Tchyně blechy prázdniny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42858
27.7.22 09:39
@Kelsey píše:
Ty si děláš srandu. Zítra mám balit děcka na týden do Prahy. Budu potřebovat návod. To víš. My jsme dědina. Tady se žije, tak nějak normálně. Aby to v té Praheeeee nebylo málo. Asi budu muset rozbít kasičku 🙊 🙈.

A proč? Oni v Praze nemohou chodit jako když jdou do jiné civilizace? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.7.22 09:41
@inkakřivák píše:
@Kelsey nedělej si násilí. Klidně je pošli v gumakach a ve zmijovce. Stejně se provalí hned, jak otevřou pusu. Vidláka z lontu prostě neschovas.

Oni tam stejně jedou na maltu :mrgreen:. Gumáky se v tom terénu budou hodit. Ségra má objednaný bagr na týden na stavbu. Náš otec to bude bagrovat zas. A nutně tam potřebuje všechna vnoučata. Tak velký bagr neviděli. To máš jedno. Sestra si hrdě drží náš přízvuk i tam. Její okolí je zvyklé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
27.7.22 09:42
@Kelsey píše:
Ty si děláš srandu. Zítra mám balit děcka na týden do Prahy. Budu potřebovat návod. To víš. My jsme dědina. Tady se žije, tak nějak normálně. Aby to v té Praheeeee nebylo málo. Asi budu muset rozbít kasičku 🙊 🙈.

Myslis, ze my v Brne jsme na tom lip :mrgreen:?

• Citovat
  • Upravit
74217
27.7.22 09:44
@Havlova píše:
A proč? Oni v Praze nemohou chodit jako když jdou do jiné civilizace? 8o

Já si dělám srandu samozřejmě. I tady mají hezké oblečení. Vybíráme teda něco na focení. Že potřebujeme pro naši babi všech pět pravnoučat vyfotit. Tak to tam sestra domluvila jejich fotografku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
27.7.22 09:47

@Kelsey Tak budou děcka stylový. A ty nemusíš balit. A oni se nemusí trápit se zavazadly. Že chce všechny vnoučata chápu. Taky mám raději, když jsou tu všichni a k tomu pár kamarádů. To pak nemusíš nic. Oni se zabaví, celkem na sebe dohlidnou, občas mezi ně hodíš jídlo a uskocis do bezpečí, občas zalepis odraná kolena a ty si letos v houpačce a čteš. Veget. Jeden dva, to je furt babí, co máme dělat, babí půjdeme tam? Babí pojď si zahrát. Otravují. Čili ideálně banda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
27.7.22 09:55
@Russet píše:
Dítě je má i na koberci. Takže je asi má na noze furt.

Promiň ale jsi praštěná a už to dost přeháníš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.7.22 09:58
@ontarova.stara píše:
Myslis, ze my v Brne jsme na tom lip :mrgreen:?

Brno? Ty mi do toho házíš vidle. Ontar tvrdil, že je od Olomóca. Tož si to doma ujasněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
27.7.22 10:00

@Kelsey Že on nakonec není ani mozkový chirurg? I ten šibal!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
27.7.22 10:05
@inkakřivák píše:
@Kelsey Že on nakonec není ani mozkový chirurg? I ten šibal!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.7.22 10:08
@inkakřivák píše:
@Kelsey Tak budou děcka stylový. A ty nemusíš balit. A oni se nemusí trápit se zavazadly. Že chce všechny vnoučata chápu. Taky mám raději, když jsou tu všichni a k tomu pár kamarádů. To pak nemusíš nic. Oni se zabaví, celkem na sebe dohlidnou, občas mezi ně hodíš jídlo a uskocis do bezpečí, občas zalepis odraná kolena a ty si letos v houpačce a čteš. Veget. Jeden dva, to je furt babí, co máme dělat, babí půjdeme tam? Babí pojď si zahrát. Otravují. Čili ideálně banda.

Zabalit si něco musí. Teda holky si to samy budou balit. Ty si do věcí mluvit nenechají, už jsou veliké a mají svůj vkus. Mladší si to taky zabalí sám. Ale tam proběhne cenzura. On je opravdu schopný, aby si vzal samé kraťasy, trenky, trika, že teď nic jiného nenosí. A ty křusky na pobíhání venku nesmí chybět. Jen jim všem třem musí vlézt vše do jednoho kufru. Že zpět jedou vlakem. Děda tam bude zůstávat o týden dýl. A naše děcka se musí vrátit na oslavu druhého dědy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
27.7.22 10:10
@Kelsey píše:
Brno? Ty mi do toho házíš vidle. Ontar tvrdil, že je od Olomóca. Tož si to doma ujasněte.

Pockej, kdysi nekde psal, jak brazdi svahy v Jizerkach.
Na druhou starnu by to vysvetlovalo, proc uz treti mesic netrefil domu.

• Citovat
  • Upravit
30332
27.7.22 10:12

Kupte prášek braveco. To co bude mít na sobě vychcípe a ještě to vybere okolí, protože blechy mají psa radši než lidi, takže se půjdou znova napít a bude po nich. Účinnost je kolem půl roku a tím se pak vyčistí i byt. My jsme s nima taky jednou bojovali a obojky, spreje atd. byla vždy jen týdenní záležitost a objevili se znova. Práškem jsme se jich konečně zbavili. A to že je poštípaný jen někdo nic neznamená. U nás jsem to odnášela já a dcera, zbytek rodiny byl OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
27.7.22 10:39

@Aspera Jo, braveco potvrzuji, máme 2 psy a 4 kočky a stačí prášek oběma psům a posbírají to spolehlivě i z koček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.7.22 11:05
@Pitaya1 píše:
A napadlo tě, že někde bývá koberec v chodbě? :think:

A chodí se po něm v botách, které se nosí ven? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.7.22 11:08
@prokr píše:
Promiň ale jsi praštěná a už to dost přeháníš :roll:

Zakladatelka si stěžuje, že je tchyně bordelářka, co není schopná dát psovi blbou tabletu a používá repliku z filmu. Dítě se evidentně nepřezouvá, leží na matraci na zemi, ve které se válí pes s blechami, ale já si nevzala prášek… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová