Tchyně blechy prázdniny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42959
27.7.22 11:53

@Russet Ty ses dnes na těch botách totálně kousla, co? No nic, každý má občas špatný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
27.7.22 11:54

@inkakřivák dělám to samé akorát se svýma dětmi. Věk 5 a 3 roky a 11měsíců. Od sousedky tři vnoučata 5, 11 a 11 roků. Dá se to na jednu zahradu, hodí se mezi ně jídlo a pití a ty máš hoodně času na kafe a pokec. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42959
27.7.22 11:55
@Jambik píše:
@inkakřivák dělám to samé akorát se svýma dětmi. Věk 5 a 3 roky a 11měsíců. Od sousedky tři vnoučata 5, 11 a 11 roků. Dá se to na jednu zahradu, hodí se mezi ně jídlo a pití a ty máš hoodně času na kafe a pokec. :mrgreen:

No jo, vždyť to je taky nejlepší strategie. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.7.22 11:57
@Russet píše:
A chodí se po něm v botách, které se nosí ven? :nevim:

Naše babi má taky koberec v předsíni/chodbě. A chodí se po něm v botách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.7.22 12:00
@Russet píše:
Tohle je foceno asi v obýváku podle velkého radiátoru. U nás na vsi na chodbě radiátory nemají a tam, kde se vstupuje v botách, tébichy nemáme.

To vůbec nemusí být obývák.
Vyfotím ti radiátory u babi na chodbě, až tam pojedu za tři týdny. To je totiž velká hala, chodba, veranda. Jsou tam dvě velké okna a pod každým je dlouhý radiátor. U nás se tomu říká veranda. Tak se dřív ty baráky stavily. Nevím proč. Ale děda ho tak taky postavil, že je tam velká veranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
27.7.22 12:00
@Betty MacDonald píše:
@Russet Ty ses dnes na těch botách totálně kousla, co? No nic, každý má občas špatný den.

Co si tak všímám v diskuzích, tak ho má čím dál častěji. Dřív mi přišla neutrální, teď je jedovatá a rýpe do všeho. No co už. Asi spíš blbé období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
27.7.22 12:02

A víte, že v jiných zemích se chodí v botách dokonce po celém domě, ne jen na koberci? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
27.7.22 12:04

@Kelsey Ale prosím tě, nelži. Chystáš se do Prahy, tam děcka vyfotí halu v hotelu a budeš tvrdit, že to je vaše? Děda stejně bydlí v pastousce, co je radiátor ani neví, babička vaří v kotli v prsku, a místo radiátorů mají v zimě v seknici krávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.7.22 12:05
@Russet píše:
Tak ohavné nebo jaké je přípustné slovo? Její dítě bude do pátku v humáči, ale otření se o gumové nekvalitní boty „vadí“. Nehledě na to, že v takových gumákách se ve 30 stupních dost potí nohy.

Jak často je nosíš, že tvrdíš, že se v nich potí noha? Mi teda přijdou pohodlné. Nic se mi nepotí. Jedině co. Tak čvachtají, když se vyleze z vody a strčí se do nich mokrá noha.
Tak se ti nelíbí. Ok. To je v pořádku. Ty si je nepořizuj sobě a ani dítěti. A druhé nechej, ať si je pořizují. Každého volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.7.22 12:09
@inkakřivák píše:
@Kelsey Ale prosím tě, nelži. Chystáš se do Prahy, tam děcka vyfotí halu v hotelu a budeš tvrdit, že to je vaše? Děda stejně bydlí v pastousce, co je radiátor ani neví, babička vaří v kotli v prsku, a místo radiátorů mají v zimě v seknici krávu.

Já se nikam nechystám. Musím hlídat medvěda. To moje děti se chystají. Nóbl hotel :lol:. Ten asi nepotkají. Teď jsem se snažila vypočítat, že kolik jich vlastně bude spát ve 3+kk bytě. Asi bude někdo spát na stavbě. Nebo na chodbě před bytem :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
27.7.22 12:12
@Barbucha3 píše:
A víte, že v jiných zemích se chodí v botách dokonce po celém domě, ne jen na koberci? :dance:

Ano, i my u nas v Hosticich umime byt svetovi.

@Kelsey Tak ti me napadlo, kdyz posilas decka do sveta, ze bych ti poslala Ontara na prazdniny, aby ti nebylo smutno a nevypadlas z rytmu. Klidne ho uloz k Azorovi do boudy, ja si ho pak odblesim.

• Citovat
  • Upravit
80472
27.7.22 12:12

@Kelsey příbal jim stan a můžou tábořit na stavbě.
Anebo se jednoduše nahází na celou plochu pokoje matrace a děcka se tam naskládají jako sardinky. Je to sice hodně hlučné, ale zatím se vždycky vešli. Jen musíš vydržet to hihnani, výkřiky a rvačky kdo kde a vedle koho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.7.22 12:23
@ontarova.stara píše:
Ano, i my u nas v Hosticich umime byt svetovi.@Kelsey Tak ti me napadlo, kdyz posilas decka do sveta, ze bych ti poslala Ontara na prazdniny, aby ti nebylo smutno a nevypadlas z rytmu. Klidne ho uloz k Azorovi do boudy, ja si ho pak odblesim.
Říkáš Brno. To není daleko.
Příbal mu montérky. Pracovní nasazení. Najdu mu nějakou práci na zahradě. Je třeba kopat jámu. Alespoň by se nemuselo čekat na kopátko, až bude mít čas. Spát může venku. Jídlo zajistím. Kávu máme.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.22 12:25
@Kelsey píše:
To vůbec nemusí být obývák.
Vyfotím ti radiátory u babi na chodbě, až tam pojedu za tři týdny. To je totiž velká hala, chodba, veranda. Jsou tam dvě velké okna a pod každým je dlouhý radiátor. U nás se tomu říká veranda. Tak se dřív ty baráky stavily. Nevím proč. Ale děda ho tak taky postavil, že je tam velká veranda.

Ano přesně tak ale už jsem psala že jde o chodbu  :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.22 12:48

@Russet moje dítě bude spát nahoře v pokoji svagrovcu, kde má krásnou čistou postel a peřiny co si tam svagrova privezla. A možná ho babka umyje a zuje mu i boty. Pes se do patra už nevysplha..

Mmch ty se tímhle zivis že na to máš čas? :nevim:
@Russet píše:
Mně to může být jedno. Ale zase jsem tu za tu špatnou já, ač je tchyně asi pěkná špindíra. Nechá spát děti v zablešených peřinách.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová