Tchýně mi tají, kam jezdí s kočárkem.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.1.17 23:05

@Fjodorka @blobfish i když ji pozvu, tak ona nepřijde. Pustila jsem.ji jednou samotnou a naposledy. Jinak sni chodí tchán, a ten ji zakazuje tyhle dýchánky, že se můžou podívat do kočáru a ne ji budit a ukazovat jako opičku. Ale já musela odjet a tchán byl v práci a muž taky. Takže jsem se nechala ukecat, a dala jí malou na procházku. Jinak by jela k doktorovi se mnou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.17 23:07

@Michelle_M tak to ti tchýni závidím… Upřímně

• Citovat
  • Upravit
9053
20.1.17 23:11

@kadernice1
Jenže u tchyně budeš stejně vždy Ty ta špatná :nevim:
Tak to prostě je. Tváří se jako že Tě nemá kdovíjak ráda a za Tvými zády je vše jinak. Mluvím z vlastní zkušenosti…
Ale tak děti ji jistě milují jako svojí babičku, tak proč to kazit už ze začátku? Já bych to přešla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.17 23:14

Moje tchýně mě pomlouvá a nemusí to bejt ani za zády. Je to bestie a zlá baba. Taky ji nechci brát babickovstvi, ale musí mě sakra respektovat. :-/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.17 23:17

@BettyB. Mám dcerku. Ale i tak tchyně budu, ale určitě dám vědět kam pojedu, a jestli se někde stavím na kafčo. Moje mamka to tak dělá, a je to v pohodě a když se mě něco nelíbí pochopí to já jsem máma, ale tchýně jen hodí ksich a dělá ublížení, a začne mě nadávat, že jsem to a to, a že chudák synek takovou bestii našel a že sem se nechala naschvál zbouchnout atd. Řeknu ji sví, ale všechno dělám pro malou nechci ji připravit o babičku. Jinak bych už ji zabila nebýt holky

• Citovat
  • Upravit
598
20.1.17 23:18
@Anonymní píše:
@holkaZ Šak už si podepsala Ortel volala jsem tchánovi, že ji kočár jedině sním. Jinak ani náhodou. Ptal se proč tak sem mu to řekla, a on sám řekl že tohle je blbost co udělala, že se diví že to řeším ještě v klidu

Je moc dobře, že tě tchán podrží. Moje kamarádka nemá oporu v nikom z manželovo rodiny. Máte štěstí a jelikož má tchán rozum, předcházejte si ho :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
20.1.17 23:20
@Anonymní píše:
@Fjodorka @blobfish i když ji pozvu, tak ona nepřijde. Pustila jsem.ji jednou samotnou a naposledy. Jinak sni chodí tchán, a ten ji zakazuje tyhle dýchánky, že se můžou podívat do kočáru a ne ji budit a ukazovat jako opičku. Ale já musela odjet a tchán byl v práci a muž taky. Takže jsem se nechala ukecat, a dala jí malou na procházku. Jinak by jela k doktorovi se mnou.

Tak v tom případě není problém? Co se stalo už nezměníš a teď s ní bude vždycky chodit tchán, kterému důvěřuješ, takže je to vlastně vyřešené, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.17 23:23

@blobfish no doufám, že sní bude chodit o tchán.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.17 23:24

@holkaZ hehe tchána znám dyl jak manžela. On mi ho úplně narval :-D

• Citovat
  • Upravit
2453
20.1.17 23:34

Tak muze ti byt prece jedno kde jezdi. ja bych urcila cas. dala bych vse potrebne, pripadne nejake instrukce a „max za dve hodky prijedte zase domu, maminko. potrebuji malou nakojit.“ tecka. ty jsi mama, ty rozhodujes.
kolik je dceri?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
20.1.17 23:36

Tvoje dítě, tvoje pravidla!! Nelíbí se jí? Měla by smůlu. Já bych své dítě k cizím nepustila ani kdyby mi o tom řekla. Mě tchyně vzala dítě ven jednou jedinkrát a rovnou si to mašírovala s ní za manželovou ex a to pak bylo tóčo tchyně netchyně. A její,,babičkovské práva,, jsem sekla s ledovým klidem. Ale k tomu byly jiné a dosti závažné důvody. A neudělá s tím baba jedovatá absolutně nic i kdyby se stavěla na uši. Máma seš prostě ty tak to hold bude muset respektovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
20.1.17 23:39

@glitterball to ho fakt jako vzala k ex tvého manžela? No kdyby mě tohle udělala tak ji dám po tlamě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
20.1.17 23:50
@LuciaP píše:
@glitterball to ho fakt jako vzala k ex tvého manžela? No kdyby mě tohle udělala tak ji dám po tlamě…

Jo, dokonce na tom byly domluvené a pak se ještě pohoršovala jako o co mi jde. A ještě schválně šly na procházku do parku kde v té době byla nějaká akce a potkali tam několik známých, kteří se pak podivovali nad tím co dělala manželova ex venku s naším dítětem. Jsem myslela, že jí přetrhnu vejpůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
20.1.17 23:51
@glitterball píše:
J

Prosím Tě, co jsi jí řekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
20.1.17 23:52
@Anonymní píše:
@holkaZ hehe tchána znám dyl jak manžela. On mi ho úplně narval :-D

Proboha! To chtěl syna za každou cenu oženit aby se odstěhoval nebo jsi měla tak velké věno? :mrgreen: :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová