Tchýně se nepostaví vlastní mámě

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1163
21.12.17 14:00
@inkakřivák píše:
To by nešlo, já už mám manžela dlouho a na starý kolena ho měnit, to je blbý. Už jsem si zvykla a navíc je jeden z mála lidí, které slyším. Asi má nějaký ultrazvukový hlas.
I když - až mě zase jednou dožere a vezmu ho sekerkou mezi světla - jen tak pro jistotu kde bydlíš?

Hihi, ja mam take manzela. Treba to daji taky dohromady a sekyrku nebudem potrebovat :potlesk: :potlesk: :potlesk:
:palec:
Jinak, kde bydlim, zde radeji ani nebudu psat, jinak me jeste sezerou za ziva :nevim: :lol:. Ale tolik asi: pochazim ze zapadnich cech :pankac: :mavam: :hug:

• načítám...
1163
21.12.17 14:02

@inkakřivák
Jo a jeste jinak: ja mam zase nekdy pocit, ze manzel neslysi me :mrgreen: :mrgreen:
Ale to on to jen vzdycky hraje kdyz jde treba o ponožky :jazyk:

• načítám...
80474
21.12.17 14:02

@berďana Trošku z ruky, pokud je to odněkud z pohraničí, no ale když by bylo nejhůř, dá se to. A když mě chlap dožere, tak mám černo. Ale zase mám dvě kamarádky, které by mi pomohly mrtvolu odnést a zakopat. Stačí jen zavolat. Inu, my si vypomáháme.

• načítám...
1163
21.12.17 14:03
@Anonymní píše:
S nikým si nepokecáš tak dobře, jako sama se sebou. :mrgreen:

No tak to ti verim. Tys se sebou kecala tak dlouho, az ses presvedcila o tom, ze tchyne je ovce a byt ktery ti nenalezi, chces ćordnout :jazyk:

• načítám...
1163
21.12.17 14:07
@kontramatka píše:
Asi ví proč. Asi budeš dobračka od kosti, co? :jazyk:

No on ale mozna ten exem chytl opravdu :jazyk: alergickej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, takze jo, ona je dobrak od kosti :palec:

• načítám...
3739
21.12.17 14:07

Tak ale když se mladá paní o ten byt postará, tak by jí měli bejt snad vděčný, ne??? :jazyk:

• načítám...
34473
21.12.17 14:09
@berďana píše:
Jo to je pravda. Zaplat panbuh maji ten pud sebezachvy. Ta zakladatelka by si akorat tak vsechno strcila rada pod nehtik a rodinu by zlikvidovala. Me staci si vzpomenout na to, jak se vyjadruje o nekom, koho majetek chce prakticky uloupit. Ja bych ji hnala!
Co me leká, je to, že se nasly zensky, ktere ji v tom jeste chapou a rikaj, jakou ma pravdu a jak ji chapou. Asi by taky rady byteček :think:, nic jineho to o nich totiz nevypovida. Ale no jo, alespon nam bylo pripomenuto, ze i v rodine si clovek musi nekdy davat velikeho majzla ;) :mavam:

Ty ženskékteré ji tu přizvukovaly je ve skutečnosti zakl. pod svým profilem :mrgreen: jaksi to vylezlo v jiné diskuzi

• načítám...
3739
21.12.17 14:10
@terien píše:
Ty ženskékteré ji tu přizvukovaly je ve skutečnosti zakl. pod svým profilem :mrgreen: jaksi to vylezlo v jiné diskuzi

no prosím.
ještě bude potřebovat těch bejváků několik. Ke každé své identitě jeden. To aby babka začla něco dělat. :jazyk:

• načítám...
1163
21.12.17 14:12
@kontramatka píše:
Manžel stavař odborník by měl jít raděj dělat trhovce a prodávat ertepla. Když nedokáže odizolovat barák a raděj ho zmastí. Základ je snad statika a řádná izolace. Pak můžu rekonstruovat interiér, jak píše zakladatelka, uvnitř jsme si to hezky opravili…jak může někdo uvnitř opravovat plesnivou stavbu? Opavdu stavař odborník? Na slovo vzatej. Zlatej pan Lorenc. ;)

No jo, ono je to s tim odbornikem tezke, kdyz mu prvne maminka zavinila to, ze ma pouze zakladni vzdelani a nedokoncil (upozornuji ze jeho maminky chybou) ani učnák ( mamince byla totiz ta skola uplne fuk). No ted je vlastne manzilek na vysoke, tak to se to odborně opravuje :mrgreen: :potlesk:
Jo ale nekde hodne zpatky v prispevku zakladatelka pise, ze si manzel i bez vzdelani diky jeji pomoci vydelava uz prez 20 000 :mrgreen:

• načítám...
1163
21.12.17 14:17
@kontramatka píše:
No jestli bych vám nevadila jako věcné břemeno :jazyk: :jazyk: :jazyk:
edit: nebo věčné břemeno? :jazyk: :jazyk: :jazyk:Příspěvek upraven 21.12.17 v 13:58

No kdyz nam nechas byt no :nevim: :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
21.12.17 14:17
@berďana píše:
No tak to ti verim. Tys se sebou kecala tak dlouho, az ses presvedcila o tom, ze tchyne je ovce a byt ktery ti nenalezi, chces ćordnout :jazyk:

Nejsem zakladatelka.Jsem ten anonym, co se postaral o tátu alkoholika. Nechodím sem často, když tak jenom číst, ale řeknu ti, že už to je trochu trapné, co tady předvádíš s těmi dvěma nicky.Ty si myslíš, že že je problém zjistit IP adresu? :roll:

• Upravit
1163
21.12.17 14:21
@inkakřivák píše:
@berďana Trošku z ruky, pokud je to odněkud z pohraničí, no ale když by bylo nejhůř, dá se to. A když mě chlap dožere, tak mám černo. Ale zase mám dvě kamarádky, které by mi pomohly mrtvolu odnést a zakopat. Stačí jen zavolat. Inu, my si vypomáháme.

Je tak to uz potrebujes pouze nekoho, kdo tu diru jeste vykope ne :nevim:
Tak dyztak se ozvi jo :mrgreen: kamaradkam ponaham rada, ale bude to trvat dyl. Mam uz jen lopatku na pisek :jazyk:

• načítám...
1163
21.12.17 14:22
@kontramatka píše:
Tak ale když se mladá paní o ten byt postará, tak by jí měli bejt snad vděčný, ne??? :jazyk:

No jen aby se nepostarala tak, ze taky splesnivý :jazyk:

• načítám...
1163
21.12.17 14:24
@terien píše:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :mavam:
  • načítám...
1163
21.12.17 14:26
@kontramatka píše:
no prosím.
ještě bude potřebovat těch bejváků několik. Ke každé své identitě jeden. To aby babka začla něco dělat. :jazyk:

Jo jo, vsak holka uz tu trénuje :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová