,,Tchýně" mi bere partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14723
4.1.21 23:16
@Anonymní píše:
@M197 Tento názor docela chápu, akorát ty city k němu se nedají ovlivnit a nedokážu si představit, že bych mu řekla,,čau". Nějak věřím, že více v pohodě budu, až budeme mít vlastní bydlení, ke kterému se partner asi taky moc nemá, ale s tím si umím poradit a půjdeme oba od ni.

Musíte daleko od ní a nemít tam pro ni pokoj. Jinak přijede na dlouho anebo vůbec neodjede. Protože ji taaak potřebujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
4.1.21 23:25
@Anonymní píše:
@M197 Tento názor docela chápu, akorát ty city k němu se nedají ovlivnit a nedokážu si představit, že bych mu řekla,,čau". Nějak věřím, že více v pohodě budu, až budeme mít vlastní bydlení, ke kterému se partner asi taky moc nemá, ale s tím si umím poradit a půjdeme oba od ni.

jen aby šel :lol:. Vždyt si ani neumí prosadit Tebe :? To spolu moc nejste ne :? nakonec řekne že proč platit jinde mnohem víc když tam můžete bydlet všichni 3 a budeš v pasti :? Místo aby jste alespoň o tom víkendu byli spolu tak skáče dle toho co mu máma řekne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21316
4.1.21 23:31

Tohle zkousi kazda zarlivejsi maminka dospeleho ditete. Rekni priteli, at si to stehovani skrini naplanuji na dny, kdy tay nebudes, abyste si mohli uzit pekny vikend spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.21 23:33

@PaníBovaryová

Tohle jsem mu říkala a on, že jindy nemůže, že má plno práce a že si prý zavoláme alespoň… Taky si myslím, že žárlí, ale před synáčkem svojim to kryje tím, jak o mě před ním hezky mluví… Ale když my dvě se skoro vůbec nebavíme, jen tak, aby se neřeklo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.21 23:35

@Markéta80
No Martkétko… Tento argument z jeho úst taky padl… Proč platit víc, já mu jasně říkám, že s jeho matkou bydlet pod jednou střechou nebudu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.21 23:35

@LaPaloma

Daleko to bude, to rozhodně vím! :D

• Citovat
  • Upravit
14723
4.1.21 23:45
@Anonymní píše:
@PaníBovaryováTohle jsem mu říkala a on, že jindy nemůže, že má plno práce a že si prý zavoláme alespoň… Taky si myslím, že žárlí, ale před synáčkem svojim to kryje tím, jak o mě před ním hezky mluví… Ale když my dvě se skoro vůbec nebavíme, jen tak, aby se neřeklo…

Měla by sis uvědomit jednu věc a ujasnit si to včas - jsi schopná v takových vzájemných vztazích žít do její smrti?
Je ti jasný, že taková tchyně může naprosto zlikvidovat váš vztah KDYKOLIV se jí zamane, že to dotáhne do konce?
Až jí řeknete, že bude svatba, bude to ještě horší, protože ona uvidí definitivu. Ty jsi ta, co jí ho vzala. Terč nenávisti.
Nelezla bych do takového chomoutu a nebrala bych si hypotéku s takovým mužem.
Začněte v podnájmu, aby to šlo snadno pustit. Neuvazuj se a zkus s ním někde dál o samotě žít, ale bez závazků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.21 23:51
@LaPaloma píše:
Měla by sis uvědomit jednu věc a ujasnit si to včas - jsi schopná v takových vzájemných vztazích žít do její smrti?
Je ti jasný, že taková tchyně může naprosto zlikvidovat váš vztah KDYKOLIV se jí zamane, že to dotáhne do konce?
Až jí řeknete, že bude svatba, bude to ještě horší, protože ona uvidí definitivu. Ty jsi ta, co jí ho vzala. Terč nenávisti.
Nelezla bych do takového chomoutu a nebrala bych si hypotéku s takovým mužem.
Začněte v podnájmu, aby to šlo snadno pustit. Neuvazuj se a zkus s ním někde dál o samotě žít, ale bez závazků.

Díky za tento úhel pohledu. Občas mě to samé napadlo, ale mám ho prostě ráda… Promyslím ten podnájem před svatbou. On na jednu stranu říká, že mu nebude nikdo ovládat život, ani matka, ale není to pravda… Jeho maminka zavelí a on skáče. Nechápu, místo toho, aby byla ráda, že její syn se může konečně osamostatnit. Moje mamka to třeba chápala, také potřebovala pomoct o víkendu, ale v zápětí si uvědomila a raději mi dopřála hezký víkend… (mimochodem, to jsem se dozvěděla mnohem později, že potřebovala kdysi pomoct)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.21 23:52

Vadilo by mi, ze si přítel neprosadi Tvou přítomnost.
Neco podobného jsem zažila, tchyne se nedokázala smířit ze jeji syn je dospělý.
Imrvere výmysly co potřebuje. Jen s tim rozdílem ze ja se k němu vždy přidala a na tu „nutnou“ záchranu jela jen jako naschvál taky a ještě si rypla ve stylu jee to jsem rada ze jsme k vam nakonec dnes museli, cestou domu se zastavime v me oblíbené restauraci (byla cestou k ni) :mrgreen:
Zabralo az kdyz se narodila dcera a muž mel méně casu, takže najednou nerekl ok jedu, ale jo pomuzu ale az v sobotou dřív nemám čas.
A nejvíc zafungovalo kdyz jsme se odstehovali ještě o něco dal od ni a narodil se syn.
To uz muž řekl zařídím, opravím, dovezu ale udělej si seznam a ja to zařídím až toho bude vic.

Muj závěr je takový, ze ty se můžeš stavět na hlavu, ale ukocirovat si to musí tvuj partner a záleží to jen na něm.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.21 23:58
@Anonymní píše:
Vadilo by mi, ze si přítel neprosadi Tvou přítomnost.
Neco podobného jsem zažila, tchyne se nedokázala smířit ze jeji syn je dospělý.
Imrvere výmysly co potřebuje. Jen s tim rozdílem ze ja se k němu vždy přidala a na tu „nutnou“ záchranu jela jen jako naschvál taky a ještě si rypla ve stylu jee to jsem rada ze jsme k vam nakonec dnes museli, cestou domu se zastavime v me oblíbené restauraci (byla cestou k ni) :mrgreen:
Zabralo az kdyz se narodila dcera a muž mel méně casu, takže najednou nerekl ok jedu, ale jo pomuzu ale az v sobotou dřív nemám čas.
A nejvíc zafungovalo kdyz jsme se odstehovali ještě o něco dal od ni a narodil se syn.
To uz muž řekl zařídím, opravím, dovezu ale udělej si seznam a ja to zařídím až toho bude vic.Muj závěr je takový, ze ty se můžeš stavět na hlavu, ale ukocirovat si to musí tvuj partner a záleží to jen na něm.

Takže řešení je bydlet co nejdál… Což si snad takhle zařídím… Ano, já si jeho přítomnost vždy uměla vybojovat, ať u se jednalo o malé věci jako třeba posezení s rodinou o víkendu. Nechci mu to vyčítat, protože fakt doufám, že se to později v našem bydlení zlepší, ale štve mě to, že za mě tohle asi nedělá nebo se o to jen lehce marně pokouší.

• Citovat
  • Upravit
1054
5.1.21 00:02
@Anonymní píše:
Takže řešení je bydlet co nejdál… Což si snad takhle zařídím… Ano, já si jeho přítomnost vždy uměla vybojovat, ať u se jednalo o malé věci jako třeba posezení s rodinou o víkendu. Nechci mu to vyčítat, protože fakt doufám, že se to později v našem bydlení zlepší, ale štve mě to, že za mě tohle asi nedělá nebo se o to jen lehce marně pokouší.

Nemáš nejmenší šanci, ať se Ti to líbí, či nelíbí. Kdyby o Tebe opravdu stál, dávno si udělá pořádek s takovou stíhačkou, která vám nikdy nedopřeje klidu.Je to mamánek a tečka. Můžeš se odstěhovat na kraj světa, ona zavolá a Tvůj chlap poletí jak o závod. Nevěříš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.21 00:03
@smutny klaun2 píše:
Nemáš nejmenší šanci, ať se Ti to líbí, či nelíbí. Kdyby o Tebe opravdu stál, dávno si udělá pořádek s takovou stíhačkou, která vám nikdy nedopřeje klidu.Je to mamánek a tečka. Můžeš se odstěhovat na kraj světa, ona zavolá a Tvůj chlap poletí jak o závod. Nevěříš?

Asi to chci vidět růžovýma brýlema :( Jsem bezradná, když ho miluji no…

• Citovat
  • Upravit
2144
5.1.21 00:07

Tak prvně bych si nebrala někoho, s kým jsem nikdy nežila ve společné domácnosti… Snad budete mít prostor, až dostuduješ a než se vezmete. Jinak tohle má jednoduché řešení - pokud pro něj matka pracuje, tak ať jí za její práci adekvátně zaplatí a nebude se cítit ničím zavázán. Samozřejmě rodičům pomáhat ano, ale ne na úkor vlastního života se strachem říct “zrovna teď se to nehodí”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.21 00:10

Ještě doplním abych tu nebyla za nechapavou snachu, ze jsem se fakt snažila. Tchyne zije sama, v začátcích vztahu jsem se prizpusbila a 1-2 do měsíce u ni s partnerem travila vikend, některé víkendy tam jezdil muz sam ja slouzila i víkendy, takže měla tchyne cas kdy s nim byla sama a mohla řešit věci, které třeba v mojí přítomnosti nechtěla.
Stejne ji to bylo málo, chovala se ke me chladně, jen me trpěla. Víkendy jsem tam po case uz trávit nechtěla, muz s tim naštěstí nemel problém a jezdil tam kdyz ja byla v práci. Nekdy přepsal, jindy se vratil.
Cim mene se tam jezdilo (mene znamena 1-2 do mesice) bylo její chování horší.
Delala naschvály, volala třeba obden a hovor byl na hodinu a vzdy v case kdy věděla ze se vracim domu z prace. Mohla bych psat dal a dal.
Pro me je to obrovské ponaučení do budoucna, bylo to pro me tak zasadni a delalo problémy ve vztahu, ze udělám cokoliv abych jednou az budu mit děti dospele nebyla zátěž v jejich vztahu.

• Citovat
  • Upravit
7692
5.1.21 00:10
@Anonymní píše:
Asi to chci vidět růžovýma brýlema :( Jsem bezradná, když ho miluji no…

Tak mu to řekni. Baby mají plnou pusu komunikace, tak prosím. Asi bych to neříkal ve stylu: „Miláčku, nemohl bys přestat pořád obskakovat tu starou pizdu a na mě jebat?“ Kdyby to šlo tak trochu citlivěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí