Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
313
26.12.12 17:17
@kači31 píše:
Nevíte o nějaké akci na kapsle DG prosím?

Tuším v intersparu je měli za 99 a někdo psal o Kauflandu za 88 :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
26.12.12 17:39
@Ivuc píše:
A ty jsi odkud? To co píšeš je přesně ten důvod proč tam jezdíme - je to levnější, ale hlavně, je to kvalitní - ne to co se prodává tady :cert: Němci ani Rakušáci by totiž do pusy takový hnus co se prodává tady prostě nedali…

jsem z Prahy, tak to mám všude daleko :zed:

Jinak do Rakouska jezdíme občas, když jsme na chalupě, kterou máme v Jč.

Příspěvek upraven 26.12.12 v 17:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
26.12.12 17:40

Ještě jsem viděla akci na tablety v Electroworldu, Globusu a Penny, ale nevím, jestli už to není passé :think: Doporučuju mrknout na stránky: www.kupujete.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
la-nika
26.12.12 17:43

Mam dolce gusto… už bych si to vživotě nekoupila… mají užasnou reklamu, která ten „kavovar“ prodá… pak investujete jak blbí do kapslí furt dokola… radsi bych si koupila pořadný kavovar kde zainvestujete jen na začatku a pak si kupujete svou kávu kteru mate na trhu nejradsi… popripadne nejakou dobrou v těch krámcich kde se prodava i sypaný čaj a mate kávu srovnatelnou v nejke prumerné kavarne… když si to zpocitate tak vas mozna i ten normalni kavovar prijde levně ;))

• Citovat
  • Upravit
313
26.12.12 19:07
@MUFICE píše:
jsem z Prahy, tak to mám všude daleko :zed:

Jinak do Rakouska jezdíme občas, když jsme na chalupě, kterou máme v Jč.

Příspěvek upraven 26.12.12 v 17:41

Proč? Můžeš jezdit do Zitavy - jezdí tam spousta pražáků nebo do Dážďan ;-) My jezdíme do té Žitavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
26.12.12 19:08
@la-nika píše:
Mam dolce gusto… už bych si to vživotě nekoupila… mají užasnou reklamu, která ten „kavovar“ prodá… pak investujete jak blbí do kapslí furt dokola… radsi bych si koupila pořadný kavovar kde zainvestujete jen na začatku a pak si kupujete svou kávu kteru mate na trhu nejradsi… popripadne nejakou dobrou v těch krámcich kde se prodava i sypaný čaj a mate kávu srovnatelnou v nejke prumerné kavarne… když si to zpocitate tak vas mozna i ten normalni kavovar prijde levně ;))

Tak si ho už příště nekupuju - cena oproti normálním kávovarům je nesrovnatelně nižší a hlavně komfort přípravy je úplně někde jinde víš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
la-nika
26.12.12 21:17
@Ivuc píše:
Tak si ho už příště nekupuju - cena oproti normálním kávovarům je nesrovnatelně nižší a hlavně komfort přípravy je úplně někde jinde víš ;-)

komfort to sice je… ale sušene mleko asi moc o kvalite neni… ja spis mluvila o cene radsi dam 10 000,– za kavovar nez 3000 a pak dalsi měsíc po dobu 5 let 129 za jednu krabici… oni vydelavaj hlavne na kapslich ne na samotných pristrojích… doba pripravy je stejná… holt pokud patřite mezi ty pro které je každy pohyb problem tak naslehaní mlíka je hrozne vyšerpavajicí a nechat překapat kavu a pak jen umýt hlaven tak to musi byt pomalu boj o život ;))))

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
26.12.12 21:22
@la-nika píše:
Mam dolce gusto… už bych si to vživotě nekoupila… mají užasnou reklamu, která ten „kavovar“ prodá… pak investujete jak blbí do kapslí furt dokola… radsi bych si koupila pořadný kavovar kde zainvestujete jen na začatku a pak si kupujete svou kávu kteru mate na trhu nejradsi… popripadne nejakou dobrou v těch krámcich kde se prodava i sypaný čaj a mate kávu srovnatelnou v nejke prumerné kavarne… když si to zpocitate tak vas mozna i ten normalni kavovar prijde levně ;))

to si objevila Ameriku :mrgreen:
no taky se mi libi reklama na Hyundai, ale koupim si radeji auto od VW ;)

snad kazdy vi, nez si poridi tyto typy kavovaru, kolik stoji krabice kapslí. Kdyz ne tak pak ctu diskuse typu, ze latte dotycnou stoji 15 korun a ze ji pri te cene pak nechutna :P

• Citovat
  • Upravit
313
26.12.12 21:22
@la-nika píše:
komfort to sice je… ale sušene mleko asi moc o kvalite neni… ja spis mluvila o cene radsi dam 10 000,– za kavovar nez 3000 a pak dalsi měsíc po dobu 5 let 129 za jednu krabici… oni vydelavaj hlavne na kapslich ne na samotných pristrojích… doba pripravy je stejná… holt pokud patřite mezi ty pro které je každy pohyb problem tak naslehaní mlíka je hrozne vyšerpavajicí a nechat překapat kavu a pak jen umýt hlaven tak to musi byt pomalu boj o život ;))))

Vůbec nevíš o čem mluvíš - kávovar jsme měli v práci, nestál 10t ale asi 25 - a jen ležel, protože vyčistit ho nebylo jen tak šup šup. No a pokud chceš mléko našlehané, potřebuješ k tomu další nádobu, která ti ho našlehá - a pak zase vymýt. Děkuji nechci. To si raději 1× měsíčně koupím krabičku za 99kč - dražší nekupuji.
A tassimo nemá sušenou kávu.
Případně su můžeš koupit nespresso - to bych chtěla já, ale je bohužel taky drahé :-(
A ještě další výhoda těchto kávovarů - umí jen horkou vodu - a to mi doma používáme z 90%. A kávovar jsem nikdy neměla dražší než za 2t, po 2 letech za 1500 i víc prodám, takže já zatím do přístrojů dala možná tisícovku. Jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
26.12.12 21:24
@Hanka1 píše:
to si objevila Ameriku :mrgreen:
no taky se mi libi reklama na Hyundai, ale koupim si radeji auto od VW ;)snad kazdy vi, nez si poridi tyto typy kavovaru, kolik stoji krabice kapslí. Kdyz ne tak pak ctu diskuse typu, ze latte dotycnou stoji 15 korun a ze ji pri te cene pak nechutna :P

Hani, přesně tak - nechápu že si to někdo koupí a pak na tom hledá chyby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
la-nika
26.12.12 21:37
@Ivuc píše:
Hani, přesně tak - nechápu že si to někdo koupí a pak na tom hledá chyby…

Koupila jsem si to protože nejsem až tak velký pijak kavy a když už tak aby byla dobrá… DG má dobré kavy… jen jsem zde umístila názor že kdybych si měla znovu vybrat asi bych si zainvestovala do pořadného kavovaru třeba jako má tchibo tuším že má jen kapsle a mléko se šlehá vedle… dokonce stojí 2000… jenže já piju kávu jednou za týden

• Citovat
  • Upravit
9943
26.12.12 21:40

No s tím musí člověk počítat, kolik ty kapsle stojí, ale nejsem zas tak velký kafař, abych si to nemohla dovolit-teď už to nepiju ani uplně denně a i když vyjde latté třeba na těch 15,– - pořád je to za pusu, páč v restauračce za něj dám min. 45,– a kolikrát není ani tak dobré, už jsem dostala takové blivajzy, že jsem měla sto chutí jim to vylít na hlavu.
ivuc jinak samozřejmě bych nejezdil do A pro Mozartovy koule :-) já jsem psala, že kdybych třeba věděla co, tak si nechám aspoň dovézt. To byl jen takový příklad-miluje je moje mamka, tak jsem je občas nechala dovézt pro ni k narozkám apod. :-)
No ráno vyrážíme, tak snad nějakou mašinku pořídíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
la-nika
26.12.12 21:40
@Ivuc píše:
Vůbec nevíš o čem mluvíš - kávovar jsme měli v práci, nestál 10t ale asi 25 - a jen ležel, protože vyčistit ho nebylo jen tak šup šup. No a pokud chceš mléko našlehané, potřebuješ k tomu další nádobu, která ti ho našlehá - a pak zase vymýt. Děkuji nechci. To si raději 1× měsíčně koupím krabičku za 99kč - dražší nekupuji.
A tassimo nemá sušenou kávu.
Případně su můžeš koupit nespresso - to bych chtěla já, ale je bohužel taky drahé :-(
A ještě další výhoda těchto kávovarů - umí jen horkou vodu - a to mi doma používáme z 90%. A kávovar jsem nikdy neměla dražší než za 2t, po 2 letech za 1500 i víc prodám, takže já zatím do přístrojů dala možná tisícovku. Jsem spokojená.

ale vím o čem mluvím, měla jsem možnost si udelat kavu stoho a i s „kavovaru“ věřím že stal 25, ale sezenes i za 10… nepotrebuješ mit doma kavovar za 25 když nedelas kavu pro celý panelak… mam DG, ale já si delam kavu jednou za tyden takze pro me to taky neni pálka a jak sama rikas drahší krabičku jak za 99 taky nekupuju… ale kdybych pila napriklad 5káv denně tak by se mi to prodražilo ;)

• Citovat
  • Upravit
9943
26.12.12 21:44

Jo a mrknu, kolik je to kiláků třeba do toho Laa apod.-to jsem právě taky psala, že nevím, jestli je něco blíž, kde by se dalo. Prostě v tomto nemáme vůbec žádné zkušenosti, ani nikoho, kdo by tak jezdil, tak fakt netuším. Ale pochybuju, že by můj do toho šel :roll: pak jen bude nadávat, kam se ztrácejí peníze-dyť já mám pocit, že co vlezu do obchodu, to je dráž. Jezdím aspoŇ jednou týdně do města do něčeho trochu většího, nebo na té dědině je totální kulové a ještě předražené a vždycky se nestačím za ten týden divit, co je zase dražší. A když už jsou i ty kapsle někde v akci (nebo cokoliv)-pokaždé to člověku nepasuje hned teď jet zrovna v ten den někam do města a než se tam dohrabem, tak je samozřejmě všechno pryč :zed: to já vždycky nadávám, že to jsou akce akorát pro měšťáky, kteří to mají u huby a můžou tam vlítnout hned :-) omlouvám se zde přítomným měšťákům :-) ale je to tak no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
26.12.12 21:46

@Brusek Zkuste vyrazit do Laa nebo do toho Mistelbachu - tipuji že to budete mít kousek - my tam jezdili z vesnice kousek od Mikulova - a nakoupíš tam cokoli - i to nejlevnější je tam mnohem lepší než tady v čr ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí