Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14434
19.12.11 08:50

lungo je dobrý,ale dost silný,tak někdy ho vyzkouším s více vody.Au Lait je i s mlíkem a to mi chutná moc :)

Ivuc určitě to tam nějak jde nastavit třeba,tam si můžeš udělat svůj recept nějak a dát uložit tak si tam napíšeš do stroje voda a nastavíš odtok půl litru,ale já jsem to ještě nezkoumala víc,máme ho teprve od pátku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
19.12.11 09:25

no do pr ja chtela v tom pripae au lait, no nezbyva nez dokoupit dalsi :-D
tak to lungo se vypije manzel ma rad presso s mlikem…a jestli dostanu i tu vecicku na napeneni mlika tak si to bduu delat do naslehanyho mlika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
19.12.11 13:45

espresso lungo je espresso z dvojite davky vody, tzn. vody je jednou tolik, nez u bezneho pressa (u toho pidi), neni tedy tolik silne, jako to malinke zabijacke presso :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
19.12.11 13:47

Ale i to Lungo je na mě moc silné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
19.12.11 17:46
nakukovatelka píše:
espresso lungo je espresso z dvojite davky vody, tzn. vody je jednou tolik, nez u bezneho pressa (u toho pidi), neni tedy tolik silne, jako to malinke zabijacke presso :mrgreen:

Tak to malé musí být fakt zabiják, to by bylo něco tak pro chlapa, ten si dělá i dvojité Lungo. My to presso ještě neměli, pt mi přijde 60 ml kafe dost málo. Když si dělám kafe, tak chci mít aspon 200 ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
19.12.11 19:15

holky (i kluci) v Kauflandu maji ode dneska kapsle DG za 80 Kc :palec: , dokoupila jsme to aulait a jeste jedno mini presso barista…
uz mam doma peknou varku krabic a fakt se nemuzu dockat Vanoc, mam desnou chut si ted dat poradny kafe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
19.12.11 19:42

Ajlo díky za tip :) snad na nás nějaké zbyde :lol:

Tak já si dneska dala esspreso a fuj blééé,to jsem si tam dala krapítko víc vody a dodala mlíko a cukr a málem mi to vypálilo „čočku“ :lol:, nedopila jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivuc
19.12.11 20:15

Ajlo, fkat ode dneška ten kaufland??? Co vím tak akce mají vždy od čtvrtku totiž. Ale naženu tam zítra manžela…

Dneska jsem se stavovala v OK, karamelové latte měli - nekupovala jsem alem měli je za 128, a chai latte bohužel neměli - čučel na mě co že to chci, to m moc mrzí.

Dáte ještě někdo tip kde je sehnat? Z netu objednávat nechci :-(

• Citovat
  • Upravit
5463
19.12.11 20:43

já to chai latte koupila v Evě na Mělníku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
19.12.11 21:55

Ivuc: a do nemcka nejezdite? tam ho maji ale nevim odkud si a jak to mate daleko tak je v kauflandu…my to mame tak 20km takze tam na nakupy jezdime a tam jsem ho videla poprve…taky ho jeste chci

Teta mi rikala ze odedneska ona ma DG pro dceru k Vanocum tak tam moje segra jela a vzala mi ty 2 co jsem psala, ale nemeli ani latte obycejny :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivuc
19.12.11 22:23

Ajlo, do Německa jezdíme - do Žitavy, musím ale říct že jsem ho tam minule nehledala - tak příště určitě kouknu. Chodíme tam do kauflandu a do Toom. Já tam akorát jednou zkoumala cenu - vyšlo to steně jak tu a pak pro jaký trh to je vyrýběný - a ty krabičky byly stejně jako v čechách, takže více jsem to nezkoumala. Tak příště až pojedeme tak určitě kouknu, díky moc za tip :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2636
19.12.11 22:37

Prosím o radu,přemýšlíme o koupení DG ale nevím jaký model vybrat??Poradíte některá.děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivuc
19.12.11 22:59
janysekP píše:
Prosím o radu,přemýšlíme o koupení DG ale nevím jaký model vybrat??Poradíte některá.děkuji

Záleží který se ti líbí a co od něj čekáš. Já bych teď volila creativu - vyhovuje mi že má nádobu, kterou nemusíš oddělávat pokud dolejváš vodu - používám vodu z Brita konvice, takže tu pak jen přeleu do nádržky - vzládnou to i děti. A u creativy si můžeš přednastavit to, že ti načerpá přesně tolik vody kolik je potřeba.

Piccolo je maličké - má nádržku jen na 0,6l vody - to by mně třeba vadilo. Líbí se mi ale mooooc vzhledově - hlavně ty limitované edice.

Já mám teď circolo - víceméně jediné co mi vadí je to, že musím vyndávat nádržku když přidávám vodu, jinak spokojenost.

Tlak mají všechny kávovary 15bar, dáváš do toho stejné kapsale - takže opravdu je to o tom co se ti líbí a jakou chceš nádržku na vodu, žádný jiný rozdíl v tom není…

• Citovat
  • Upravit
2636
19.12.11 23:05

děkuji a u všech si můžu dát víc vody než je dáno nebo to je jen u nějakých typů.myšleno při kávě aby nebyla tak silná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivuc
19.12.11 23:09
janysekP píše:
děkuji a u všech si můžu dát víc vody než je dáno nebo to je jen u nějakých typů.myšleno při kávě aby nebyla tak silná.

Jj, to můžeš naprosto u všech - krom creativy dáš páčku doprava a točíš vodu tak dlouho jak chceš. A creativa se ti sice zastaví ale pak můžeš přidat - takže regulace vody prostě u všech

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max