Tchýně mě nechce na oslavě, manžel ano

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
12.10.17 19:51
@Anna766 píše:
Nejela bych. Necítila bych se dobře tam, kde o mne doopravdy nestojí. A děti to taky vycítí si myslím. Nestojí to za to.Ale s manželem, až bude večer klid, tak bych si sedla, vysvětlila bych mu svůj postoj. A poděkovala mu že za mnou a naší celou rodinou, stojí.

cítím to stejně. Kdo se chová nevhodně je tchýně. Je škoda, aby se ti dva kvůli její nejapnosti rafli - na místě je vzájemné pochopení. On hájil svoji rodinu, což bych jako manžeka ocenila :potlesk: Ona posoudila všechna pro a proti, proti převážila a nechce se hrncovat tam, kde se necítí vítaná. Což by mě chpat on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.17 19:52
@Sany80s píše:
Já to chápu a za daných okolností za debila bude, když tam přijede bez tebe.
Nicméně bych se s ním domluvila, že když bude nějaké extrémní dusno(trošku asi stejně bude), tak jedeme zpět a pro příště bych se domluvila na tom, co jsem říkala.
Aby si někdo nemyslel, že bych chtěla manželovi nakazovat, že nesmí k rodičům. Tak to nemyslím, může jet kdykoli sám, ale když to tchyně postaví takhle, požádala bych ho, aby řekl, že v tom případě nepřijede ani on.
Ale teď bych fakt jela, i když ti tam bude na 100% nepříjemně.

jsem se bála, že se někdo vytasí s těmahle mýma skrytýma černýma myšlenkama, že takhle je to správně :mrgreen: dusno extra nebude, to si tam nedovolí, ne před manželem, ten hlídá jako ostříž, páč ví, co je jeho maminka zač a startuje na naši obranu, ona to ví, tak si dává pozor, myslím, že děti to nepocítí, ony to ty děti berou jak to je, jinak to neznají, od miminek, takže to chování je pro ně normální. Ale já, já hrozně nechci, ani ti neumím napsat, jak strašně moc nechci a jak se blbě cítím, ještě když vím, že si ona prostě dovolí říct, že my na oslavu tedy nejsme zvaní. Po tom všem tam prostě jet jako hurá, můžu na chlebiček, hurá. Moje sebeúcta dostane strašně na frak.

• Citovat
  • Upravit
14895
12.10.17 19:53
@Anonymní píše:
to vím, jenže vůbec netuším, jakej postoj mám teď zaujmout, jestli tedy to překousnout a kvůli němu jet, nebo mu vysvětlovat proč nechci a udělat, co cítí jako křivdu, že se za nás postavil, striktně řekl, že jeho rodina jede s ním, a teď tam přijede sám. On samozřejmě na tu oslavu chce, o chápu, ani bych nechtěla, aby nejel.

Nejela bych..ve finále to bude tragédie..tchýně nasr. aná že tam jsi, ty nasr..aná že tam jsi, děti znuděný..a o to horší to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
12.10.17 19:53
@Anonymní píše:
mně se tak strašně nechce, ta cesta tam je příšerná, přes 400km, jet jeden tam, a třetí zpátky, to je pro děti za trest a pro mě taky. Ach jo

Tak třeba tam zase dlouho nepojedete. Snad nejdřív na vánoce :think:

• Citovat
  • Upravit
6032
12.10.17 19:54

Tak se kousni a jeď jenom kvůli němu.
Popřej tchánovi, popřej tchýni.
A klidně si vymysli úplně jiný program v místě, kde bydlí. Prostě hodinku na oslavě a pak s dětmi někam vyraz po okolí. S omluvou: aby nezlobily dospělé…
Mysli si o nich své, ale manžela by stálo za to podpořit. Je fajn :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150064
12.10.17 19:55
@Anonymní píše:
jsem se bála, že se někdo vytasí s těmahle mýma skrytýma černýma myšlenkama, že takhle je to správně :mrgreen: dusno extra nebude, to si tam nedovolí, ne před manželem, ten hlídá jako ostříž, páč ví, co je jeho maminka zač a startuje na naši obranu, ona to ví, tak si dává pozor, myslím, že děti to nepocítí, ony to ty děti berou jak to je, jinak to neznají, od miminek, takže to chování je pro ně normální. Ale já, já hrozně nechci, ani ti neumím napsat, jak strašně moc nechci a jak se blbě cítím, ještě když vím, že si ona prostě dovolí říct, že my na oslavu tedy nejsme zvaní. Po tom všem tam prostě jet jako hurá, můžu na chlebiček, hurá. Moje sebeúcta dostane strašně na frak.

