Taky máte doma manžela cholerika?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
5.1.15 18:10

A ještě k tomu před rodinou. To jako, zakladatelko, nikdo z rodiny ani nic neřekne? Já si nedokážu představit, spíš radši nechci, co by se dělo, kdyby mi manžel před rodiči řekl, že jsem ku.va nebo p. ča 8o

• Citovat
  • Upravit
30556
5.1.15 18:15

@donaga vidím t o taky tak, me dokáže vytočit spíš flegmatik než cholerik, každá povaha ma své pro a proti a každému vyhovuje něco jiné…

Ale v případě zakladatelky to zaslo moc daleko, v tom bych nebyla, pokud by se chlap nerozhodl něco se sebou dělat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
5.1.15 18:26

@donaga nejhorsi je cholericky hulvat? nejhorsi je cholerický agresivni hulvat…ovsem ve spolecnosti oslnujici… :zed:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
5.1.15 19:16

@donaga ano,tak to je..a tohle bude ono, normalni clovek a ani cholerik neni shopen, nazyvat svou zenu na rodinne oslave temito tituly…to uz je vyssi level. :poblion: :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.15 08:00

@RadkaCh Mám už starší rodiče. Táta se bohužel nezmohl na slovo, táhne mu na 70let, bála jsem se, aby nedostal infarkt. Má ještě nepohyblivou nohu, takže seděl na sedačce a chudák jen koukal. Moje máma jen řekla „neřvi na ni“. Jenže on pak nadával i mým rodičům. Můj synovec 8 let začal brečet, tak jsem ho odnesla nahoru, totéž jsem před ním chtěla udělat s dcerkou 3 roky, ta ale plakala, že nahoru nepůjde. Nevím, jakými tituli označil mou mámu, táta říkal, že prý kur..a ale to se mi snad ani nechce věřit.. Nejhorší je, že se k tomu pak přidala jeho matka, s kt. mám jelikož bydlí 100m vedle nás, menší rozepře a začla nadávat na mě, jak si mě vychovali bla bla. Řvala tu pak taky jako hyena.. Já si teda nic horšího neumim už představit, snad jen nože a nějaký pořádný krvák. Dneska jedu do jedné organizace, kde mám domluvenou schůzku se sociální pracovnicí. On je podle mě rozdvojená osobnost, nemyslim si taky, že tohle je cholerik, on si ani pak nepamatuje, co říkal a dělal. Druhý den mi volal a říkal, jak mě miluje a nechce, aby jsme se rozvedli, že chce mít úplnou rodinu, že děti z rozvedených rodin mají o 20procent menší úspěch v práci bla bla, ještě další tři věci. Já z toho pořád špatně spim, mám slyšiny, že v noci pláče větší dcerka když nepláče a naříká mami a on je vidět, že už vše spláchl, že pro něj život jde dál. Spíš zastávám názor, utíkej seč můžeš, zároveň vím, že jsem do toho vlaku nalezla sama i s dětma, říkám si, jestli ho nejde nějak zastavit.. ale bohužel, životní optimista zrovna nejsem.. ps: moje maminka říká, je to rodina intelektuálů a jak se chovají, my jsme dělnická rodina (nejsme dělnická, já mám vejšku, ségra taky, pouze naši rodiče ne) a nikdy na sebe neřveme a sprostě si nenadáváme. U nás doma na sebe naši neřvali nebo opravdu jen párkrát a to opravdu ne sprostě..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.15 08:17

@KackaDoup Ahoj Kacko, co dělal ten tvůj, za jak dlouho a s jak starými dětmi jsi odešla a jak jsi to vše řešila. Tj. kam jsi odešla, finance a logistiku dětí, máš pomoc babiček etc? Děkuju

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.15 08:20

@donaga Ano, ve společnosti oslňující, to on umí. Mám kamarádku, kt. jsem sem tam řekla, jak se chová a jak nadává, ale když jsme přišli k ní na oslavu její dcerky narozenin, bylo vidět, že kamarádka nekamarádka, je to prostě sympaťák, takže pouze jedna kamarádka, kt. slyšela i nahrávku jak na mě řve, plus se vdávala na stejném místě jako já měsíc po mě a mluvila s matrikářkou, ta stojí při mě a podporuje mě. Už mi definitivně i moje rodina, kt. se snažila vždycky chybu hledat i na mě řekli, že tohle neni život. Táta řekl, že mu zničil zbytek života a ráno potom mě obejmul, což udělal opravdu párkrát v životě.. :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.15 08:26

@Ikente Už jsem taky vybuchla, je to pak mnohem horší. Na něj podle mě prostě neplatí vůbec nic. Jeho táta k nám ráno po tom přišel (on s malou spali u nich), byl tu můj táta a bavili jsme se ve třech. Říkal, že nevědí co s ním, že nadává i jim, jmenoval pár případů.. jak s nim vždycky měli problémy a to, že se budem stěhovat takhle blízko k nim prý on věděl, že nebude dělat dobrotu, ale jeho matka, když se jedná o barák.. (kupovali jsme si společně na hypo).. nejhorší je, že i když oni vědí jakej je, stejně se ho budou zastávat, viz hysterický výstup na rodinné oslavě, to už ale bylo opravdu přes čáru.. já bohužel funguju trochu jak ten pohár, párkrát jsem už takhle s lidmi zkoncovala.. prostě někoho vymazala ze života, ale jak tohle udělat s manželem, tchyní a tchánem? To nejde.

• Citovat
  • Upravit
260
6.1.15 09:17

Mila zakladatelko, sdilim nazor, ze tvuj manzel nejspis cholerik nebude… Mam otce cholerika, posledni roky se dost zklidnil, ale v mem detsvi to bylo slusny „peklo“. takhle se to ale neprojevovalo, take je pravda, ze skoro nepil, ale presto. Otec je cholerik klasik, cili se dokazal vytocit do ruda kvuli nejmensim prkotinam (nemohl neco najit, neslo neco otevrit, nedarilo se nastartovat auto, vetsinou to byly nepodstatne momentalni situace), reakce naprosto neadekvatni, rev jak ze zoo, vztek, hazeni neposlusnou veci. do peti minut po vybuchu klid. jinak to byl a je velmi mily a obetavy clovek. tvuj partner mi pripada spis jako hysterik a kvartalni alkoholik… evidentne nema dobrou „opici“, coz ho neomlouva… Je zvlastni, ze dva roky sekal latinu, ale pises, ze po svatbe se vse zmenilo, ja vdana nejsem, tak nevim, jak se vztah zmeni po svatbe, to ti poradi jine :-) ja bych ho zkusila presvedcit, aby sel k psychologovi a pokusil se naucit zvladat navaly agrese a uzkosti… verim, ze ani on se neciti dobre, kdyz vychladne a na tom bych stavela, ze kvuli svym vystupum muze ztratit rodinu… drzim ti palce! dala bych mu sanci, ale moje trpelivost by nebyla bezbreha! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
6.1.15 09:38
@Anonymní píše:
@Ikente Už jsem taky vybuchla, je to pak mnohem horší. Na něj podle mě prostě neplatí vůbec nic. Jeho táta k nám ráno po tom přišel (on s malou spali u nich), byl tu můj táta a bavili jsme se ve třech. Říkal, že nevědí co s ním, že nadává i jim, jmenoval pár případů.. jak s nim vždycky měli problémy a to, že se budem stěhovat takhle blízko k nim prý on věděl, že nebude dělat dobrotu, ale jeho matka, když se jedná o barák.. (kupovali jsme si společně na hypo).. nejhorší je, že i když oni vědí jakej je, stejně se ho budou zastávat, viz hysterický výstup na rodinné oslavě, to už ale bylo opravdu přes čáru.. já bohužel funguju trochu jak ten pohár, párkrát jsem už takhle s lidmi zkoncovala.. prostě někoho vymazala ze života, ale jak tohle udělat s manželem, tchyní a tchánem? To nejde.

Vím, o čem mluvíš, nemá cenu se s těmito lidmi vůbec zaobírat, ale tyhle lidi prostě jen tak nevymažeš. Ale zůstat s ním taky přece nemůžeš, to je chování burana, ne cholerika. Prostě to chce přežít počáteční terno při rozvodu a pak už budeš mít klid, nebudeš je řešit, jen při přebírání dcery při společné péči. Jen bych asi usilovala o to, aby jí měl manžel jen jeden víkend za 14dní a ne si jí střídat napůl. Za prvé to nedělá dobrotu a za druhé s tím jeho chování bych se o ní bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
6.1.15 10:26
@Anonymní píše:
@KackaDoup Ahoj Kacko, co dělal ten tvůj, za jak dlouho a s jak starými dětmi jsi odešla a jak jsi to vše řešila. Tj. kam jsi odešla, finance a logistiku dětí, máš pomoc babiček etc? Děkuju

ponizoval, nadaval, obcas zmlatil.lhal,ve spolecnosti bajil, predvadel se, daval penize aby se ukazal…atd atd atd..stydim s eza to hrozne za jak dlouho jsem odesla, ale byla jina doba, neprala tomu.po 17 letech :zed: deti velke,13 a 15,strasne pozde hlavne kuvli nim, kamoska me pronajala byt, jen za sluzby…nasla jsem si praci, mela jsem uz vztah…cela rodina byla pri me. Ikdyz jsem si nestezovala a nic nezalovala protoze jsem se stydela, nemeli ho radi, akorat me nic nerikali…az pak…jo a mel uplne sileneho otce, to me melo stacit, jenze jsem byla uplne pitoma vdavala jsem se 19…jsme si rikala proc moje maminka porad breci…znala je…a kdyz me po satbe zlomil nos mela jsme jit…jenze se nasli chytre zeny ktere me konejsili to nic neni, to se stava odpust mu…ja kraavvaaaaa blbaaaaaaaaaaaaaaaa

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
6.1.15 10:31
@Anonymní píše:
@RadkaCh Mám už starší rodiče. Táta se bohužel nezmohl na slovo, táhne mu na 70let, bála jsem se, aby nedostal infarkt. Má ještě nepohyblivou nohu, takže seděl na sedačce a chudák jen koukal. Moje máma jen řekla „neřvi na ni“. Jenže on pak nadával i mým rodičům. Můj synovec 8 let začal brečet, tak jsem ho odnesla nahoru, totéž jsem před ním chtěla udělat s dcerkou 3 roky, ta ale plakala, že nahoru nepůjde. Nevím, jakými tituli označil mou mámu, táta říkal, že prý kur..a ale to se mi snad ani nechce věřit.. Nejhorší je, že se k tomu pak přidala jeho matka, s kt. mám jelikož bydlí 100m vedle nás, menší rozepře a začla nadávat na mě, jak si mě vychovali bla bla. Řvala tu pak taky jako hyena.. Já si teda nic horšího neumim už představit, snad jen nože a nějaký pořádný krvák. Dneska jedu do jedné organizace, kde mám domluvenou schůzku se sociální pracovnicí. On je podle mě rozdvojená osobnost, nemyslim si taky, že tohle je cholerik, on si ani pak nepamatuje, co říkal a dělal. Druhý den mi volal a říkal, jak mě miluje a nechce, aby jsme se rozvedli, že chce mít úplnou rodinu, že děti z rozvedených rodin mají o 20procent menší úspěch v práci bla bla, ještě další tři věci. Já z toho pořád špatně spim, mám slyšiny, že v noci pláče větší dcerka když nepláče a naříká mami a on je vidět, že už vše spláchl, že pro něj život jde dál. Spíš zastávám názor, utíkej seč můžeš, zároveň vím, že jsem do toho vlaku nalezla sama i s dětma, říkám si, jestli ho nejde nějak zastavit.. ale bohužel, životní optimista zrovna nejsem.. ps: moje maminka říká, je to rodina intelektuálů a jak se chovají, my jsme dělnická rodina (nejsme dělnická, já mám vejšku, ségra taky, pouze naši rodiče ne) a nikdy na sebe neřveme a sprostě si nenadáváme. U nás doma na sebe naši neřvali nebo opravdu jen párkrát a to opravdu ne sprostě..
:hug: u vsech techto muzu :poblion: je to podobne, velmi. Utikej, je to peklo.
  • Citovat
  • Upravit
103
7.1.15 00:35

