,,Tchýně" mi bere partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1054
5.1.21 00:12
@Anonymní píše:
Asi to chci vidět růžovýma brýlema :( Jsem bezradná, když ho miluji no…

To bohužel nestačí. Na to musejí být dva.Sama tu káru neutlačíš, i kdybys sebevíc chtěla. Buď si s ním velmi vážně promluv, nebo jdi od toho. Jiné řešení to nemá, nebo se utrápíš. Tyhle praštěné, arogantní, zákeřné a nepřející mámy dovedou udělat peklo na zemi každému, kdo se jen přiblíží k tomu jejich mazánkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
5.1.21 00:15
@Anonymní píše:
Asi to chci vidět růžovýma brýlema :( Jsem bezradná, když ho miluji no…

Třeba ti v rozhodnutí pomůže představa, jak jeho nemohoucí matka leží trvale ve tvém obýváku u televivze a štěká na tebe jedno přání za druhým, ty posluhuješ a manžel je raději dlouho v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
5.1.21 00:17

Hlavne se vubec nebrat kdyz aktualne mate spise korespondencni vztah nez cokoliv. To spolecne bydleni je uplne neco totalne jineho nez tyhle vikendovy randicka. Par by si mel projit alespon nekolika krizovymi situacemi nez by se vzali at oba vi na cem jsou.

A ne nezmeni se. Uz jen to jak se tvari na potencialni odstehovani mluvi o hodne. Kazdej normalni chlap by se nemohl dockat noveho kamrliku se svou zenou. Ne se porad matce drzet mamankovsky za sukne.

Devce, sama to musis citit, ze to neni dobre, kdyz sem pises. :hug: Doufam ze na to prijdes driv nez se pustite do nejakeho zavazku, ktery se bude hur odvolavat.

• Citovat
  • Upravit
5752
5.1.21 07:01

No, každý si ta ústa musí nabít sám. Z mé zkušenosti - mamánky nebrat, nebydlet s tchyní a nejlépe si najít sirotka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21316
5.1.21 09:31
@LaPaloma píše:
Třeba ti v rozhodnutí pomůže představa, jak jeho nemohoucí matka leží trvale ve tvém obýváku u televivze a štěká na tebe jedno přání za druhým, ty posluhuješ a manžel je raději dlouho v práci.

Jak kdybys vlezla do hlavy me matce. Neuveritelne  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21316
5.1.21 09:33
@Anonymní píše:
@PaníBovaryováTohle jsem mu říkala a on, že jindy nemůže, že má plno práce a že si prý zavoláme alespoň… Taky si myslím, že žárlí, ale před synáčkem svojim to kryje tím, jak o mě před ním hezky mluví… Ale když my dvě se skoro vůbec nebavíme, jen tak, aby se neřeklo…

Cetilety kluk dava prednost stehovani skrini s maminkou oproti sexu s pritelkyni. Tay bude neco blbe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
5.1.21 09:44

Přijde mi, že každý žijete v úplně jiném očekávání a světě. Ty se chceš vdávat, najít si vlastní bydlení a žít se svým manželem. Jak píšeš, už to máš vymyšlený. Ale k čemu ti to je, když kluk dá vždy přednost své matce, od které se nechce hnout, ke společnému bydlení se nemá a vlastně mu stačí ti jen o víkendu zavolat? Vy spolu žádný vážný vztah nemáte, požádal tě o ruku, aby ti zavřel pusu. :nevim: Otevři oči a podívej se na vás realisticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
5.1.21 10:38
@Anonymní píše:
@Markéta80
No Martkétko… Tento argument z jeho úst taky padl… Proč platit víc, já mu jasně říkám, že s jeho matkou bydlet pod jednou střechou nebudu.

Obávám se, že až jednou na to „stěhování“ dojde, tak dojde nejspšíš i k rozchodu, protože to všechno, co píšeš, zavání opravdu závislostí syna na mamince. Normálně zdravě sebevědomej kluk by nic z toho, co píšeš nedělal. Maminka má synáčka pěkně omotaného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.21 10:44
@berry4 píše:
Obávám se, že až jednou na to „stěhování“ dojde, tak dojde nejspšíš i k rozchodu, protože to všechno, co píšeš, zavání opravdu závislostí syna na mamince. Normálně zdravě sebevědomej kluk by nic z toho, co píšeš nedělal. Maminka má synáčka pěkně omotaného.

No… Taky se toho asi už začínám obávat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.21 11:22

Otázka taky je - jak daleko se chcete stěhovat a už se po něčem díváte???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.21 11:48
@Anonymní píše:
Otázka taky je - jak daleko se chcete stěhovat a už se po něčem díváte???

Ano, díváme, nedaleko Prahy, což je docela daleko a nebo ještě zahraničí… On je ale takový, že proč platit více, ale neřekl přímo, že nechce

• Citovat
  • Upravit
861
5.1.21 13:42

Já bojuju celý život, už přes 20 let a ano, je to lepší, ale jsem úplně vyflusaná. Stále ho miluju a máme hezké manželství, ALE kdybych se mohla rozhodnou znovu, našla bych si chlapa, který skáče jen kolem mě :lol: Také vem v úvahu, že jeho matka může onemocnět, a pak půjde stranou úplně všechno a přestaneš pro něj existovat úplně ( zažila jsem to při 3. těhotenství a bylo to peklo)
Prostě si to dobře promysli, není to žádný med :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.21 13:49

Tak byt na tvem miste, tak si zarid studijni pobyt v zahranici a stahni ho s sebou, pokud bude svolný :), fakt když už, tak pryč…ono se lehko rekne, at se na nej vybodnes… Ale s detma je to pak uz s mamanem fakt peklo i kdyz je jinak zlatej. O detech rozhoduje on se svymi rodici, kdyz uz si nedupnu a tim padem si neudelam doma zlo.

• Citovat
  • Upravit
895
5.1.21 14:10
@Anonymní píše:
Juva juva, tchýně jsou občas děs… Každopádně, přítel se jí ptá, jestli taky nemůžu a ona vymýšlí důvody proč ne… Hlavně, opakující se důvod je:,,Není místo v autě, protože tam bude moc věcí na stěhovaní, měla si školu vybrat blíže…" Já se ji nechcu vnucovat, protože bych to s ní nevydržela, dala by mi to pěkně sežrávat. A já jsem bohužel nekonfliktní, neumím si na ni,,otevřít hubu".

Nebrat, nebrat, nebrat ani za zlaté prase. Skorotchýně je nejspíš spokojená, bo ví, že si na ni právě tu hubu neotevřeš, tak je vysmátá jak měsíc na hnoji, ještě navíc, když synek skáče, jak píská (a to je už zasnoubený)…doporučovala bych leda se odstěhovat ještě dál než jeho sestra (např. jeho sestra je v Německu, vy půjdete do USA…jeho sestra je v USA, vy můžete na Zéland…)…pořád píšeš, že ho miluješ, ale po svatbě už budete 3 - a dítě tím nemyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
5.1.21 14:36
@Anonymní píše:
Juva juva, tchýně jsou občas děs… Každopádně, přítel se jí ptá, jestli taky nemůžu a ona vymýšlí důvody proč ne… Hlavně, opakující se důvod je:,,Není místo v autě, protože tam bude moc věcí na stěhovaní, měla si školu vybrat blíže…" Já se ji nechcu vnucovat, protože bych to s ní nevydržela,dala by mi to pěkně sežrávat. A já jsem bohužel nekonfliktní, neumím si na ni,,otevřít hubu".

Opravdu potřebuješ nechat se takhle ponižovat od člověka, nad kterým nemáš ani tu nejmenší šanci někdy vyhrát? Odpusť mi, ale Tvůj muž je děcko, vedle něhož se nikdy nebudeš cítit jako milovaná žena. Vždy budeš až ta druhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí