevku jsi vubec nic o davani penez svagrove nepsala, takze reaguji ciste jen na to cos psala. Kdyz jsi to dopsala az pozdeji, tak na to tezko muzu reagovat, vime?
V internetovych diskuzi se uplne vzdycky vsem navzajem tykalo a emimino neni zadna vyjimka, takze samozrejme tykej i ty mi, nemam s tim problem. ![]()
@Dumija píše:
Tady se tyká, se s tim smiř. ![]()
A to, že teď přihazuješ další info aby situace vypadala mnohem hrůzostrašněji nijak neznevažuje předchozí komentáře. Nikdo vás nenutí jim peníze dávat a pomáhat jim.
@Parninas My jim peníze nedáváme, ale tahají to z tchánovcům a to mě štve. Neudělám s tím samozřejmě nic. Po manželovi chtějí pořád výpomoci. Když už jim měl jet jejich autem i na technickou tak to už jsem taky řekla svoje. Neříkám nepomoct v rodině ale co je moc je moc. Bohužel je máme ve stejném městě tak je to o to horší.
@Anonymní píše:
Všimla jsem si, že toto dělají někteří lidé z vesnice či malého města. Já jsem z Prahy a když jsem byla malá, tak cokoliv jsme si domů pořídili (telefon s faxem, mini pekárnu…) si musela pořídit i moje babička s tetou (z mamčiny strany), které bydlely na malém městě. Pořídily si to, ačkoliv to na nic nepotřebovaly (např. ten fax nikdy nevyužily).
To stejné manželův bratr s manželkou - žijí na vesnici. Manžel si před lety pořídil vodní vysavač, koupili si ho také. Pak jsme si pořídili odšťavňovač za cca 7000 a v zápětí si ho pořídili také, ovšem s tím rozdílem, že my ho již několik let používáme téměř denně, oni ho mají zastrčený ve skříni a nepoužívají ho.
Nijak mě to nepohoršuje, naopak jsem ráda, že můžeme být někomu inspirací, ikdyž v těch mnou zmíněných případech se podle mě jedná/jednalo spíš o to, “vyrovnat” se pražákům
Prosím anonym nebo smazat
Doufám že ti teď nezbořím tvoje vzdušné zámky, ale žiju na vesnici a odšťavňovač mám za 12.000,– ![]()
@Dumija píše:
@PaníBovaryová No to je právě další věc 😅 Švagr moc šikovnosti nepobral, takže stejně volá mého manžela a jeho bratra aby jim tam vymalovali, sestavili, zapojili atd.Ti by potřebovali pořád někoho k ruce a ve finále když už neví kde na to vzít tak běží ke tchánovcům půjčit si peníze. No prostě příbuzné si člověk nevybere
Ja bych rekla, ze naprosta vetsina diskutujicich plne pochopila, o cem jsi psala v prvnim prispevku. A jak uz psali mnozi drive, i mne by to bylo uplne ukradene, spise bych byla rada, ze si asi vybiram dobre veci, kdyz se jim libi tak, ze si je koupi take.
Pokud si je kupuji jen proto, ze je mate vy, a realne je nepotrebuji, je to jejich vec a jejich vyhazovani penez. Taky by mi to bylo jedno.
Co jsi napsala v citovanem prispevku, je uplne o necem jinem. To uz by mi vadilo, ze vas vyuzivaji. Ale vy nejste povinni jim pomahat. Ale nechapu, proc jsi to nenapsala hned v uvodnim prispevku.
@ludmilaadamkova píše:
My tady na vesnici jsme nejhorší opice. Opicime se po městech a taky jsme si dovolili nechat si zavést proud a máme i auta. Někteří z nás mají doma i televize!!!
I barevný, jo?
![]()
@Dumija ty musíš mít strašně nudnej život, proto sis tu založila profil, aby jsi mohla do éteru napsat, jaká jsi hvězda, že máš něco první a švagrová až po tobě. Taková ubohost
pindiky si doma taky poměřujete? Kolik je vám let? To je jak ve školce, paní učitelko, on se opičí. Béé… Na odšťavňovač máte, na rozum už vám nezbylo.
Příspěvek upraven 16.10.21 v 18:09
@ludmilaadamkova píše:
My tady na vesnici jsme nejhorší opice. Opicime se po městech a taky jsme si dovolili nechat si zavést proud a máme i auta. Někteří z nás mají doma i televize!!!
Byl to ten slavný den, kdy k nám byl zaveden elektrický proud, střídavý, střídavý silný elektrický proud. Na stránkách obecní kroniky stojí ozdobným písmem psáno, tento den pro místní rolníky znamená po noci ráno… ![]()
@ludmilaadamkova píše:
Jedna rodina tu má i LCD
Tak to už jsou zparchantělí pražáci
![]()
@mado píše:
Byl to ten slavný den, kdy k nám byl zaveden elektrický proud, střídavý, střídavý silný elektrický proud. Na stránkách obecní kroniky stojí ozdobným písmem psáno, tento den pro místní rolníky znamená po noci ráno…
Hostinský Antonín Kučera vyvalil soudeček s pípou?
@Anonymní píše:Říká se tomu krysí závody. Nechápu takové buranství. Nehledě k tomu, že vždycky budou ti druzí
Všimla jsem si, že toto dělají někteří lidé z vesnice či malého města. Já jsem z Prahy a když jsem byla malá, tak cokoliv jsme si domů pořídili (telefon s faxem, mini pekárnu…) si musela pořídit i moje babička s tetou (z mamčiny strany), které bydlely na malém městě. Pořídily si to, ačkoliv to na nic nepotřebovaly (např. ten fax nikdy nevyužily).
To stejné manželův bratr s manželkou - žijí na vesnici. Manžel si před lety pořídil vodní vysavač, koupili si ho také. Pak jsme si pořídili odšťavňovač za cca 7000 a v zápětí si ho pořídili také, ovšem s tím rozdílem, že my ho již několik let používáme téměř denně, oni ho mají zastrčený ve skříni a nepoužívají ho.
Nijak mě to nepohoršuje, naopak jsem ráda, že můžeme být někomu inspirací, ikdyž v těch mnou zmíněných případech se podle mě jedná/jednalo spíš o to, “vyrovnat” se pražákům
Prosím anonym nebo smazat