Anonymní píše -.Kolikrát přišel opilý a chtěl jet autem ale kliče jsem mu nechtěla dát tak začal dela scény řvát mlátit do dveří v té době mel syn 3 měsíce..byl v také stavu že jsem se ho bála zavolala jsem na něj kolikrát policii a oni mi jen rekli at mu ty klice dám -
Teda nevěřím, že by policie, která je zavolána k opilému muži doporučila, abys mu vydala klíče od auta!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.15 08:41

Ahoj Holky, ja nejsem zakladatelka, resp. jedna se zde o jiny pripad nez uplne ten prvni. Muj manzel vubec nepije. Je prý ochotný někam chodit, kde by ho naučili techniky na zvládání stresu etc. Já jsem ale dost skeptická, měla bych tomu věřit a chtít mu pomoci, ale co čtu, tak mám strach, aby se to neopakovalo. Nevím, jestli mu dát jen jedinou šanci nebo ho poslat doprčic rovnou, ale mám tu dvě malé děti. Řekla jsem mu, co přesně mi vadí.. nevim, jestli dělal, že to slyšel poprvé, ale rozhodně tak vypadal, ale spíš to hrál, protože snad nikdo nechce poslouchat takové nadávky do pí ku sv kra.. No nic, mám domluvenou ještě jednu schůzku příští týden, teď je doma klid, doufám že ne před bouří. Budu ráda za další příspěvky třeba z vašich domovů a od vašich choleriků a hlavně jak jste to vy řešili a na koho se obrátili. díky

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
7.1.15 08:55
@Anonymní píše:
Ahoj Holky, ja nejsem zakladatelka, resp. jedna se zde o jiny pripad nez uplne ten prvni. Muj manzel vubec nepije. Je prý ochotný někam chodit, kde by ho naučili techniky na zvládání stresu etc. Já jsem ale dost skeptická, měla bych tomu věřit a chtít mu pomoci, ale co čtu, tak mám strach, aby se to neopakovalo. Nevím, jestli mu dát jen jedinou šanci nebo ho poslat doprčic rovnou, ale mám tu dvě malé děti. Řekla jsem mu, co přesně mi vadí.. nevim, jestli dělal, že to slyšel poprvé, ale rozhodně tak vypadal, ale spíš to hrál, protože snad nikdo nechce poslouchat takové nadávky do pí ku sv kra.. No nic, mám domluvenou ještě jednu schůzku příští týden, teď je doma klid, doufám že ne před bouří. Budu ráda za další příspěvky třeba z vašich domovů a od vašich choleriků a hlavně jak jste to vy řešili a na koho se obrátili. díky

hele muj az kdyz jsem hrozila ze odchazim zacal chodit k psychiatrovi, bral antidepresiva, ale nezmenilo s enic, to co je cloveku dano se zmenit neda…ani psycholgii a ani lekama…charakter nezmenis, to je moje skusenost.Muj byvaly uz rve a dela teemr to same i te nove co me nahradila…akorat ze ona ho ma uplne v hrsti…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky