Tchyně a tykání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
13.1.21 08:04

@Bafonek Ty si tím fakt máš problém. Devadesátileté tetičce z třetího koleny bych opravdu netykala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
13.1.21 11:18
@divine woman píše:
@Bafonek Ty si tím fakt máš problém. Devadesátileté tetičce z třetího koleny bych opravdu netykala.

Devadesátiletou tetičku z třetího kolene nemáme. Každý má problém s něčím jiným - já holt zrovna s tímhle. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
13.1.21 17:50

@Bafonek A proč máš potřebu tykat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
13.1.21 17:52
@Bafonek píše:
Tak já osobně jsem si tohle rodinné tchánovské jednostranné tykání za 20 let tak vyžrala, že jsem se zařekla, že už mi NIKDY NIKDO jednostranně tykat NEBUDE! Takže i když přijedou třeba manželovi příbuzní, které jsem v životě neviděla a nikdy už neuvidím a automaticky mi tykaj, tak jim drze tykám zpátky. Zatím se nikdo neodvážil ceknout co se to opovažuju jim tykat taky. Na to aby mi někdo tykal a já jak blbeček vykala jsem už fakt dost stará. Takže zakladatelko, jestli ti tohle jejich jednostranný tykání vadí, tak je nejvyšší čas to začít řešit, jinak budeš z té situace čím dál tím víc vzteklá a nakonec se to projeví i na vašich vzájemných vztazích. Držím palce ať to v klidu vyřešíš.

Jako asi tak, no. Tchanovcum to toleruju. Oni mi někdy vyknou někdy tyknou. Převážně tykaji. Z lasky k partnerovi to toleruju, ale považuji to za buranství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
13.1.21 17:53

@divine woman mne, kdyz někdo začne tykat, tak automaticky tykam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
13.1.21 17:59

@g.sandova Asi jsem děsná herdekbaba, ale tyknout mi si zkusili za celý život 2 lidi. Vocamcaď až pocamcaď. Já to tykání nevyhledávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
13.1.21 18:03
@divine woman píše:
@g.sandova Asi jsem děsná herdekbaba, ale tyknout mi si zkusili za celý život 2 lidi. Vocamcaď až pocamcaď. Já to tykání nevyhledávám.

No mnevuz ted taky mic lidí netyka. Působím jako kráva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
14.1.21 14:18
@g.sandova píše:
No mnevuz ted taky mic lidí netyka. Působím jako kráva
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
14.1.21 17:49

@g.sandova :mrgreen: Já prý mám vražedný pohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
14.1.21 17:51

@divine woman to já taky, kráva s vražedným pohledem, já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
14.1.21 17:55

@g.sandova Změň to na krasavici inteligentní s vražedným pohledem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
15.1.21 11:10
@divine woman píše:
@Bafonek A proč máš potřebu tykat?

Já ti ani nevím jestli je to o potřebě jim tykat. Spíš mě rozčiluje ta jednostrannost. Že maj pocit jak jsou oprávnění tykat a druhý je povinen vykat. Tůdle. Prostě aby jeden dospělý tykal a druhý vykal mi přijde hloupé. Opravdu už mi není 20. Ani 30. Dokonce ani 40. Toleruju to jen kvůli manželovi. Kdykoli to zkusí někdo jiný tak mu okamžitě tykám zpátky a může se třeba postavit na palici. Sama píšeš, že ti za život zkusili tyknout 2 lidi a že vocamcaď pocamcaď, že tykání nevyhledáváš. Vnímám to úplně stejně, taky ho úplně nevyhledávám. Ale když už tykání tak vzájemné a žádné já ti tykám a ty mě koukej vykat ty smrade. Na to už si ve svým věku s nikým hrát fakt nebudu. Asi působím jako kravka, ale fakt nejsem ;). Ani vlastně upřímně nevím z jakýho důvodu jsem začala být na to jejich jednostranný tykání tak strašně alergická, když mi to vlastně spousty let nevadilo. Možná je to už asi tím věkem, nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
15.1.21 11:23

@Bafonek ale o tom to je, o te jednostrannosti. O potřebě tykat ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
15.1.21 14:49

@Bafonek Ale jsou o generaci starší, pro mě je to vyjádření úcty. Ale poznali mě v nácti, teď už by to taky bylo divné :lol: a vlastně kromě tchánovců si v celé rozvětvené rodině komplet se všemi tykám, i s těmi skoro stoletými tetičkami z pátého kolena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
16.1.21 10:16
@divine woman píše:
@Bafonek Ale jsou o generaci starší, pro mě je to vyjádření úcty. Ale poznali mě v nácti, teď už by to taky bylo divné :lol: a vlastně kromě tchánovců si v celé rozvětvené rodině komplet se všemi tykám, i s těmi skoro stoletými tetičkami z pátého kolena.

Jo ti naši jsou taky o generaci starší a vlastně jsou taky jediní kdo si nechají vykat. A vyjádření úcty v tom já osobně nevidím. Spíš mi přijde, že ve větší úctě mám ty, co nemají potřebu si ji vynucovat nějakým přihlouplým vykáním. To vykání mi přijde po těch letech už spíš směšné než uctivé. Mě osobně by spíš opravdu zajímalo proč mi to u nich začalo tak hrozně vadit když mi to roky před tím vůbec nepřišlo. Asi je to tím, že si nechaj od každýho cumplocha tykat a já po x letech v rodině vykám a docela se před ostatníma za to stydím. Prostě mi to je tak strašně nepříjemný, že na ně rači nemluvím a tím se ty vztahy pokazily. Přitom taková blbost :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová