Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@inkakřivák píše:
To by nešlo, já už mám manžela dlouho a na starý kolena ho měnit, to je blbý. Už jsem si zvykla a navíc je jeden z mála lidí, které slyším. Asi má nějaký ultrazvukový hlas.
I když - až mě zase jednou dožere a vezmu ho sekerkou mezi světla - jen tak pro jistotu kde bydlíš?
Hihi, ja mam take manzela. Treba to daji taky dohromady a sekyrku nebudem potrebovat
![]()
![]()
Jinak, kde bydlim, zde radeji ani nebudu psat, jinak me jeste sezerou za ziva
. Ale tolik asi: pochazim ze zapadnich cech
![]()
@inkakřivák
Jo a jeste jinak: ja mam zase nekdy pocit, ze manzel neslysi me
![]()
Ale to on to jen vzdycky hraje kdyz jde treba o ponožky ![]()
@berďana Trošku z ruky, pokud je to odněkud z pohraničí, no ale když by bylo nejhůř, dá se to. A když mě chlap dožere, tak mám černo. Ale zase mám dvě kamarádky, které by mi pomohly mrtvolu odnést a zakopat. Stačí jen zavolat. Inu, my si vypomáháme.
@Anonymní píše:
S nikým si nepokecáš tak dobře, jako sama se sebou.
No tak to ti verim. Tys se sebou kecala tak dlouho, az ses presvedcila o tom, ze tchyne je ovce a byt ktery ti nenalezi, chces ćordnout ![]()
@kontramatka píše:
Asi ví proč. Asi budeš dobračka od kosti, co?
No on ale mozna ten exem chytl opravdu
alergickej
, takze jo, ona je dobrak od kosti ![]()
Tak ale když se mladá paní o ten byt postará, tak by jí měli bejt snad vděčný, ne??? ![]()
@berďana píše:
Jo to je pravda. Zaplat panbuh maji ten pud sebezachvy. Ta zakladatelka by si akorat tak vsechno strcila rada pod nehtik a rodinu by zlikvidovala. Me staci si vzpomenout na to, jak se vyjadruje o nekom, koho majetek chce prakticky uloupit. Ja bych ji hnala!
Co me leká, je to, že se nasly zensky, ktere ji v tom jeste chapou a rikaj, jakou ma pravdu a jak ji chapou. Asi by taky rady byteček, nic jineho to o nich totiz nevypovida. Ale no jo, alespon nam bylo pripomenuto, ze i v rodine si clovek musi nekdy davat velikeho majzla
![]()
Ty ženskékteré ji tu přizvukovaly je ve skutečnosti zakl. pod svým profilem
jaksi to vylezlo v jiné diskuzi
@terien píše:
Ty ženskékteré ji tu přizvukovaly je ve skutečnosti zakl. pod svým profilemjaksi to vylezlo v jiné diskuzi
no prosím.
ještě bude potřebovat těch bejváků několik. Ke každé své identitě jeden. To aby babka začla něco dělat. ![]()
@kontramatka píše:
Manžel stavař odborník by měl jít raděj dělat trhovce a prodávat ertepla. Když nedokáže odizolovat barák a raděj ho zmastí. Základ je snad statika a řádná izolace. Pak můžu rekonstruovat interiér, jak píše zakladatelka, uvnitř jsme si to hezky opravili…jak může někdo uvnitř opravovat plesnivou stavbu? Opavdu stavař odborník? Na slovo vzatej. Zlatej pan Lorenc.
No jo, ono je to s tim odbornikem tezke, kdyz mu prvne maminka zavinila to, ze ma pouze zakladni vzdelani a nedokoncil (upozornuji ze jeho maminky chybou) ani učnák ( mamince byla totiz ta skola uplne fuk). No ted je vlastne manzilek na vysoke, tak to se to odborně opravuje
![]()
Jo ale nekde hodne zpatky v prispevku zakladatelka pise, ze si manzel i bez vzdelani diky jeji pomoci vydelava uz prez 20 000 ![]()
@kontramatka píše:
No jestli bych vám nevadila jako věcné břemeno![]()
![]()
edit: nebo věčné břemeno?![]()
![]()
Příspěvek upraven 21.12.17 v 13:58
No kdyz nam nechas byt no
![]()
@berďana píše:
No tak to ti verim. Tys se sebou kecala tak dlouho, az ses presvedcila o tom, ze tchyne je ovce a byt ktery ti nenalezi, chces ćordnout
Nejsem zakladatelka.Jsem ten anonym, co se postaral o tátu alkoholika. Nechodím sem často, když tak jenom číst, ale řeknu ti, že už to je trochu trapné, co tady předvádíš s těmi dvěma nicky.Ty si myslíš, že že je problém zjistit IP adresu? ![]()
@inkakřivák píše:
@berďana Trošku z ruky, pokud je to odněkud z pohraničí, no ale když by bylo nejhůř, dá se to. A když mě chlap dožere, tak mám černo. Ale zase mám dvě kamarádky, které by mi pomohly mrtvolu odnést a zakopat. Stačí jen zavolat. Inu, my si vypomáháme.
Je tak to uz potrebujes pouze nekoho, kdo tu diru jeste vykope ne ![]()
Tak dyztak se ozvi jo
kamaradkam ponaham rada, ale bude to trvat dyl. Mam uz jen lopatku na pisek ![]()
@kontramatka píše:
Tak ale když se mladá paní o ten byt postará, tak by jí měli bejt snad vděčný, ne???
No jen aby se nepostarala tak, ze taky splesnivý ![]()
@terien píše:
Ty ženskékteré ji tu přizvukovaly je ve skutečnosti zakl. pod svým profilemjaksi to vylezlo v jiné diskuzi
@kontramatka píše:
no prosím.
ještě bude potřebovat těch bejváků několik. Ke každé své identitě jeden. To aby babka začla něco dělat.
Jo jo, vsak holka uz tu trénuje ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat