Tchýně mě nerespektuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6555
31.3.12 19:41

Ono bys měla být naštvaná v tomhle případě ale hlavně na přítele, protože ten se vykvajznul na to mamince říct, že holka je nemocná…A jestli to není na malé vidět, tak tchýně není vědma…Ale jako chápu, alergie je alergie, jen o tom přemýšlej, než jí zprdneš na dvě doby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.12 19:50

jedna velice pravdivá věta: člověk si k Vám dovolí tolik, kolik vy sami mu dovolíte.

• Citovat
  • Upravit
1122
31.3.12 20:24

Taktéž bydlím s přítelem u jeho rodičů v dvojdomku, kde dolní patro obývají tchánovci a jeho sestra a v horním patře sme my.
Ted čekáme miminko a taky se uplně hrozim toho, jak to bude fungovat. Já furt prostě beru to, že bydlíme sami. Nechci je každej den potkávat, každej den se snima bavit, jelikož kdyby sme bydleli někde v paneláku, tak je taky tak často nevídám, a takhle to hodlám praktikovat i po narození malý pipky.
Neexistuje aby tu byla nakvartýrovaná každej den, a už vubec ne, že když ji příjde návštěva, že si nahoru vykráčí že se jdou podívat. Vubec to musím hned od začátku zatrhnout. Musí si uvědomit ,že bydlíme sami, kdyby sme bydleli jinde, tak nás taky tak často nevidi.

Navíc je taková trochu jednoduší, a taky mě občas vytočí, protože má tak debilní kecy, že by mi z thoo hráblo.
Například: Mojí mamce je 41 let, a bude babičkou, svoji roli vzala uplně ukázkově a ano i když je mladá nehá si řikat babičko:) ještě aby ne.
Tchýně přišla s nápadem, protože hlásí že se na babičku ještě cítí mladá (55letá šlupka- nic proti starším lidem) a že cituji: " To dítě mi dlouho neřekne že sem babička" , že jí malá bude řikat jménem. No taky sem na to raději nic neřekla, ale řekne to předemnou ještě jednou a už ji na to něco řeknu.
Nebudu motat malýmu dítěti hlavu s rodinýma příslušíkama, že všem řiká nějak a jí jménem. to at raději neni nic. Nehledě na to, že jako až by se konečně rozhodla že se na bábu cejtí, dítěti bude třeba už 15 let, a vysvětlete mu najednou že má místo Heleno řikat babi. Pakárna prostě.

Takovýto soužití je vážně občas hozný. Těžší na tom je, že je mi pak líto přítele, kterej sice stojí za mnou, ale nechci zas bejt nák zlá na jeho rodinu, když on tu moji tak miluje.
Pak je taky dost blbí to, že i kdyby sme se chtěli odstěhovat, tak jak už někdo psal, vrazili sme tady do toho spousta peněz, a ještě vrazíme, a je těžký se toho pak vzdát, jelikož je by vživotě nenapadlo něco investovat do bydlení a barák by akorád schnil špínou, bordelem a nesmyslnýma krámama.

No sama jsem zvědavá jak to po porodu bude. Každopádně je fakt, že pokud si nedupneme hned ze začátku, tak pak už to je o dost horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
31.3.12 21:21
@liliannoel píše:
Taktéž bydlím s přítelem u jeho rodičů v dvojdomku, kde dolní patro obývají tchánovci a jeho sestra a v horním patře sme my.
Ted čekáme miminko a taky se uplně hrozim toho, jak to bude fungovat. Já furt prostě beru to, že bydlíme sami. Nechci je každej den potkávat, každej den se snima bavit, jelikož kdyby sme bydleli někde v paneláku, tak je taky tak často nevídám, a takhle to hodlám praktikovat i po narození malý pipky.
Neexistuje aby tu byla nakvartýrovaná každej den, a už vubec ne, že když ji příjde návštěva, že si nahoru vykráčí že se jdou podívat. Vubec to musím hned od začátku zatrhnout. Musí si uvědomit ,že bydlíme sami, kdyby sme bydleli jinde, tak nás taky tak často nevidi.

Navíc je taková trochu jednoduší, a taky mě občas vytočí, protože má tak debilní kecy, že by mi z thoo hráblo.
Například: Mojí mamce je 41 let, a bude babičkou, svoji roli vzala uplně ukázkově a ano i když je mladá nehá si řikat babičko:) ještě aby ne.
Tchýně přišla s nápadem, protože hlásí že se na babičku ještě cítí mladá (55letá šlupka- nic proti starším lidem) a že cituji: " To dítě mi dlouho neřekne že sem babička" , že jí malá bude řikat jménem. No taky sem na to raději nic neřekla, ale řekne to předemnou ještě jednou a už ji na to něco řeknu.
Nebudu motat malýmu dítěti hlavu s rodinýma příslušíkama, že všem řiká nějak a jí jménem. to at raději neni nic. Nehledě na to, že jako až by se konečně rozhodla že se na bábu cejtí, dítěti bude třeba už 15 let, a vysvětlete mu najednou že má místo Heleno řikat babi. Pakárna prostě.

Takovýto soužití je vážně občas hozný. Těžší na tom je, že je mi pak líto přítele, kterej sice stojí za mnou, ale nechci zas bejt nák zlá na jeho rodinu, když on tu moji tak miluje.
Pak je taky dost blbí to, že i kdyby sme se chtěli odstěhovat, tak jak už někdo psal, vrazili sme tady do toho spousta peněz, a ještě vrazíme, a je těžký se toho pak vzdát, jelikož je by vživotě nenapadlo něco investovat do bydlení a barák by akorád schnil špínou, bordelem a nesmyslnýma krámama.

No sama jsem zvědavá jak to po porodu bude. Každopádně je fakt, že pokud si nedupneme hned ze začátku, tak pak už to je o dost horší. [/citatak aspon víš že musíš si dupnout hned na začátku jinak dopadneš jak já a bude ti srát na hlavu jako mě!!! co se týká toho že to nevěděla nebo že jí to pítel neřekl tak sakra snad když venku poprchává fouká studenej vítr a to silně tak sní jen ve dvou mikinách a v sandálkác nepujdu a ještě mi jí vrátila pročuranou ani jí nepřebalila a plenky doma má

• Citovat
  • Upravit
1288
31.3.12 21:29

tak to bych jí asi dala kdyby byla ještě ke všemu pročůraná! :cert: Tchyně zase malé pořád nadává,když se počůrá,vím je jí už 2,5,ale při hře prostě občas zapomene,mně se doma počůrá fakt vyjímečně,jenže je zvyklá mít nočník na dohled,tchyně čeká že půjde sama na velký záchod :roll: což je nesmysl,nedosáhne tam! Tuhle jí přede mnou řekla,že když se počůrala nebude si s ní hrát,tak jsem jí na to odpověděla,že nemusí,že se jí nikdo neprosí,ale malé to bylo v tu chvíli líto. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
31.3.12 21:35
@janinka4444 píše:
tak to bych jí asi dala kdyby byla ještě ke všemu pročůraná! :cert: Tchyně zase malé pořád nadává,když se počůrá,vím je jí už 2,5,ale při hře prostě občas zapomene,mně se doma počůrá fakt vyjímečně,jenže je zvyklá mít nočník na dohled,tchyně čeká že půjde sama na velký záchod :roll: což je nesmysl,nedosáhne tam! Tuhle jí přede mnou řekla,že když se počůrala nebude si s ní hrát,tak jsem jí na to odpověděla,že nemusí,že se jí nikdo neprosí,ale malé to bylo v tu chvíli líto. :(

proboha vždyt je to normální když se počurá já jsem se počurala ve škole asi ve 3 třídě ale to už jsem nemohla vydržet a jak muže chtít u takového malého títěte aby si došlo na velkej záchod NO NEMÁM SLOV a ještě že si sní jinak nebude hrát no koukám že nemám jen já takovou tchýni kravku

• Citovat
  • Upravit
1122
31.3.12 21:37

je fascinující jak sou tchýně prostě takový takový:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
31.3.12 22:01
@liliannoel píše:
je fascinující jak sou tchýně prostě takový takový:D

takový… :poblion: prostě vystřelit na Mars

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
31.3.12 22:09
@janinka4444 píše:
takový… :poblion: prostě vystřelit na Mars

jo a já ji tam vystřelím hned

• Citovat
  • Upravit
1288
31.3.12 22:13
@Zuzka a verunka 2mesice píše:
jo a já ji tam vystřelím hned

tak to tam budou ty naše megery spolu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
31.3.12 22:48

tak tu moji tam taky pošlu za ostatníma,nebo ji koupíme s chlapem letenku na dovolenu ale bez zpáteční letenky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
31.3.12 22:56
@mamina25 píše:
tak tu moji tam taky pošlu za ostatníma,nebo ji koupíme s chlapem letenku na dovolenu ale bez zpáteční letenky :mrgreen:

a hooodně daleko,aby se nemohla jen tak vrátit nebo jí to alespoň dlouho trvalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.12 23:09
@Zuzka a verunka 2mesice píše:
tak jinak, jde o to že tchánovci mě nikdy nebrali ani brát nebudou to už vím, tchýně mi to řekla do očí.Jenže co mám dělat když chci něco rozumě řešit a on mi řekne abych toho nechala.A duvod tchán říkal že prej když se nebudeme chovat podle jejich pravidel tak že se mužem sbalit a jít kam chcem já bych šla hned ale přítel ten se nechce hnout.Tady jde hlavně o to aby přítel začal trochu jednat a né že si od nich nechá nasrat na hlavu a tím pádem to dělají i mě.On se prostě nechce hádat ikdyž jsem tchýni řekla slušně to a to tak stejně to udělala po svém.Derka nemuže čokoládu ona to ví astejně ji malé dala tak mi řekněte zda by vás tohle nenaštvalo a říkala jsem jí to vícekrát.Nehledám vinu jen na nich já je mám taky ale né každý má super tchýni třeba jako vy pokud ano máte štěstí

Ahoj no s těma tchýněma to bude problém snad všude ;) já už jsem to vzdala sice nejsem ve stejné situaci jako ty, ale když jsem ji něco řekla, ať už se to týkalo všeho možného tak jo jo a za 2 sekundy to vypustila a hádat se s ní fakt nechci, když vím, že nervy mám jen jedny a ona to stejně za pár dnů bude dělat zase, je to prostě kolotoč :cert: taky klasika všude byla dvakrát všechno zná nejlíp atp. :cert: jen na to kývnu a dělám si po svým :palec: kolikrát ještě dělám naschvály a provokuju, nemá ráda když nakupuju malé po netu věcičky anebo když ji řeknu svůj názor a ten její je pochopitelně jiný, ale v tvé situaci bych ji důrazně řekla, že jestli malé bude dávat čokošku a brát ji ven nachlazenou tak ji prostě nebude vídat bez tebe, já bych ji teda taky ven tchýni nedala prostě bych i zalhala že má dost horečku a ven prostě nesmí a hotovo :pocitac: a jestli vydíraj tím, že se můžete vystěhovat tak to je teda pěknej hnus :evil: a přítel bude asi taky mamánek :roll: když se tě ani nezastane, ten můj taky byl musela jsem převychovat :pankac: hold rodinu si člověk nevybere :P tak hodně zdaru :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1710
1.4.12 00:00

Mně přijde největší problém v tvém příteli než ve tchýni.Snad jsem četla dostatečně pozorně,ale ona neřekne tobě,že jí vadí,že jdeš za kamarádkou,ona to údajně řekne příteli a ten zas tobě.....Jeho nechápu,proč neřekne mámě,co je jí po tom a ani nechápu,proč ti takovouhle věc říká.A když už,tak bych šla za tchýní a narovinu se jí zeptala,co jí na tom vadí?Obě jste jak malé a vyřizujete si věci přes něj.Jsi naštvaná na ní,že vzala malou ven,ale přítel jí neřekl,že je nemocná,aby jí ven nebrala.Proč,když jsi jí tam nechtěla původně ani dát jsi jí tam nedonesla sama a neřekla,že je to jenom na chvilku,že je nachlazená a má teplotu?A pochopila jsem dobře,že ona natáčela tvůj porod?Co tam proboha dělala,tchýně u porodu?A i kdyby jste ho natáčeli vy,tak proč jí ho dáváte k dispozici nebo proč jí ho vůbec pouštíte? 8o Vím,že to asi nechceš slyšet,ale vinu nevidím jenom ve tchýni,ale i v tvém jednání.Jste dvě dospělé ženské!Nechci se tvého přítele zastávat,ale v něčem mi to trochu přijde jako žabomyší války (nemluvím o čokoládě nebo braní ven v nemoci apod.),ale dost dobře si dokážu představit,jak mu musí lézt na nervy,že přijde z práce a mezi dveřma se na něj vyřítí matinka a žaluje a vejde do druhých dveří a tam se na něj vyřítíš ty a žaluješ a on to má vyřešit,když u toho ani nebyl… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
1.4.12 00:23
@tetes píše:
A pochopila jsem dobře,že ona natáčela tvůj porod?Co tam proboha dělala,tchýně u porodu?A i kdyby jste ho natáčeli vy,tak proč jí ho dáváte k dispozici nebo proč jí ho vůbec pouštíte?

To bylo první, co mě zarazilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová