Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kadernice1
Jenže u tchyně budeš stejně vždy Ty ta špatná ![]()
Tak to prostě je. Tváří se jako že Tě nemá kdovíjak ráda a za Tvými zády je vše jinak. Mluvím z vlastní zkušenosti…
Ale tak děti ji jistě milují jako svojí babičku, tak proč to kazit už ze začátku? Já bych to přešla..
Moje tchýně mě pomlouvá a nemusí to bejt ani za zády. Je to bestie a zlá baba. Taky ji nechci brát babickovstvi, ale musí mě sakra respektovat. :-/
@BettyB. Mám dcerku. Ale i tak tchyně budu, ale určitě dám vědět kam pojedu, a jestli se někde stavím na kafčo. Moje mamka to tak dělá, a je to v pohodě a když se mě něco nelíbí pochopí to já jsem máma, ale tchýně jen hodí ksich a dělá ublížení, a začne mě nadávat, že jsem to a to, a že chudák synek takovou bestii našel a že sem se nechala naschvál zbouchnout atd. Řeknu ji sví, ale všechno dělám pro malou nechci ji připravit o babičku. Jinak bych už ji zabila nebýt holky
@Anonymní píše:
@holkaZ Šak už si podepsala Ortel volala jsem tchánovi, že ji kočár jedině sním. Jinak ani náhodou. Ptal se proč tak sem mu to řekla, a on sám řekl že tohle je blbost co udělala, že se diví že to řeším ještě v klidu
Je moc dobře, že tě tchán podrží. Moje kamarádka nemá oporu v nikom z manželovo rodiny. Máte štěstí a jelikož má tchán rozum, předcházejte si ho
![]()
@Anonymní píše:
@Fjodorka @blobfish i když ji pozvu, tak ona nepřijde. Pustila jsem.ji jednou samotnou a naposledy. Jinak sni chodí tchán, a ten ji zakazuje tyhle dýchánky, že se můžou podívat do kočáru a ne ji budit a ukazovat jako opičku. Ale já musela odjet a tchán byl v práci a muž taky. Takže jsem se nechala ukecat, a dala jí malou na procházku. Jinak by jela k doktorovi se mnou.
Tak v tom případě není problém? Co se stalo už nezměníš a teď s ní bude vždycky chodit tchán, kterému důvěřuješ, takže je to vlastně vyřešené, ne?
Tak muze ti byt prece jedno kde jezdi. ja bych urcila cas. dala bych vse potrebne, pripadne nejake instrukce a „max za dve hodky prijedte zase domu, maminko. potrebuji malou nakojit.“ tecka. ty jsi mama, ty rozhodujes.
kolik je dceri?
Tvoje dítě, tvoje pravidla!! Nelíbí se jí? Měla by smůlu. Já bych své dítě k cizím nepustila ani kdyby mi o tom řekla. Mě tchyně vzala dítě ven jednou jedinkrát a rovnou si to mašírovala s ní za manželovou ex a to pak bylo tóčo tchyně netchyně. A její,,babičkovské práva,, jsem sekla s ledovým klidem. Ale k tomu byly jiné a dosti závažné důvody. A neudělá s tím baba jedovatá absolutně nic i kdyby se stavěla na uši. Máma seš prostě ty tak to hold bude muset respektovat
@glitterball to ho fakt jako vzala k ex tvého manžela? No kdyby mě tohle udělala tak ji dám po tlamě…
@LuciaP píše:
@glitterball to ho fakt jako vzala k ex tvého manžela? No kdyby mě tohle udělala tak ji dám po tlamě…
Jo, dokonce na tom byly domluvené a pak se ještě pohoršovala jako o co mi jde. A ještě schválně šly na procházku do parku kde v té době byla nějaká akce a potkali tam několik známých, kteří se pak podivovali nad tím co dělala manželova ex venku s naším dítětem. Jsem myslela, že jí přetrhnu vejpůl.
@Anonymní píše:
@holkaZ hehe tchána znám dyl jak manžela. On mi ho úplně narval
Proboha! To chtěl syna za každou cenu oženit aby se odstěhoval nebo jsi měla tak velké věno?
![]()
@Fjodorka @blobfish i když ji pozvu, tak ona nepřijde. Pustila jsem.ji jednou samotnou a naposledy. Jinak sni chodí tchán, a ten ji zakazuje tyhle dýchánky, že se můžou podívat do kočáru a ne ji budit a ukazovat jako opičku. Ale já musela odjet a tchán byl v práci a muž taky. Takže jsem se nechala ukecat, a dala jí malou na procházku. Jinak by jela k doktorovi se mnou.