Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Cenarius haha ampule spreje a obojky proti blecham jsme kupovali už xkrat..Je to tam celý zamoreny
Píšu TABLETU! To máš jistotu, že co kousne psa, to umře. A bez hostitele blecha moc nepřežije.
@Russet píše:
Mně přijde neuvěřitelný, že dítě nechá v zablešeném baráku, kde se neuklízí. Dítě se nejspíš nepřezouvá, nemyje a spí v zablešené posteli. Super.
A určitě si ani nečistí zuby!
Pro mě je směrodatné, že děcko je tam spokojené. Tak ať si užije. Doma ho pak postavím do vany, oloupu přirostlé špinavé hadry, vykoupu a pohoda. Jedeme domácí režim. U babičky babiččin.
Kdybys viděla, jak mi občas přijely děti z tábora…
Zakladatelce se omlouvam za OT, ale taky jste se zacaly drbat
?
Vlastne zacali, jsem si nevsimla, ze je tu i Cenarius.
Příspěvek upraven 27.07.22 v 08:40
Zakladatelko, já bych nejdřív očíhla, jestli je mlaďas poštípanej zvenku, tzn večer po návratu z lítačky, anebo ráno, jak vyleze z postele. A podle toho bych postupovala. Boty neboty ![]()
@inkakřivák píše:
@RussetA určitě si ani nečistí zuby!
Pro mě je směrodatné, že děcko je tam spokojené. Tak ať si užije. Doma ho pak postavím do vany, oloupu přirostlé špinavé hadry, vykoupu a pohoda. Jedeme domácí režim. U babičky babiččin.
Zakladatelka se bojí, že od blech něco chytne. To nezní jako pohoda.
@Russet píše:
Mně přijde neuvěřitelný, že dítě nechá v zablešeném baráku, kde se neuklízí. Dítě se nejspíš nepřezouvá, nemyje a spí v zablešené posteli. Super.
A co? Evidentně je tam spokojený a 2 tydny v roce mu to nijak zásadně neublíží.
@inkakřivák píše:
Prosím, prosím. Napřed ty hadry namoč, ať to nejde s kůží.
@ontarova.stara Ne, to mi způsobují jen řeči o vších. A kuš, už mě svědí hlava.
@Russet píše:
Zakladatelka se bojí, že od blech něco chytne. To nezní jako pohoda.
To je její problém. Dítě je v pohodě.
@Russet píše:
Napsat, že má zbavit dítě otřesných bot je útočení? Prášky si nevzal asi někdo jiný.
No, za otřesné je tu povazujes akorat ty, takze ano psat, ze ma zbavit dite bot, které se tobě nelibi a to v diskuzi, která resi neco úplně jiného, je útočení.
@inkakřivák píše:
Přesně tak, můj mladej přijel z puťáku s krosnou ve stavu, v jakém jsem mu ji nabalila, na sobě původní triko a trencle neidentifikovatelne barvy a špína z něj odpadávala. Skoro nebylo poznat, že je blonďák
a z krosny zmizely jen sušenky a paštika, prádlo bylo netknutý.
Příspěvek upraven 27.07.22 v 08:44
@Havlova píše:
Ono to nebývá tak dramatické, zejména v létě. Děcka se pravidelně máčí. Páni, někdy si říkám, co by ty místní hygienicky říkaly na naše dětství u babiček.
@inkakřivák píše:
To je její problém. Dítě je v pohodě.
Tchyně čuně taky. Takže je to cajk…
@Havlova píše:
Tak prvni krok je vzdy osprchovani na zahradě od hrubych necistot, tedy vlastně druhy, prvni je vysxpani nekolika kilo jehlici, piaku a hliny ![]()
@Russet píše:
Napsat, že má zbavit dítě otřesných bot je útočení? Prášky si nevzal asi někdo jiný.
Ano, je, protože to není předmětem diskuze.
Jestli tvoje dítě na kravení na zahradě nosí Keeny za dva tácy, tvoje věc. Ale nemysli si, že máš univerzální pravdu. Taky radši nechám děti na chalupě přeběhnout v podobných křuskách, než je pořád cepovat, ať se obují a likvidovat jedny boty za druhými. Hlavně, že je dítě spokojené. Jsou prázdniny proboha