Tchyně blechy prázdniny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
27.7.22 07:43

Ať už ho poštípalo cokoli, pokud tam chce být a nevadí mu to, nechala bych ho tam. Blecha nebo komár, je to celkem fuk, moje děti z prázdnin na chatě taky jezdí sežrané až běda, ale to jsou prostě prázdniny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42858
27.7.22 07:48
@Anonymní píše:
Tohle mi vystrasilo no…

Tak nečti něco, co není ani pořádně přeložené do češtiny. Zkus nějaký věrohodný zdroj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
27.7.22 07:54

Taky jsme měli jedno léto zablešený byt od kotěte v dočasce. Blechy se totiž rády a hodně množ ve vedrech. Za mě jo přeháníš to. Kluka bych tam nechala, psovi prášek do salámu, vyprat deky, pelechy a je. Nejlepší zkušenost máme s tabletama comfortis, veterinář ti poradí podle váhy dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.7.22 07:59

Já bych klukovi nedávala ty otřesné boty na běžné nošení. To jsou boty k bazénu nebo na chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42858
27.7.22 08:07
@lamicina píše:
Taky jsme měli jedno léto zablešený byt od kotěte v dočasce. Blechy se totiž rády a hodně množ ve vedrech. Za mě jo přeháníš to. Kluka bych tam nechala, psovi prášek do salámu, vyprat deky, pelechy a je. Nejlepší zkušenost máme s tabletama comfortis, veterinář ti poradí podle váhy dítěte.

Psa? Dítě bych tím necpala. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.22 08:07

@Russet :mrgreen: boty jo, fakt řešíš tvl boty? Ty má u tchyně jako přezůvky 2× do roka a vyběhne s nima i na zahradu. Jinak mají všechny moje děti boty z obchodu za dost peněz a vůbec tohle není normální bože :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3998
27.7.22 08:09
@Havlova píše:

No jo :lol: to je moje chyba, určitě psa. Dítěti tak maximálně fenistil, aby se moc nedoškrabalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.7.22 08:09
@Anonymní píše:
@Russet :mrgreen: boty jo, fakt řešíš tvl boty? Ty má u tchyně jako přezůvky 2× do roka a vyběhne s nima i na zahradu. Jinak mají všechny moje děti boty z obchodu za dost peněz a vůbec tohle není normální bože :mrgreen:

Ty řešíš zase pokousané dítě u tchyně bordelářky, no. Jestli je kupuješ na dvě návštěvy ke tchyni, tak to jsou hodně drahé boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.22 08:11

@Russet jsou po bratrancovi. :nevim: klídek jo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.22 08:13

@Russet kvůli tobě a podobným hodně málokdy zakládám diskuze…tohle je proste reakce k posr.ni…

• Citovat
  • Upravit
5593

No tak holky pro Boha :roll: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
@Havlova píše:

třeba by to fungovalo :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.7.22 08:15
@Anonymní píše:
@Russet kvůli tobě a podobným hodně málokdy zakládám diskuze…tohle je proste reakce k posr.ni…

Reaguješ jako typická zakladatelka diskuzí. Sprostá a hned uražená. Boty po někom. To je další lahůdka… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42959
27.7.22 08:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.7.22 08:19
@prokr píše:
No tak holky pro Boha :roll: :kytka:

Tchyně není schopná ve své domácnosti vyprat a uklidit a ona se diví, že je dítě pohryzané. Pokud jsou to štěnice, doveze si je v oblečení domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová