,,Tchýně" mi bere partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.1.21 14:38

@ivculka jak jsi dosáhla toho, že „už“ je to lepší?

• Citovat
  • Upravit
861
5.1.21 15:21
@Anonymní píše:
@ivculka jak jsi dosáhla toho, že „už“ je to lepší?

Je to běh na dlouhou trať. Tchýně mi často i "pomáhá " Lže, krade a i přes tyto prokazatelné skutečnosti, jí manžel "obhajuje: Toto otevírání očí manželovi, mě stojí nemalé úsilí, odnáší to moje zdraví. Ale nikdy se mi nepodaří a to vím se 100% jistotou, dostat ho jen pro sebe. Už se o to ani nesnáším, žiju pro děti, rodinu. Po těch letech už je schopen otevřeně říct matce svou pravdu, zastat se mě/nás, ale trvalo to! Tyto psychopatické, užárlené a labilní matky si své syny vychovávají od malička a je velmi těžké i nemožné tento vzorec chování rozbít. Probírala jsem to i na terapii, což mi i dost pomohlo. Také mi pomáhají moje dospívající děti, které v tom také žijí, bohužel. Manžel je úžasný člověk, bohužel jeho MATKA je magor, ale je stále jen jedna :P Nikdy tento boj nemůžeš vyhrát. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
5.1.21 16:00
@Anonymní píše:
@Markéta80
No Martkétko… Tento argument z jeho úst taky padl… Proč platit víc, já mu jasně říkám, že s jeho matkou bydlet pod jednou střechou nebudu.

tak to si moc stěhování neplánuj :?, max tě ukecá že to je jen na chvíli a ta chvíle bude prostě na vždy. Už ted sama víš komu dá přednost. Kdyby chtěl tak si to s mámou vyřeší tak aby víkend byl jen s Tebou. Navíc kolik to je dní v měsíci? Ano pomoc je hezké ale tohle je na úkor Vás dvou a čím častěji se tohle bude stávat tím hůř pro Vás dva. dokáže si před ní vůbec něco obhájit? Normální by bylo že řekne že se to vyřeší přes týden nebo že tam zajedete vy dva spolu. To seš u nich doma sama a oni odjedou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.21 16:00

@ivculka vy s ní i bydlíte? Já mám občas taky pocit, že se zblázním…

• Citovat
  • Upravit
861
5.1.21 16:14
@Anonymní píše:
@ivculka vy s ní i bydlíte? Já mám občas taky pocit, že se zblázním…

Naštěstí ne úplně, ale postavili jsme si vedle její chaty :mrgreen: :zed:
Od jara do podzimu je to "veselé " :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.21 16:32

@ivculka no, každopádně už bych už nikdy nechtěla s tchýní bydlet, nikdy!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.21 17:08

Ahoj, mám dost podobnou tchýni.. teď už to není v takové míře, máme s manželem miminko takže maminka má teď hold smůlu, ale předtím to bylo peklo. Maminka pravidelně každý den v 5 volala, ať přijede a odveze ji ze zastávky domů ( 20 minut pěšky). :zed: tehdy ještě přítel to měl 20 km tam a 20 zpět. :zed: volala mu i kvůli tomu, aby ji teď hned přijel sundat něco z vrchní police ve skříni. Pak zas strašně rekonstruovala obyvak. Dělala ji to firma..ale přítel tam nutně musel být :roll: co totiž, kdyby ti chlapi potřebovali pomoc. :palec:

• Citovat
  • Upravit
1711
5.1.21 17:57

Strašná představa!
Podle mě si teda fakt komplikuješ život, on je tvá první láska?
Jinak se to vše odvíjí od toho, že přítel si neumí nastavit hranice. A je to teda fakt mega mamánek. :D Nechala bych ho mamince.
Jako chcete se brát, a to jste spolem nebydleli. On se nemá ani extra do shánění něčeho nového, kde by jste spolu bydleli. On dělá konkrétně co? Jakou práci, že se mohl odstěhovat za tebou…
A ty daně, to si nedokáže sehnat ani účetní nebo maminka je mu bude dělat pouze, když bude u ní bydlet? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
5.1.21 18:14

Nečetla jsem celou diskuzi, ale jak chceš partnera odstěhovat od matky, když nemá vůli si ani prosadit, aby tě mohl vzít do auta???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
5.1.21 19:26

To mi připomíná tenhle film… https://www.ceskatelevize.cz/…yne-a-uzeny/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
5.1.21 19:39

@annasmyc to jsem viděla, sice ne úplně od začátku, ale dost hustý a vtipný :-D a jak ta paní tchýně pak dopadla, že?…a taky ta její snacha potažmo…no nebudu říkat děj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
5.1.21 19:41

@annasmyc Jo, ten je perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
11.1.21 17:18

Právě jsem doluštila křížovku a tajenka, která doplňuje vtip mi připomněla tuto diskuzi.
„Pane doktore, " povídá ustaraná matka. "Náš syn si pořád hraje na pískovišti a dělá bábovičky. Dá se to nějak léčit?“ - „Proč byste to chtěla léčit, to je přece normální.“ povídá lékat. - „My si to s manželem taky myslíme, ale snacha se s ním chce kvůli tomu rozvést!“

Čili za mě pořádně zauvažovat nad celým vztahem, je-li toto jedninné čeho se v budoucnu obáváš a máš-li důvěru ve svého partnera, že se celá věc změní, až budete bydlet spolu a daleko, tak to za pokus stojí. Ale nemá smysl si celou věc idealizovat, zvlášť pokud je třeba už těch věcí a rozdílů mezi vámi, které by jednoho dne měly mít za příčinu rozpad rodiny (nedej bože už třeba s dětmi). Narovinu si s ním promluvit o celé situaci, jak to vnímáš, z čeho máš do budoucna strach, jak to bude vypadat nebo jak bys byla ráda aby to vypadalo až na ty děti dojde, protože třeba co se mě týče, tak dokud se nenarodila dcera, tak jsem si libovala jakou mám tchýni, ale pak šel náš „vztah“ dost do kopru… Pokud by tě nechtěl poslouchat, říkal, že přeháníš a opět se zastával matky, tak lepší hodit za hlavu 5 let života, než ho promarnit po boku někoho takového. Hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2756
15.1.21 19:51

Nevejdes se do auta? Jed svym. Proste nepristupuj na jeji hru. Bude to rychleji, pak mame spolu program. Hotovo nazdar. A jestli ten tvuj jeliman radsi plni prani matky, nez aby plnil ta tvoje - na tobe, zustala bych v klidu v Praze, at ma cas srovnat si priority.
Nic proti pomoci rodicum, ale proc vzdy, kdyz mate byt zrovna spolu?? Mladik at se uci planovat svuj čas :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí