Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A nechystaji se treba rozdavat financni dary? I to by mohl byt duvod k narizene absenci partneru… ![]()
@ivik21 píše:
No tak děti nejsou plyšáci, aby někde seděly jak zařezané…A co tak jen poobědvat a vyrazit po stopadesátéprvní na výlet…
A při protestech tchýně, např. že si manžela neužila, atd., ji právě odpovědět, že jste rodina a děti se nudí a k boudě je před barákem neuvážeš, nebo tak něco
no jo, ale víš jak, se tam potáhnu, ta cesta má přes 400km, pojedem v pátek odpoledne, po celé D1 z Prahy, už to mě jímá hrůza, abych s nimi šla v sobotu tam na konci světa po stoprvní na nějaké místo, manžela bych nechala na oslavě, úplně postrádá ligiku tam jet, aby tam pak nebyl, a v neděli po obědě zase zpátky. Ježiš marjá, to je tak k ničemu. A že se děti nudí, to pro ni není argument, na to nám odpovídá, že nechápe, že se děti nudí, ona se nikdy nenudila, proč si nevezmou knihu a nečtou si. To už je taky stokrát vedená debata. ![]()
@Malaga píše:
A nechystaji se treba rozdavat financni dary? I to by mohl byt duvod k narizene absenci partneru…
ne
Nejela bych a uz bych to neresila. Delej veci, aby vyhovovaly tobe, pokud to teda jen trochu jde. Manzel te snad zna ne?…
Ostatni tam taky nebudou a vy se tam potahnete tchyni natruc…to mi taky neprijde vhodne…
Anonymní, a co se dohodnout s manželem, že se vymluvíte na nemoc dítěte. Prostě manžel řekne, že jedno z dětí mělo v noci na pátek horečku, vy zůstanete doma, on si zachová tvář, rodiče budou spokojení… To by nešlo??
@Martina D. píše:
Anonymní, a co se dohodnout s manželem, že se vymluvíte na nemoc dítěte. Prostě manžel řekne, že jedno z dětí mělo v noci na pátek horečku, vy zůstanete doma, on si zachová tvář, rodiče budou spokojení… To by nešlo??
však tcháni tam vůbec děti ani snachu nechtějí
Necetla jsem celou diskuzi.
Ale ja bych nejela. Ne proto, z nejake hrdosti nebo nastvani. Ale proto, ze bych dokazala pochopit, ze tchyne to chce oslavit proste jen s manzelem a svymi detmi. A takhle bych to i svemu muzi vysvetlila. Podekovala bych mu uprimne za to, ze se me takto zastaval.
@Martina D. píše:
Jenže tady vůbec nejde o ty tchány, ti budou spokojeni když chlap dorazí sám chápeš? Tady jde o manžela zakladatelky přece. Jde o to jestli nejet kvůli sobě, nebo jet kvuli tomu že o to manžel tak bojoval a postavil se za rodinu.
@Anonymní píše:
no jo, ale víš jak, se tam potáhnu, ta cesta má přes 400km, pojedem v pátek odpoledne, po celé D1 z Prahy, už to mě jímá hrůza, abych s nimi šla v sobotu tam na konci světa po stoprvní na nějaké místo, manžela bych nechala na oslavě, úplně postrádá ligiku tam jet, aby tam pak nebyl, a v neděli po obědě zase zpátky. Ježiš marjá, to je tak k ničemu. A že se děti nudí, to pro ni není argument, na to nám odpovídá, že nechápe, že se děti nudí, ona se nikdy nenudila, proč si nevezmou knihu a nečtou si. To už je taky stokrát vedená debata.
Přečetla jsem to celé a mě prostě příjde, že ty nechceš jet. Prostě hledáš argumenty, protože tobě se nechce. Já bych jela, popřála tchyni i tchánovi, poobědvala i s dětmi. Odpoledne vzala děti na vycházku, klidně na celé odpoledne a manžela bych nechala na oslavě. Pak bych se vrátila s dětmi na večeři a pokud byste neměli kde spát, měla bych už někde zabukovaný pokoj (určitě tam někde něco je ve vašich fin. možnostech - penzion nebo tak něco)
Kdo chce, hledá možnosti, kdo nechce, hledá výmluvy.
Navíc oni s nimi počítají a je vidět, že by tam manžel měl být, vlastně i zakladatelka ví, že tam manžel prostě musí být, tatínek mu slaví vysoké kulatiny…
Je moc fajn, že zakladatelka ctí jeho rodiče…
Pro ty co tu píšou a nečtou celé, tak manžel tam zkrátka musí a byl by naštvaný jet sám, což se od něj původně čekalo…
@mall1976 píše:
Přečetla jsem to celé a mě prostě příjde, že ty nechceš jet. Prostě hledáš argumenty, protože tobě se nechce. Já bych jela, popřála tchyni i tchánovi, poobědvala i s dětmi. Odpoledne vzala děti na vycházku, klidně na celé odpoledne a manžela bych nechala na oslavě. Pak bych se vrátila s dětmi na večeři a pokud byste neměli kde spát, měla bych už někde zabukovaný pokoj (určitě tam někde něco je ve vašich fin. možnostech - penzion nebo tak něco)
Psala jsem to podobně, jet by měla a zabavit děti mohou oba, když se manžel za ně tak pere ![]()
Ale řeči o náročné cestě a konci světa… ![]()
@mall1976 píše:
tak nevím, jak jsi to četla, tcháni tam zakladatelku ani její děti NECHTĚJÍ!!!
tak pro mě je silně za čarou vnucovat se někam, kde mě nechtějí
@mall1976 píše:
Však píše že nechce jet ![]()
@stinga píše:
tak nevím, jak jsi to četla, tcháni tam zakladatelku ani její děti NECHTĚJÍ!!!
tak pro mě je silně za čarou vnucovat se někam, kde mě nechtějí
Já se omlouvám, ale já tu mám občas pocit že lidi neumí číst, chápat.
Máte super vztah spolu

Jela bych, když s vámi počítá