Naprosto rozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
12.10.17 19:55

Manzel udelal to co mel, zastal se te a cele rodiny. Ale chapu i tebe, ze se ti nechce. Asi bych jela jen tehdy, pokud by na tom manzel trval, prave proto, ze to „vybojoval“…uz kvuli nemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Waterfall
12.10.17 19:57

Tak bych na partnera šla jinak, až teda trošku vychladne. Řekni mu to, co jsi napsala mě. Že když pojedete všichni, musíte se věnovat dětem a protože se jim věnujete pouze vy dva, tak je ti líto, že nemá dostatek času na rodiče. Že mu i ty chceš dopřát čas strávený s nimi a zároveň pro tebe bude lehčí být s dětmi doma. Že hádka s jeho matkou s tím nemá nic společného a nejsi zapříčená primárně kvůli ní.

• Citovat
  • Upravit
14642
12.10.17 20:00
@Anna766 píše:
Naprosto rozumím.

Taky. To bych prostě nedala ani kvůli manželovi. Na to jsem příliš hrdá, a připadala bych si tam jako nějaká socka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
12.10.17 20:02
@nostress píše:
Taky. To bych prostě nedala ani kvůli manželovi. Na to jsem příliš hrdá, a připadala bych si tam jako nějaká socka.

Taky se přidávám do klubu hrdých žen, které by za této situace nejely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
12.10.17 20:02
@Anonymní píše:
Jenže já ho znám, vím, že chce jet jako rodina, on a jeho rodina, nechce jet bez nás, zároveň chce jet rodičům na oslavu. Vím, že je to zapeklité, jen to potřebuju s někým rozebrat a nemám s kým. Tady to kamarádkám nechci říkat.

Ja bych rekla, ze on se svoji mamou bojuje. Ze ho asi mrzi jaky ma vztah k detem a neni ochotny to prijmout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
12.10.17 20:03
@Anonymní píše:
Jenže já ho znám, vím, že chce jet jako rodina, on a jeho rodina, nechce jet bez nás, zároveň chce jet rodičům na oslavu. Vím, že je to zapeklité, jen to potřebuju s někým rozebrat a nemám s kým. Tady to kamarádkám nechci říkat.

No tak se manžela zeptej, jak si to TAM představuje, že se bude dít, když pojedete všichni :think: Jestli je ochotný trávit čas a bavit děti…
Přece nebudou děti někde mimo 8o a ty s něma :zed: sama…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.10.17 20:06
@Tunrida píše:
Tak třeba tam zase dlouho nepojedete. Snad nejdřív na vánoce :think:

už tam letos vůbec nepojedeme a rozhodně ne na Vánoce, ona zase tolik o nás tchyně nestojí. o manžela ano, o nás tak moc ne. Teď tam měl manžel jet s dětma, já mám týden práci a budu mimo domov, tak že on pojede k rodičům, viděli se naposledy v létě, bylo to naplánované, děti uvolněné a tchyně si to pak rozmyslela a volala, že ne, že ať nejezdí, že jí bolí ruka a nebude ukolo nich skákat, že by ještě mohla být nepříjemná na děti. Doslova. Takže my už tam letos nejedeme určitě, měli přijet oni na tu oslavu sem, tady by to bylo v restauraci, je nás hodně, děti by měly okolo sebe děti, jejich devět tak nějak věkově po roce od sebe, a byl by klid, Dneska to tchyně takhle zkomplikovala.

• Citovat
  • Upravit
14642
12.10.17 20:07
@Mišuna píše:
No tak ted proti sobe stoji kdo bude za debila z vas dvou. Bud on, kdyz prijede sam ( i kdyz ja to tak uplne jak to tady zaznelo v nekolika prispevcich necitim ) nebo ty, kdyz se nacpes na tri dny nekam, kde o tebe nestoji.
Da se ubytovat jinde a na narozeniny jit jen na otocku? Pripitek, poprat, darek a odchod?
Za sebe jen opakuju, ze bych to nepodstoupila. Muj muz by to pochopil.Příspěvek upraven 12.10.17 v 20:04

Myslím, že by za těchto okolností a v této rodině by ani nebyl za debila. Spíše by byli rádi, že nakonec stejně nepřijela ona i děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
12.10.17 20:09

Nečetla jsem celou diskuzi, pouze chci napsat svůj názor. Pokud by se mě manžel takto zastal, tak bych si toho velmi vážila. Pro každého muže je velmi těžké postavit se svým rodičům, hlavně mamce. I kdyby to pro mě mělo znamenat, že prostě budeme cestovat - vždyť si můžeš cestou najít i další cíl, něco, co by zaujala tebe i děti a udělat si z toho hezký výlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová