Tchýně mě nerespektuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12959
4.4.12 10:09

Zuzi a nemůžeš se teď sebrat a s malou odjet alespoň na pár dní za tvou mamkou? Myslím,že vypadnout by ti prospělo.
S tím miminkem je mi to moc líto, drž se :hug:

Já vás, co bydlíte pod jednou střechou společně s tchány, obdivuju..My jsme bydleli cca rok a myslela jsem ,že se zblázním..Měla jsem pocit,že tch. si myslí, že Maty je její a že si ho chce vychovávat..Vztahy se poničily a doteď to není ok a asi už ani nikdy nebude :roll:
Hlavně ,že mě všichni varovali a já nevěřila :mrgreen: No jsem ráda ,že jsem pryč a už nikdy víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
4.4.12 11:23
@Zuzka a verunka 2mesice píše:
zdravím vás holky, tak po pár dnech se zase ozývám.Tak se to u nás pěkně pohnulo přítel odjel v neděli to práce a tchýně hned po jeho odjezdu za mnou přišla a začala po mě ječet že to dítě není přítelovo že jsem ku… a podobně.A co řekla o své vnučce že je mrcha.Já jsem se tak vstekla že jsem mylsela že jí jednu vrazím daleko jsem do toho neměla tak jsem se vstekla až mi stoho bylo blbě ráno jsem začala špinit no a u dr jsem zjistila že jsem o miminko přišla takže tchýně má radost já jsem na prášky přítel v práci a já sedím a přemejšlím že mě chce tchýně dostat do cvokárný já jsem z nervama uplně v pr...... :zed:

Děvče, běžte odtamtud proboha :( . To už je opravdu psychoterror. Já jsem mírná povaha, ale jednak baba by takovou chytila, že by vzala druhou o futra. A druhak bych okamžitě udělala vše pro urychlený odchod.

• Citovat
  • Upravit
poletucha poletava
4.4.12 11:54

jÁ BYCH ŠLA HNED. JDE o to že moje mám bydlí daleko a sama s roční holkou jet vlakem nebo busem no nevím.Mužu jet k sestře ta bydlí na kladně zas tak daleko to není.Už jsem jí volala řekla že mám u ní dveře otevřené ikdyž naše vstahy nikdy dobré nebyly.Ale chápe to.já prostě nechápu co jsem tchýni udělala že je na mě tak hnusná.Ale dneska jdu ke kamarádce a budu tam tak dlouho dokud nepojedu k segře.Pořád si kladu otásku proč zrovná já mám takovej hnusnej život.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.12 12:23
@Anonymní píše:
no my to nemůžeme řešit dopředu, tchýně nám celý barák nenapíše, bylo by to i nefér k ostatním a na vyplacení nemáme ani teď. Takže u nás se to asi pak bude muset opravdu prodat 8o

No, my to chtěli dříve i vykoupit(to jednak byly i odhady úměrné), pak bych i šla pryč - měli jsme na to tehdy i věk i elán, pak to zahráli do autu, pak po nás chtěli, abychom zaplatili novou střechu (celou) - na to jsme nemohli přistoupit, neměli jsme na to. Pak jsem se šprajcla já, protože zaplatit střechu na půjčku bych musela já a teď bych ji ještě platila znova - protože tak: platit jsme museli všecko napůl(máš nemáš, ber kde ber), ale mně by bylo možný kdykoliv vyhodit pod most - na katastr jsem nebyla zapsána ani desetinou). Ani jsem si to tehdy moc neuvědomovala a dokonce bych to i udělala, pro klid. Naštěstí byli lidi, kteří mi to tenkrát včas rozmluvili.....

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.12 12:32
@Zuzka a verunka 2mesice píše:
jÁ BYCH ŠLA HNED. JDE o to že moje mám bydlí daleko a sama s roční holkou jet vlakem nebo busem no nevím.Mužu jet k sestře ta bydlí na kladně zas tak daleko to není.Už jsem jí volala řekla že mám u ní dveře otevřené ikdyž naše vstahy nikdy dobré nebyly.Ale chápe to.já prostě nechápu co jsem tchýni udělala že je na mě tak hnusná.Ale dneska jdu ke kamarádce a budu tam tak dlouho dokud nepojedu k segře.Pořád si kladu otásku proč zrovná já mám takovej hnusnej život.

Taky jsem byla na tom podobně, málem jsem se dostala do deprese jako nemoci, pořád jsem hledala chybu v sobě, že jsem asi já špatná. Já neměla kam utéct, segra měla tři děti a druhého manžu, naši byli po smrti(zemřeli oba v šedesáti). Jdi s dcerkou pryč,dokud je čas a dokud máš kam. I ke svojí mamce bych klidně šla. Vlakem se s prckem cestovat dá.
Držím ti pěsti

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.12 13:11

Ahojky,mám podobnou zkušenost,má tchýně je to samé.Také jsme bydleli v jednom domě.Všechno zhruba klapalo do té doby než se narodil syn.Pak začly ty samé problémy,prý se o něj nestarám,ona ho chce do péče,udání na sociálce,stížnost u pediatra,chodila mi pozdě z procházek,mlátila 3 měsíční miminko…Když jsme jí pak zakázali kontakt s malým tak začla být hnusná na mě i manžela.Začla mě fyzicky napadat,vyhrožovat…Museli jsme se odstěhovat i když dům už byl psaný na manžela.Po roce jsme řešily co dál a nakonec jsme je vyplatili a oni se odstěhovali.Nechtěli totiž žádnou domluvu podobrém.Problémy s ní máme i dnes,mstí se a poštvala proti nám celou rodinu.Nikdo nechce věřit tomu,že by ona mohla něco takového dělat,samozřejmě před nimi vše popřela.Nakonec jsem na vině já,že jsem je prý vyštvala z domu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.12 14:06
@Anonymní píše:
Ahojky,mám podobnou zkušenost,má tchýně je to samé.Také jsme bydleli v jednom domě.Všechno zhruba klapalo do té doby než se narodil syn.Pak začly ty samé problémy,prý se o něj nestarám,ona ho chce do péče,udání na sociálce,stížnost u pediatra,chodila mi pozdě z procházek,mlátila 3 měsíční miminko…Když jsme jí pak zakázali kontakt s malým tak začla být hnusná na mě i manžela.Začla mě fyzicky napadat,vyhrožovat…Museli jsme se odstěhovat i když dům už byl psaný na manžela.Po roce jsme řešily co dál a nakonec jsme je vyplatili a oni se odstěhovali.Nechtěli totiž žádnou domluvu podobrém.Problémy s ní máme i dnes,mstí se a poštvala proti nám celou rodinu.Nikdo nechce věřit tomu,že by ona mohla něco takového dělat,samozřejmě před nimi vše popřela.Nakonec jsem na vině já,že jsem je prý vyštvala z domu.

Taky jsem to vždy přece byla já, kdo štval, kdo - údajně - nenáviděl, kdo mohl za její nemoci, nesnáze - prostě za všechno. Já vydržela, ale bylo to o fous.

• Citovat
  • Upravit
poletucha poletava
4.4.12 14:11

no tak koukám nejsem vtom tak uplně sama tchýně zase chodí po kamarádkách a každýmu říká jaká jsem hrozná matka že jsem mladá blba že jsem špína že neumím vařit prát hledá na mě chyby ale sama se na sebe nekoukne

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
4.4.12 14:39

@Zuzka a verunka 2mesice ty brdo.Tak řekni manželovi co ti tchýně řekla a provedla,co o tobě povídá.Pokud by byl na její straně tak si s ním promluv,pokud bys byla pořád špatná ty u něj tak asi řešení je jet k rodičům a řešit co dál.Já bych dostala asi šok,kdybych kvůli ježibabě potratila,do smrti by to měla na talíři.At se podívá sama na sebe nějaká tchýně.Ale pokud by manžel nestál při mě asi bych odešla.Drž se máš to hodně těžké.

• Citovat
  • Upravit
1452
4.4.12 20:10

@Zuzka a verunka 2mesice
Zuzko, ty si to NEMUSÍŠ nechat líbit takové chování, těžko říct, jestli si kvůli ni přišla o mimnko, ale ja bych ji to teda pěkně nechala sežrat, podle toho, jak se tvůj partner zachová, až přijde z práce zjistíš, jestli to má vůbec cenu mezi vámi..holka drž se, a veř si! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
4.4.12 22:34

Zuzi - no to je síla 8o souhlas s Naimou, já sem taky mírná povaha ale udělat mi něco takovýho tak jí něčim praštim po hlavě :cert: a do smrti by měla na talíři, že sem kvůli ní přišla o mimčo :cert: určitě to řekni příteli, měl by stát při Tobě a hlavně pryč ........... drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
4.4.12 22:41

Hlavně opravdu odejdi! Protože když bys přešla i tohle, co se teď stalo, tak to už budeš přecházet vždycky všechno a tchýně z tebe pomalu ale jistě udělá trosku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.12 10:02

Prosím Tě, zakladatelko, co na toto manžel?
A fič pryč, máš kde být (sestra, mamka), můžete do podnájmu - tuším že jsi toto psala, na co čekáš? Tam kde jsi Ti holka pšenka nepokvete…
Ale doufám, že nepíšeš jen tady, ale že už jsi mluvila s manželem, záleží i na tom, jak se k tomu postaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
6.4.12 19:07

Zakladatelko, tak to je mi líto. Tchýně je asi megera a s tím nic neuděláš, v jejím věku už se těžko změní.

Průser je, že není manžel na tvý straně, to je základ dobrýho vztahu, že v situacích, kdy je právo na tvé straně, nebo se tchýně chová špatně, tak by měl by stát při tobě.
Ty a dcera jste teď jeho rodina, s matkou by se měl sice snažit vycházet dobře, ale jinak by jsi měla být jeho prioritou ty. Vůbec nechápu, že když si mu třeba tchýně na tebe stěžuje, že jí okamžitě neutne, že ho to nezajím

Podle mě jediná možnost jak zachránit vztah je buď se odstěhovat a nebo musí přítel úplně změnit postoj a stát za tebou. Jinak to vidím bledě. Každopádně s takovou tchýní bych pod jednou střechou dlouho nevydržela.

Promluvila bych si s ním o tom všem dost důrazně, že o tebe a dcer přijde, pokud nezačne o všem alespoň přemýšlet. Můžete taky zkusit nějakou rodinnou poradnu a snažits e ten vztah zachránit.

• Citovat
  • Upravit
44
24.4.12 21:13

Brumdinko, presne jako ty, uplne stejny problem, manz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat